ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА
Изтегли авто дневник от google play
  • Искаш да разбереш:
  • колко ти гори колата?
  • колко пари даваш за части?
  • кога ти изтича гражданската отговорност?
  • колко харчиш по колата си?

Добавяне на автомобил в гаража

За да водите „дневник” на автомобила си първото и най-важно условие е той да получи профил като го добавите във вашия „виртуалния гараж” в caralyze.bg. Можете да добавите в „гаража” си, колкото автомобила притежавате или желаете да отчитате, като всеки автомобил се регистрира отделно. В профила на автомобила можете да запишете достатъчно подробна информация относно марката, модела, подмодела, годината на производство, пробег в км., цената на автомобила, описание и да добавите снимки. Всичко това се прави еднократно и всичката тази информация ще си остане единствено и само за ваше лично ползване.

Добавяне на автомобил в гаража

Добавяне на разходи

Разходите за вашия автомобил са много и различни, но основно са за горива, консумативи, ремонт, данъци и застраховки. Всички тези видове разходи са предвидени като опции в панела за записване на разходите, като е оставена възможност да се описват и всякакви други видове разходи в графата „Други”. При добавянето на разходи са предвидени всички характерни особености на дадения разход, например при описване на разходите за гориво, се отчита освен количество и цена, а и километража за да може да следите и реалния ви разход на гориво. При разходите за ремонт, можете да следите къде, кога и колко сте платили. А при застраховките и данъците, може да следите колко ви остава да платите, ако го правите на вноски.

Добавяне на разходи

Добавяне на приходи

В някой случаи вашия автомобил генерира и приходи. Това са например доходи от споделено пътуване или „rent a car”, в други случай изплатена застраховка, или продажбата на самия автомобил. Коректното отчитане на всички приходи в раздела ще даде пълна и точна информация за това колко наистина ви е струвала колата за периода в който сте я ползвали.

Добавяне на приходи

Преглед на разходите/приходите

За ваше улеснение след въвеждането на разходи или приходи за даден автомобил, веднага можете да си направите справка, колко общо и какви видове разходи или приходи сте направи досега. А ако желаете може да си филтрирате разходите по видове и дата, а приходите по само по дата. Това дава възможност да следите всичко което се случва с вашия автомобил и с вашия портфейл.

Преглед на разходите/приходите

Направи си справка - бъди в час!

След като вече си имате „виртуален гараж” и „виртуален автомобил” – копие на реалния Ви, и сте започнали да записвате подробно и точно всички разходи и приходи, спокойно можете да се възползвате и от раздела „Справки”. Там след всяка ваша операция с разделите разходи и приохди се генерират няколко справики, които напълно могат да задоволят изиксванията дори и на най-педантичния счетоводител.

Направи си справка - бъди в час!

Различни начини на визуализация

В раздела „Справки”, както описахме по-горе може да се направят няколко достатъчно точни и подробни справки. Информацията се представя в много добре, нагледно и най-важното разбираемо. Тя е във вид на графики и таблици и винаги можете да си я разпечатате или да си я конвертирате в картинка, която по-късно да ползвате лично или да представите даже и на бъдещ купувач, ако ще си продавате автомобила.

Различни начини на визуализация Изтегли авто дневник от google play