ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

mySPIN от Bosch - перфектна интеграция на смартфоните в автомобила

like0 unlike0
Ангел Евтимов 31 Jan 2014 Статии
3974
0
mySPIN от Bosch - перфектна интеграция на  смартфоните в автомобила

С приложението за навигация шофирате по най-краткия маршрут към следващата среща от личния Ви календар, докато слушате музика по интернет радиото и междувременно си търсите стая в подходящ хотел – тази ситуация ще ни става все по-позната. Специалистите по автомобилни мултимедии в Bosch разработиха интеграционната платформа за смартфони mySPIN, която осигурява перфектна връзка на телефона с автомобила. Любимите приложения за iPhone® и за смартфони с Android могат да се използват по обичайния за потребителя начин.

  • Приложенията ще могат да се интегрират самостоятелно от производителя
  • Поддръжка на всички разпространени стандарти в мобилните приложения
  • Управление от дисплея на автомобила

Удобно управление от дисплея на автомобила

Интеграционното решение на Bosch SoftTec GmbH предлага почти идентичен дизайн и концепция за командване в интерфейса на телефона и автомобила. Щом се инсталира на мобилния телефон, mySPIN установява връзка между него и автомобила. Приложенията се адаптират към колата, т.е. редуцират се до релевантната информация, която се показва на автомобилния дисплей.

"С интеграцията на всички важни приложения в своите автомобили производителите ще предоставят на клиентите си атрактивна гама от нови услуги. Освен това връзката със смартфоните дава възможност и за директна комуникация през този нов маркетингов канал”, подчертава Клаус Рицлоф, ръководител продажби в Bosch SoftTec GmbH.

Чрез уеб интерфейса производителите на автомобили ще могат да получават достъп до данните на автомобила и да предлага на клиентите.

Многообразие от любими приложения

Приложенията са движещата сила на новата система и техният брой непрекъснато се увеличава. Голяма част от най-ползваните приложения вече са интегрирани в mySPIN на Bosch – сред тях са календарът и контактите, Media Player, Maps, както и познатите TomTom, Parkopedia, Winston, Hotelseeker, Glympse, Sticher и INRIX.

Всички те са конфигурирани специално за ползване по време на шофиране, така че да не разсейват водача, а напротив – да се грижат за максималната му безопасност. Няма никакви технически трудности за създаване на нови приложения – на разработчиците се предоставя специален комплект от инструменти за разработка на софтуер (Software Development Kit).

Производителите на автомобили могат самостоятелно да интегрират приложения и да ги прибавят в тъй наречения “бял списък”. Той се актуализира и разширява непрекъснато. Първите автомобили от една луксозна европейска марка скоро ще бъдат екипирани с интеграционната платформа за смартфони от Bosch.

Спасение от „студения старт” през зимата: Избор на масло Какво трябва да знаем за подгревните свещи

Подобни

Осчетоводяване при закупуване на лек автомобил и разходите по него

Осчетоводяване при закупуване на лек автомобил и разходите по него

При придобиване на лек автомобил се разглеждат абсолютно всички детайли по осчетоводяването му. От особена важност е предварителната подготовка,...

Пътна помощ и репатрак по време на коледните празници

Пътна помощ и репатрак по време на коледните празници

Наближават коледните празници. Децата ще излязат в зимна ваканция и цялото семейство ще има време и възможност да попътува малко – на...

Висок или нисък клиренс: решете сами!

Висок или нисък клиренс: решете сами!

Клиренсът е действителното разстояние от долната страна на колата до повърхността на пътя. Защо този параметър е важен, ще обясним в статията.

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: