ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

32 200 МПС са проверени по време на специализираната полицейска операция, проведена от 22 до 25 май
0 0
Auto-Press
29 May 2020

32 200 моторни превозни средства и 40 913 водачи и пътници са проверени по време на специализираната полицейска операция за спазване на правилата за движение по пътищата, проведена във времето от 22 до 25 май.

Harley-Davidson с лимитирана серия електрически детски велосипеди без педали (Видео)
0 0
Auto-Press
29 May 2020

Harley-Davidson анонсира новата специална серия електрифицирани детски велосипеди без педали- Limited Edition IRONe12™ и IRONe16™, които са предназначени за малчугани на възраст над 3 години.

GROUPE RENAULT представя предварителния си план за намаляване на фиксираните разходи с повече от 2 милиарда евро за срок от три години
0 0
Auto-Press
29 May 2020

• Намаляването на фиксираните разходи с над 2 милиарда евро за три години има за цел да възстанови конкурентоспособността на Groupe Renault и да гарантира дългосрочното й развитие в рамките на Алианса.

5 тенденции, оформящи новия подход на автомобилната индустрия
0 0
Auto-Press
29 May 2020

Автомобилните марки, които искат да вървят към възстановяване, ще трябва да се адаптират към по-бързи индустриални цикли и по-къси хоризонти на планиране. Те също ще трябва да дават приоритет на инициативи, които са най-добре съобразени с мястото, където се намира секторът, като операционализиране на доставката до дома или по-нататъшно цифровизиране на процеса на покупка на автомобили. За да помогне на автомобилните търговци да се подготвят за предстоящото, Google е поръчал на анализатори да определят пет основни тенденции, които трябва да имат предвид.

Юкка Моисио е новият президент и главен изпълнителен директор на Nokian Tyres plc
0 0
Auto-Press
29 May 2020

Съветът на директорите на Nokian Tyres назначи Юкка Моисио за президент и главен изпълнителен директор на Nokian Tyres plc от 27 май 2020 г. Хилле Корхонен се оттегля след като ръководи компанията като президент и главен изпълнителен директор в продължение на 3 години, а преди това като член на Съвета на директорите, постигайки нови успехи, както на вътрешните пазари, така и на развиващите се пазари.

Новата Mokka – Opel се концентрира върху емблемите с името на модела
0 0
Auto-Press
29 May 2020

Mokka във фокуса на вниманието – емблемата с името на модела вече е разположена централно върху задната част

Ясно и четливо – шрифтът на Opel е модернизиран за по-добра разпознаваемост в цифровите изображения

През април във Великобритания са били сглобени само 197 нови коли
0 0
Auto-Press
29 May 2020

Английската търговска асоциация SMMT (Society of Motor Manufacturers and Traders) публикува данните за автомобилното производство в страната през април и според тях резултатът е с 99.7% по-слаб в сравнение със същия месец на 2019 година.

Нови подробности за алианса на Volkswagen и Ford
0 0
Auto-Press
29 May 2020

Volkswagen и Ford обявиха, че двете компании очакват подписването на финалното споразумение, което ще постави реалното начало на сътрудничеството между двата автомобилни гиганта в областта на споделянето на платформи и технологии.

Ще бъде предложена промяна в обхвата на тол системата
0 0
Auto-Press
29 May 2020

Договореният с превозвачите тримесечен период за анализ на приходите от толтакси няма как да бъде актуален заради кризата. Направен е анализ на обхвата на системата и ще бъде предложена промяна в него, като се включат още пътни отсечки, тъй като в момента има области, в които няма пътни участъци в обхвата на тола.

Sián FKP 37: Първият съвместен проект на Lamborghini и LEGO Technic (Видео)
0 0
Auto-Press
28 May 2020

Automobili Lamborghini разпространи подробности за първия си съвместен проект с LEGO Technic- LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP 37.

Създаден в мащаб 1:8 и с 3696 елемента в комплекта, конструкторът LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP 37 ще бъде наличен за закупуване от началото на следващата седмица на сайта на LEGO, а от 1 август и в други магазини в световен мащаб.