ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Koenigsegg разпродаде Jesko. Производството започва след година и половина
0 0
Auto-Press
19 Mar 2019

Днес производителят на нишови луксозни хиперавтомобили Koenigsegg обяви, че компанията е разпродала цялата предвидена квота на изцяло новия си модел Jesko.

Alfa Romeo с нов дом в София (Видео)
0 0
Auto-Press
19 Mar 2019

Официалният вносител на Alfa Romeo в България- Ауто Италия, откри изцяло нов изложбен център на легендарната марка в София. Разположен в сградата на компанията на бул. "Христофор Колумб" 43 в столицата, новият дом на алфистите в страната ни вече е самостоятелно обособен и демонстрира най-новото от портфолиото на емблематичната компания.

SKODA с нова хитринка в семейството Simply Clever
0 0
Auto-Press
19 Mar 2019

През последните няколко години портфолиото на семейството аксесоари и решения Simply Clever на SKODA непрекъснато се разширява. Малките, но изключително полезни, хитрини на екипа на марката се разработват от компанията с единствената задача да направят ежедневието на потребителите по-лесно, удобно и приятно.

JAGUAR F-PACE с две нови специални версии
0 0
Auto-Press
19 Mar 2019

JAGUAR разшири модификационното портфолио на модела си F-PACE, като добави две нови специални серии- спортната 300 SPORT и тематичната и с допълнително оборудване Chequered Flag.

PEUGEOT разширява гамата си електрифицирани велосипеди
0 0
Auto-Press
19 Mar 2019

PEUGEOT обяви, че компанията разширява гамата си електрифицирани велосипеди с осем нови предложения с предназначение за шосейно и офроуд предназначение.

Subaru демонстрира “дързък” дизайн в Женева
0 0
Auto-Press
19 Mar 2019

Японците докараха в Женева концепт на компактен повдигнат хечбек с цел да покажат новия “дързък” стилов език на компанията. В концепта се виждат и елементи използвани дълго време в кросовърите на Subaru – висок пътен просвет и оф-роуд външни панели.

KIA с първа скица на Ceed кросовър
0 0
Auto-Press
19 Mar 2019

Днес Kia разпространи първата скица на изцяло новата кросовър версия на модела Ceed, която ще се присъедини към модификационното портфолио на марката по-късно през тази година.

Новият Green NCAP ще оценява екологичноста на автомобилите
0 0
Auto-Press
19 Mar 2019

В Euro NCAP се появи подразделение, което ще се занимава с изхвърляните от автомобилите вредности - Green NCAP. така. Euro NCAP, която прави краш-тестовете на новите коли, сега ще оценява и разликите между официалните данни на автопроизводителите и реалните изхвърляния. Новата програма по оценка на екологичноста на автомобилите носи името Green NCAP и е задействана съвместно с правителствата на европейските страни, автомобилните им клубове и други организации.

Audi форсира своята визия за бъдещето
0 0
Auto-Press
19 Mar 2019

• Оперативният резултат преди данъчно облагане и допълнителни разходи е спаднал до €4,7 милиарда; оперативната рентабилност достига до 7,9 процента.

• Сигурни финансови фундаменти: €2,1 милиарда нетен финансов поток; €20,4 милиарда нетен оборотен капитал

Лекотоварното подразделение на Volkswagen с ръст от 13.4% от началото на годината
0 0
Auto-Press
19 Mar 2019

Лекотоварното подразделение на Volkswagen обяви, че продажбите на компанията през първите два месеца на годината са достигнали 75 000 единици, което е с 13.4% или почти 9000 единици повече в сравнение със същия период на 2018-а година. Само за февруари, фирмата отчита продажбата на 35 500 автомобила, което е с 12.2% над показателя за същия месец на 2018-а година.