ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Засилени проверки през тази седмица на училищните автобуси
0 0
Auto-Press
18 Sep 2019

От 16 до 22 септември на територията на страната се осъществяват засилени проверки на пътни превозни средства, транспортиращи ученици. Инспекциите се извършват съвместно от служителите на „Пътна полиция“ и на Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“.

Електрическо BUGATTI струва само 30 000 евро
0 0
Auto-Press
18 Sep 2019

В чест на своята 110-годишнина, BUGATTI разкри първите подробности за новата си количка BABY II, която, разработена на базата на емблемата Type 35, се явява следваща стъпка в развитието на проекта BABY.

ЕКО България зарадва първокласниците от ОУ ,,Захари Стоянов“, гр. Варна с интерактивна площадка за пътна безопасност
0 0
Auto-Press
18 Sep 2019

Дарението е част от дългосрочните усилия на компанията да насърчи и повиши пътната безопасност на децата в България.

В началото на учебната година ЕКО България подари на първокласниците от ОУ ,,Захари Стоянов“, гр. Варна, интерактивна площадка за обучение по безопасност на движение по пътищата. Инициативата се провежда за пета поред година и е част от дългогодишната програма на компанията за социална отговорност, целяща да насърчи и повиши пътната безопасност в България.

Fiat показа Panda Trussardi (Видео)
0 0
Auto-Press
18 Sep 2019

Fiat разкри подробности за първата в историята на легендарната си Panda нейна луксозна версия, разработена съвместно с Trussardi.

От Fiat коментират, че Panda Trussardi е идеално решение както за траспорт до фитнес залата, така и за такъв до елитарна театрална постановка, за излет сред природата или за семеен транспорт. С наличната си система за задвижване на четирите колела, компактният автомобил е отлично подготвен и за по-сериозен офроуд.

Европа с 3.2% спад в регистрациите на нови леки автомобили от началото на годината. България с ръст от 2.9%
0 0
Auto-Press
18 Sep 2019

Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA) публикува най-новите си данни за регистрациите на нови леки автомобили и според тях след приключването на първите осем месеца на 2019 година се наблюдава понижение в търсенето от 3.2% до ниво от 10 520 238 единици.

Движението в тунел „Траянови врата“ на АМ „Тракия“, в посока Бургас ще е в една лента
0 0
Auto-Press
18 Sep 2019

На 18 септември, от 10 ч. до 15:30 ч., движението в тунел „Траянови врата“ на АМ „Тракия“, в посока Бургас ще се осъществява в една лента.

CUV ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ И ДВА 100% ЕЛЕКТРОМОБИЛА ЩЕ ДЕБЮТИРАТ НА ЩАНДА НА КИА
0 0
Auto-Press
18 Sep 2019

По време на Автомобилен Салон София 2019 КИА ще представи новия кросувър XCeed. Моделът впечатлява с експресивен дизайн, стилен интериор, динамично и прецизно управление. Комбинацията от висок клас системи за сигурност, нови функции за свързаност и съвременни информационно-развлекателни системи характеризират XCeed като един от най-високотехнологичните модели в сегмента. Заедно с последното попълнение в гамата на марката, своята премиера ще осъществят 100% електромобили e-Niro и e-Soul.

Започват регистрациите за тест драйв на I-Save модификацията на Volvo FH
0 0
Auto-Press
18 Sep 2019

Месец на тестово шофиране на революционната I-Save модификация на Volvo FH организира Volvo Trucks в пет български града. От 24 септември до 31 октомври около 500 желаещи ще могат лично да изпитат комбинацията от мощност и нисък разход на гориво, с която камионът прави “тиха революция” на пазара.

Нов лидер, но отново българин, начело на Balkan Offroad 2019
0 0
Auto-Press
18 Sep 2019

Десислав Славчев и Маргарита Стайнова с Mercedes са новите лидери в генералното класиране след четвъртия състезателен ден на международното рали Balkan Offroad 2019. Победителите от надпреварата през 2012 година дадоха второ време за деня, като бяха изпреварени от холандския екипаж Риентс Хофстра – Еверт Бьорзма (Toyota).

Honda работи по въздушна възглавница с нов дизайн
0 0
Auto-Press
18 Sep 2019

HONDA обяви, че североамеринското подразделение на компанията работи по разработката на предпазна въздушна възглавница от ново поколение, която е в състояние да предложи допълнителна защита на пътниците на предните седалки в случай на челен удар.

Коментари