ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Георги Терзийски: Със Столична община уточняваме за кои участъци няма да е необходима винетка. Глоби няма да има
0 0
Auto-Press
19 Feb 2020

Предстои подписване на споразумение между Агенция „Пътна инфраструктура“ и Столична община, в което ще е посочено за кои участъци от републиканската пътна мрежа на територията на общината няма да е необходима винетка. Работната група с представители на двете институции, формирана по повод въвеждането на смесената електронна система за събиране на пътни такси на база време (винетка) и на база разстояние (тол), уточнява както участъците, така и начина на финансиране на поддържането на тези участъците, за които няма да се дължи винетна такса, посочи председателят на АПИ Георги Терзийски. Столична община е изразила своята готовност да финансира разходите по поддържането на участъците, за да се гарантира и доброто им експлоатационно състояние, добави той. Споразумението между АПИ и Столична община ще се подпише след като Министерският съвет приеме промени в Списъка на републиканските пътища, за които се събира такса за ползване на пътната инфраструктура – винетна такса.

GROUPE RENAULT на Автомобилен салон Женева 2020: ЕЛЕКТРИЧЕСКА ОФАНЗИВА
0 0
Auto-Press
19 Feb 2020

• Като пионер и лидер в областта на електрическата мобилност в Европа, Renault ще представи своя нов електрически концептуален автомобил MORPHOZ, илюстриращ визията на марката за бъдещата мобилност.

Гамата на новото BMW Серия 3 се разширява с четири Plug-in хибридни модела.
0 0
Auto-Press
19 Feb 2020

+++ Разширено разнообразие в премиум сегмента на средния клас

+++ BMW 330e Седан стартира успешно

+++ BMW 330e Туринг ще се предлага от лятото на 2020 година

+++ Двата модела по-късно ще се предлагат и с интелигентно задвижване на четирите колела

Автосалон Женева 2020: Това е новото поколение Hyundai i20 (Видео)
0 0
Auto-Press
19 Feb 2020

Hyundai разпространи първите официални снимки, видео и информация за изцяло новото поколение на хиномия си модел i20, което ще бъде представено за първи път в света по време на международното изложение в Женева в началото на следващия месец.

Daimler празнува 20 години на фондацията си Laureus
0 0
Auto-Press
19 Feb 2020

Нелсън Мандела даде вдъхновението и стана първият патрон на фондацията Laureus. Носителят на Нобеловата награда за мир, който почина през 2013 г. и бивш президент на Южна Африка на световните спортни награди Laureus 2000 каза: „Спортът има силата да променя света. Той има силата да вдъхновява. Преди това беше просто отчаяние."

Електрифицираните автомобили с ръст от 35% в Европа през 2019 година
0 0
Auto-Press
19 Feb 2020

С всеки изминал месец, популярността на електрифицираните автомобили в Европа расте, а поредното доказателство за това са най-новите данни на агенцията JATO Dynamics, които сочат ръст от 35% за изминалата календарна година. В същото време, резултатите сочат спад от 12% в реализацията на новите дизелови автомобили и ръст от едва 5% в търсенето на нови бензинови леки коли.

Прокопани са първите 400 м от тунел „Железница“ на АМ „Струма“
0 0
Auto-Press
19 Feb 2020

Прокопани са първите 400 м от тунела „Железница“ на автомагистрала „Струма“. Строителните дейности на съоръжението започнаха през октомври 2019 г. и на обекта се работи едновременно в двете тръби. От южната страна на тунела са прокопани 275 м, а от северната – 125 м.

Motohub представя три нови марки в България  - Brixton, Lambreta и Malaguti
0 0
Auto-Press
19 Feb 2020

Всяка нова марка е добре дошла на българския пазар. Миналата година видяхме нови машини. Тази година също. Фирмата Motohub ще представи на изложението Moto Expo 2020 мотоциклетите на Brixton, както и на две италиански марки - легендарната Lambreta и Malaguti. Тези машини ще могат да се видят на изложението от 20 до 24 март в зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална) в София.

JAGUAR LAND ROVER разкри таен проект за мобилността на бъдещето
0 0
Auto-Press
18 Feb 2020

Гигантът JAGUAR LAND ROVER разкри първите подробности за пазен до момента в тайна проект за решение за градска мобилност от ново поколение, което съчетава в себе си платформа за автономни автомобили и 100% електрическо задвижване.

805 нарушители и 730 електронни фиша са издадени за шофиране без е-винетка на 17 февруари
0 0
Auto-Press
18 Feb 2020

730 собственици на пътни превозни средства ще получат електронен фиш за шофиране без електронна винетка на 17 февруари. Това са нарушителите, които са установени от камерите на тол системата в първия ден от работата им, но не са били спрени за проверка от мобилните контролни екипи в рамките на деня. Общо 805 са всички пътни превозни средства, които са ползвали републиканската мрежа без платена пътна такса.

Коментари