ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Consumer Reports: Това са автомобилите с най-ненадеждни двигатели
0 0
Auto-Press
31 May 2020

Американската агенция Consumer Reports публикува интересно проучване, в което подрежда автомобилите, които се движат по североамериканските пътища, при които е най-вероятно да се проявят катастрофални проблеми с двигателя.

Great Wall показа отговора си на G-клас и Land Cruiser
0 0
Auto-Press
31 May 2020

Дъщерното дружество Haval на китайската компания Great Wall е подготвило нов модел, вдъхновен от най-добрите големи SUV на пазара. От първата информация за колата става ясно, че скоро на пазара ще се появи потенциално най-добрият китайски SUV. Става дума за нов модел, който ще стане флагман на специализираната в производството на SUV автомобили марка Haval.

Корона кризата, тенденциите  на пазара и битката на индустрията с Covid-19
0 0
Auto-Press
31 May 2020

Битката на индустрията с COVID-19 ще е в три фази. Първо кратък период на зашеметена неверие и паническо купуване. След това следват седем до осем седмици тревожност и скука, чудейки се кога кошмарът ще свърши. Това ще бъде за останалия свят април и май. След това през юни ще започне приспособяването към новото нормално, когато хората внимателно започнат да се връщат на работа.

Основни пътни артерии ще бъдат включени в обхвата на тола
0 0
Auto-Press
31 May 2020

Приходите, които имаме от толсистемата от 1 март, са в порядък, който не ни дава увереност, че с тях можем да рехабилитираме достатъчно пътища в България и да изграждаме нови.

Ford възражда Mustang Mach 1
0 0
Auto-Press
31 May 2020

Ford анонсира, че през тази година ще станем свидетели за завръщането на емблемата Mustang Mach 1.

Без да навлизат в подробности, от Ford коментират, че новото поколение на иконичния за марката спортен автомобил ще предложи нови измерения, с атмосферен 5-литров, V8 двигател и още повече възможности по отношение на екипировката.

Полицейският Ford Explorer се дезинфекцира сам срещу COVID-19
0 0
Auto-Press
30 May 2020

Ford оборудва полицейските SUV-версии на Explorer с нова функция. Сега автомобилите могат самостоятелно да си дезинфекцират купето. За да стане това се загрява кабината до 56 С. Друг плюс е липсата на необходимост от закупуване на специално оборудване, както и неизползването на химикали за дезинфекцията. Всичко, което се изисква е актуализиране софтуера на автомобилите, произведени между 2013 и 2019 година.

32 200 МПС са проверени по време на специализираната полицейска операция, проведена от 22 до 25 май
0 0
Auto-Press
29 May 2020

32 200 моторни превозни средства и 40 913 водачи и пътници са проверени по време на специализираната полицейска операция за спазване на правилата за движение по пътищата, проведена във времето от 22 до 25 май.

Harley-Davidson с лимитирана серия електрически детски велосипеди без педали (Видео)
0 0
Auto-Press
29 May 2020

Harley-Davidson анонсира новата специална серия електрифицирани детски велосипеди без педали- Limited Edition IRONe12™ и IRONe16™, които са предназначени за малчугани на възраст над 3 години.

GROUPE RENAULT представя предварителния си план за намаляване на фиксираните разходи с повече от 2 милиарда евро за срок от три години
0 0
Auto-Press
29 May 2020

• Намаляването на фиксираните разходи с над 2 милиарда евро за три години има за цел да възстанови конкурентоспособността на Groupe Renault и да гарантира дългосрочното й развитие в рамките на Алианса.

5 тенденции, оформящи новия подход на автомобилната индустрия
0 0
Auto-Press
29 May 2020

Автомобилните марки, които искат да вървят към възстановяване, ще трябва да се адаптират към по-бързи индустриални цикли и по-къси хоризонти на планиране. Те също ще трябва да дават приоритет на инициативи, които са най-добре съобразени с мястото, където се намира секторът, като операционализиране на доставката до дома или по-нататъшно цифровизиране на процеса на покупка на автомобили. За да помогне на автомобилните търговци да се подготвят за предстоящото, Google е поръчал на анализатори да определят пет основни тенденции, които трябва да имат предвид.

Коментари