ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Юън Макгрегър и Чарли Борман с електрически Harley-Davidson в новото си LONG WAY UP приключение
0 0
Auto-Press
04 Aug 2020

Apple TV+ разкри първите подробности за новата мотоциклетна приключенска поредица LONG WAY UP с Юън Макгрегър и Чарли Борман, които се събират отново десетилетие след последната си авантюра на две колела. Първият епизод на LONG WAY UP ще бъде излъчен по Apple TV+ на 18 септември, а следващите ще се излъчват на седмична база.

Промени в ръководството на FORD
0 0
Auto-Press
04 Aug 2020

Днес FORD обяви, че Джим Хакет (65), който отговаря за трансформацията на гиганта от 2017 година насам като президент и изпълнителен директор, ще се пенсионира. Двете ръководни позиции ще бъдат поети от Джим Фарли (58), настоящ оперативен директор на автомобилната компания, като това ще се случи на 1 октомври тази година.

Новото Peugeot 2008 : Много в малко (Видео)
0 0
Auto-Press
04 Aug 2020

През последните няколко години Peugeot може да се похвали с изключително успешна "серия" пазарни лансирания на продукти, които постепенно пренесоха френската марка на изцяло ново и по-високо ниво. Далеч назад във времето останаха моделите с класически решения по отношение на дизайна и технологиите, и на преден план излязоха впечатляващи автомобили, които дават възможност на потребителите да притежават една (или няколко) наистина приковаваща окото и сърцето високотехнологична кола. Интересно в случая е и това, че подобен комплимент може да бъде направен на почти всеки един от моделите в актуалната гама на Peugeot, а с най-голяма тежест за SUV предложенията на компанията.

Офроуд и с Opel Cargo и Vivaro
0 0
Auto-Press
04 Aug 2020

От малки автомобили до флагман, от бензинови и дизелови до електрически автомобили: моделната гама на големите производителите на автомобили е широка и предлага нещо за всеки вкус и нужда. Например при Opel, Combo Cargo и Vivaro вече могат да се използват не само по нормалните пътища, но и извън тях.

DS се фокусира отново върху хидропневматиката
0 0
Auto-Press
04 Aug 2020

Дните на легендарната класическа хидропневматика на окачването отдавна са в миналото на Citroen. Удобството на старата система на окачване би било пречка в съвременните системи за окачване. Но луксозната марка DS, с корени от Citroen, сега изгражда "активно окачване", за което се твърди, че е вдъхновено от историческата хидропневматика - дори ако реалната технология днес е друга.

Безопасно пътуване през кризата в автобуса
0 0
Auto-Press
04 Aug 2020

Автобусната превозна индустрия може да се ускори отново. След отмяната на забраната за шофиране за германските автобусни компании вследствие на пандемията Covid 19, пазарът на автобусни пътувания се възражда в някои сегменти. Важно е да се отбележи, че всеки, който реши да пътува в автобус на Mercedes-Benz и Setra, може да разчита на възможно най-високо ниво на безопасност и изключителен комфорт.

JEEP с два “озеленени авантюриста”
0 0
Auto-Press
04 Aug 2020

Специално за auto-press.net от Ларс Валеранг, Global Press, Гросгерау, Германия

Jeep е една от класиките сред офроуд автомобилите. Чакъл, прахови и кал са основен елемент от неговия арел. Но дори и подобен “авантюрист” трябва да върви в крачка с времето. Марката Jeep днес е в зелена еволюция и сега предлага plug-in хибридни задвижвания за Renegade 4xe и Compass 4xe., които стават екологичните пионери на марката.

Volvo записа втори пореден месец с ръст в САЩ
0 0
Auto-Press
04 Aug 2020

С ръст от 10.2% до ниво от 9697 реализирани автомобила, американското подразделение на Volvo записа втори пореден месец с подобрение в бизнеса на фона на миналата година. Продажбите на марката в Страната на неограничените възможности през юли са били и най-добрите за съответния период от 2006 година насам.

Bentley с нови аксесоари за обновената BENTAYGA
0 0
Auto-Press
04 Aug 2020

Само няколко дни след началото на обновената версия на SUV модела си BENTAYGA, Bentley анонсира подробности за новата линия аксесоари, налични за автомобила.

SKODA събра свои емблематични коли във впечатляващо видео
0 0
Auto-Press
04 Aug 2020

През 2020-а SKODA отбелязва 125 години пазарно присъствие и за да отбележи този си юбилей, компанията събра на едно място и в едно видео някои от най-емблематичните коли в цялата си история.

Коментари