ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

mySPIN от Bosch - перфектна интеграция на смартфоните в автомобила

like0 unlike0
Ангел Евтимов 31 Jan 2014 Статии
5754
0
mySPIN от Bosch - перфектна интеграция на  смартфоните в автомобила

С приложението за навигация шофирате по най-краткия маршрут към следващата среща от личния Ви календар, докато слушате музика по интернет радиото и междувременно си търсите стая в подходящ хотел – тази ситуация ще ни става все по-позната. Специалистите по автомобилни мултимедии в Bosch разработиха интеграционната платформа за смартфони mySPIN, която осигурява перфектна връзка на телефона с автомобила. Любимите приложения за iPhone® и за смартфони с Android могат да се използват по обичайния за потребителя начин.

  • Приложенията ще могат да се интегрират самостоятелно от производителя
  • Поддръжка на всички разпространени стандарти в мобилните приложения
  • Управление от дисплея на автомобила

Удобно управление от дисплея на автомобила

Интеграционното решение на Bosch SoftTec GmbH предлага почти идентичен дизайн и концепция за командване в интерфейса на телефона и автомобила. Щом се инсталира на мобилния телефон, mySPIN установява връзка между него и автомобила. Приложенията се адаптират към колата, т.е. редуцират се до релевантната информация, която се показва на автомобилния дисплей.

"С интеграцията на всички важни приложения в своите автомобили производителите ще предоставят на клиентите си атрактивна гама от нови услуги. Освен това връзката със смартфоните дава възможност и за директна комуникация през този нов маркетингов канал”, подчертава Клаус Рицлоф, ръководител продажби в Bosch SoftTec GmbH.

Чрез уеб интерфейса производителите на автомобили ще могат да получават достъп до данните на автомобила и да предлага на клиентите.

Многообразие от любими приложения

Приложенията са движещата сила на новата система и техният брой непрекъснато се увеличава. Голяма част от най-ползваните приложения вече са интегрирани в mySPIN на Bosch – сред тях са календарът и контактите, Media Player, Maps, както и познатите TomTom, Parkopedia, Winston, Hotelseeker, Glympse, Sticher и INRIX.

Всички те са конфигурирани специално за ползване по време на шофиране, така че да не разсейват водача, а напротив – да се грижат за максималната му безопасност. Няма никакви технически трудности за създаване на нови приложения – на разработчиците се предоставя специален комплект от инструменти за разработка на софтуер (Software Development Kit).

Производителите на автомобили могат самостоятелно да интегрират приложения и да ги прибавят в тъй наречения “бял списък”. Той се актуализира и разширява непрекъснато. Първите автомобили от една луксозна европейска марка скоро ще бъдат екипирани с интеграционната платформа за смартфони от Bosch.

Спасение от „студения старт” през зимата: Избор на масло Какво трябва да знаем за подгревните свещи

Подобни

Какво е серво усилвател на волана?

Какво е серво усилвател на волана?

Технологиите в областта на автомобилостроенето не спират да се развиват, като една от ключовите иновации, която променя играта за всеки шофьор, е...

Колко често трябва да обслужваме Мерцедес?

Колко често трябва да обслужваме Мерцедес?

Обслужването на Мерцедес е ключов елемент за поддържането на автомобила в оптимално състояние. Редовната поддръжка гарантира не само безопасността...

Как да изберете ЛЕД крушки за коли?

Как да изберете ЛЕД крушки за коли?

Изборът на ЛЕД крушки за кола е важна част от поддръжката на всяко превозно средство. С правилния избор се подобрява видимостта по време на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: