ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Пътна помощ и репатрак по време на коледните празници

like1 unlike0
Ангел Евтимов 26 Oct 2015 Статии
18591
2
Пътна помощ и репатрак по време на коледните празници

Наближават коледните празници. Децата ще излязат в зимна ваканция и цялото семейство ще има време и възможност да попътува малко - на екскурзия, на почивка или при роднини. Все пак Коледа е време за семейството.

Някои пътувания са кратки, а други са стотици километри. И в повечето случаи протичат абсолютно безпроблемно.

Фирмите, предлагащи услугите пътна помощ и репатриране, са на разположение на онзи процент пътуващи, които изтеглят късата клечка. Да, говорим за шофьорите и пътниците с тях (по време на коледните празници най-често семейства), които имат лошия късмет да им се повреди автомобила някъде по пътя.

Представете си следната ситуация: карате безгрижно и много внимателно заради поледиците и снежните навявания, в колата е топло и приятно, с половинката си обсъждате нещо интересно на предните седалки, а отзад децата кротуват или задават безброй въпроси... Снежно-пътна идилия. До момента, в който колата изведжъж угасва и всичките ви усилия се оказват неподходящи и напразни за повторното потегляне.

Услугите репатрак на лек и тежкотоварен автомобил и оказване на спешна пътна помощ се извършват както в София, така и в цялата страна, включително и в чужбина.

Фирмите, предлагащи тези услуги са оборудвани с различни, спомагащи дейностите им средства - камиони с падащи платформи, обслужвани от опитни специалисти и техници.

Те могат да ви предложат услуги на място, като подаване на ток, зареждане с гориво, смяна на гума, наливане на антифриз, поставяне на вериги.

Ако ситуацията е по-тежка - засядане в снежни преспи, излизане от пътя в канавка, дере и др., пропадане в голяма дупка на пътното платно - тези фирми ще направят всичко възможно автомобила ви да бъде спасен от ситуацията.

При повреда в кормилната уредба или в ходовата част - ситуации, в които автомобилът ви няма да може да се транспортира до автосервиз или друга дестинация с изтегляне, ще го превозим върху камион с хидравлична падаща платформа, лебедка, кран и стабилизатори.

Тук е моментът да кажем и най-важното за вас е да не се притеснявате за семейството си! Доверете се на някоя от фирмите, които могат да ви бъдат подкрепа в подобни кризисни моменти.

Аварийната помощ за автомобили и пътниците в тях през зимата често е жизнено важна. Не пренебрегвайте неблагоприятните условия на пътя, особено когато отговорността за лекото пътуване и благополучното пристигане е предимно ваша.

Висок или нисък клиренс: решете сами! Осчетоводяване при закупуване на лек автомобил и разходите по него

Подобни

Как да наемем кола за пътуване в чужбина

Как да наемем кола за пътуване в чужбина

Какво по-хубаво от това да пътуваш с любимите хора, слушайки приятна музика със свалени прозорци? Правейки всичко това на път - за почивка към...

Топ украси на автомобил за сватба или абитуриентски бал

Топ украси на автомобил за сватба или абитуриентски бал

Подготовката за специален повод като сватба или абитуриентки бал е много натоварена и e от изключителна важност да организирате и приотизирате...

Какви гуми да вземем за товарен автомобил?

Какви гуми да вземем за товарен автомобил?

Качествените автомобилни колела предопределят до голяма степен безопасното и сигурно шофиране. Точно това е причината да бъдем безкомпромисни към...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

1
Най-евтината пътна помощ в София http://www.xn----7sb1bbhbbdx1fc.com/
Напиши коментар..
2
Пътна помощ, репатрак на ниски цени и 10 години опит https://roadhelp.bg
Напиши коментар..
Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: