ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Audi Sport празнува 25 години от пускането на първия Audi RS-модел
0 0
Auto-Press
17 Jul 2019

• От пазарния старт през 1994 година продуктовият асортимент се е разширил до 25 RS-модела

• Само за 2019 година: шест продуктови новости, сред които два изцяло нови модела

SKODA освежи KAROQ и KODIAQ
0 0
Auto-Press
17 Jul 2019

SKODA разкри първите подробности за обновените версии на хитовите си SUV модели KAROQ и KODIAQ, които за версията си 2020-а година получават редица стилистични и технологични промени.

 Harley-Davidson със специално участие в Евробайк седмицата на 3-8-и септември, пуска на пазара и елбайка си
0 0
Auto-Press
17 Jul 2019

Тази година десетки хиляди байкъри ще се радват в мега празника на годината за феновете и собстениците на Harley-Davidson край езерото Фаак в Каринтия от 3 до 8 септември. Там фестът ще е пълен – “място за почивка, каране, пазаруване, пиене и музика” споделят от команията. Ще има и новости – две модни ревюта, Harley Bar, голяма палатка с жива сцена, палатка Faktober и салон Harley.

CITROEN C5 AIRCROSS: Над 50 000 продажби за 6 месеца
0 0
Auto-Press
17 Jul 2019

CITROEN обяви, че шест месеца след началото на продажбите на изцяло новия флагмански SUV модел C5 AIRCROSS, реализираните му представители са преминали границата от 50 000 единици. В резултат на това, автомобилът заема третата позиция при най-продаваните пазарни предложения на френската марка, а в комбинация с другото SUV на компанията C3 AirCross, SUV колите формират около 25% от общия й бизнес в световен мащаб за първото полугодие.

Ridepooling и при Mercedes – обединено пътуване с ViaVan
0 0
Auto-Press
17 Jul 2019

Обединеното пътуване е форма на мобилност със сериозно бъдеще - това доказва от почти една година тестването му с пилотна фаза в завода на Mercedes в Бремен. Благодарение на интелигентната логистика, пътниците с подобна дестинация се транспортират заедно в едно превозно средство - това не само спестява време, но и намалява финансовите разходи и емисиите на вредности.

Ново електрическо задвижване от Continental
0 0
Auto-Press
17 Jul 2019

Технологичната група Continental има богат опит с електрическото задвижване. Развити са вече две поколения и се очаква трето през есента. И не бива да е изненадващо, че то ще се справи във всичко по-добре от своите предшественици.

Автомобилният бизнес в Европа със спад от 3.1% за първата половина на 2019 година
0 0
Auto-Press
17 Jul 2019

Според данните на Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA), регистрациите на нови леки автомобили през първата половина на годината са достигнали ниво от 8 183 562 единици или с 3.1% под резултата за същия период на 2018 година.

Електрическата офанзива на Groupe Renault в Китай продължава
0 0
Auto-Press
17 Jul 2019

Днес Groupe Renault обяви, че с нова инвестиция в размер на 128.5 млн евро, компанията ще увеличи дяловото си участие в китайския автомобилен производител JMCG до 50% и ще ускори присъствието в страната при електрически автомобили.

Шофьорите да се движат с повишено внимание при тунелите „Витиня“ и „Топли дол“ на АМ „Хемус“
0 0
Auto-Press
17 Jul 2019

На 17-ти юли, от 8:30 ч. до 16:30 ч. движението за Варна в тунел „Витиня“ на АМ „Хемус“ ще се осъществява поетапно в аварийна или изпреварваща лента поради профилактика на осветлението. Трафикът в посока София ще се пренасочва от км 35+450 /служебна връзка/ на магистралата по път I-1 София - Ботевград и при км 30+260, при пътна връзка "Витинска река“, ще се включва отново в АМ „Хемус“.

Подземни кантари в обхвата на тола ще изчисляват теглото на тежкотоварните автомобили
0 0
Auto-Press
17 Jul 2019

Подземни кантари в обхвата на тол системата ще изчисляват в реално време теглото на преминаващите по платените пътища тежкотоварни превозни средства. Камери ще отчитат броя на осите, а датчици в пътното платно, чийто монтаж вече започна, ще изчисляват натоварването на ос на автомобилите. При претоварване електронната система автоматично ще ги регистрира като нарушители и те ще бъдат санкционирани от контролните органи.

Коментари