ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Вижте музея на Mercedes-Benz и трилъчните класики от хола си
0 0
Auto-Press
28 Mar 2020

160 превозни средства и общо 1500 експоната в архитектурно високо оценена сграда - това е музеят на Mercedes-Benz. С повече от 800 000 посетители от цял свят той е направо като магнит за феновете на марката и любителите на автомобилите. Сега в сезона на кризата той може да бъде разгледан и дистанционно благодарение на цифровите формати.

УАЗ пикап вече и с автоматик - видео
0 0
Auto-Press
28 Mar 2020

Относително ниските й цени в Русия и сериозната подготовка на машината за каране из лоши пътища, улесненият ремонт направиха пикапа на УАЗ лидер на вътрешния пазар в класа си. През миналата година в Русия са реализирани 3600 броя, а най-близките конкуренти - Тоyota Hilux и Mitsubishi L200 са съответно с 3180 и 2019 реализации.

И доставчиците в режим на криза
0 0
Auto-Press
28 Mar 2020

Ако автомобилното производство спре, големите доставчици като Continental, ZF, Bosch или Schaeffler също трябва да спрат. Schaeffler например ще коригира производствените мощности в Германия и Европа поради коронавирус кризата. Тази стъпка отчита съответните нужди в отделите на предприятието. Освен здравето и безопасността на служителите, основен приоритет е поддържането на веригите за доставки и поддръжката на клиентите.

ЧРД шампионе!
0 0
Auto-Press
28 Mar 2020

Днес м.с. Неделчо Русев празнува 78-ия си рожден ден.

Роден в най-хубавата махала на най-хубавото село Садина, Търговишко, Неделчо Станев Русев е най-успешният садински спортист за всички времена, многократен републикански шампион по автокрос и постоянен член на националния отбор, когато имаше такъв.

Новият Land Rover Defender в Намибия (Галерия)
0 0
Auto-Press
27 Mar 2020

Land Rover разпространи впечатляваща фотосесия от обиколка, която легендарната марка е осъществила на територията на Намибия с изцяло новото поколение на класиката Defender.

Нови компании подготвят безопасността на колата на бъдещето
0 0
Auto-Press
27 Mar 2020

Израелският метрополис Тел Авив е една от крепостите на технологиите в Близкия изток с регистрираните 6600 стартиращи фирми /start Up/. Като част от изследователския проект "Xplora" испанското дъщерно дружество на VW - Seat разработва следващо поколение асистенти за сигурност с някои от тези млади компании.

С канабис зад волана - напълно законно в Германия при определени условия?
0 0
Auto-Press
27 Mar 2020

Още в шофьорската школа се учи, че шофирането под въздействие на алкохол или наркотици е наказуемо. Доста хора загубиха шофьорската си книжка за известно време по тази причина. Но може ли хората легално да шофират с наркотици?

Новият Hyundai i10 e шампион от остатъчна стойност за 2020г. според Auto Bild и Schwacke
0 0
Auto-Press
27 Mar 2020

• Новото поколение на Hyundai i10 спечели приза „Шампион по остатъчна стойност“ в А-сегмента

• Наградата показва, че изцяло новият i10 е сред автомобилите с най-стабилни стойности на германския пазар

50 години Alfa Romeo Montreal - уникално Gran Turismo с състезателни гени - видео
0 0
Auto-Press
27 Mar 2020

Шоумобилът, показан на световното изложение през 1967 г. в Канада, е основата за едно от най-готините купета на 70-те години. Дизайнерът на Bertone Марчело Гандини проектира компактно купе с легендарни детайли като двойни фарове зад капаците на летви и входни отвори за въздух зад вратите. V8 двигателят с мощност 147 кВт (200 к.с.) идва от състезателния вариант на супер спортния автомобил Alfa Romeo Tipo 33.

ABT даде 530 конски сили и нова аеродинамика на Audi RS4
0 0
Auto-Press
27 Mar 2020

Специалистът в областта на доработката на модели от портфолиото на Audi- ABT Sportsline, разшири програмата си за тунинг на Audi RS4, като добави нов пакет- ABT Power S, който обещава допълнително увеличение в максималната мощност на двигателя.