ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Полезни статии

Пътна помощ и репатрак по време на коледните празници
0 1
Ангел Евтимов
26 Oct 2015

Наближават коледните празници. Децата ще излязат в зимна ваканция и цялото семейство ще има време и възможност да попътува малко – на екскурзия, на почивка или при роднини. Все пак Коледа е време за семейството.

mySPIN от Bosch - перфектна интеграция на  смартфоните в автомобила
0 0
Ангел Евтимов
31 Jan 2014

С приложението за навигация шофирате по най-краткия маршрут към следващата среща от личния Ви календар, докато слушате музика по интернет радиото и междувременно си търсите стая в подходящ хотел – тази ситуация ще ни става все по-позната. Специалистите по автомобилни мултимедии в Bosch разработиха интеграционната платформа за смартфони mySPIN, която осигурява перфектна връзка на телефона с автомобила. Любимите приложения за iPhone® и за смартфони с Android могат да се използват по обичайния за потребителя начин.

Факти за дизела
0 0
Ангел Евтимов
04 Nov 2013

Амбициозните цели за намаляването на емисиите на CO2 са неосъществими без дизеловите автомобили. С минимални допълнителни разходи дизеловите двигатели ще допринесат значително за достигане на тези стойности.

Системи за дизелово впръскване - Bosch Compact
0 1
Ангел Евтимов
09 Oct 2013

Повишаване на налягането до 2 500 бара, модулни електромагнитни вентили и пиезо технология.

През 2012 г. четири от всеки пет нови дизелови автомобила по целия свят са оборудвани със система Common Rail. Бош е пазарен лидер в тази технология - през 2012 г. бяха доставени над 8 млн. системи, а през 2015 г. броят им ще се увеличи с 50% и ще достигне 12 млн.

Bosch eClutch - електронно включване на съединителя
0 0
Ангел Евтимов
23 Sep 2013

Електронно включване на съединителя от Бош Bosch eClutch пести гориво и увеличава комфорта Система запълва пропастта между ръчното и автоматичното превключване на изгодна цена.

Защо да изберем газов инжекцион за своя автомобил?
0 1
Ангел Евтимов
02 Aug 2013

С поскъпването на горивото всеки месец, пред нас изскача въпроса защо да изберем газов инжекцион за своя автомобил и какво ползи ще ни донесе? Често се задава въпроса, който вълнува всички, искащи да спестят от разхода си за гориво – какво ще стане, ако сложа газов инжексион?

Коментари

Автомобил с пръстен от Анонимен 09 Feb 2024
Автомобил с пръстен от Анонимен 09 Feb 2024
Автомобил с пръстен от Анонимен 09 Feb 2024