ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Полезни статии

Колко често трябва да обслужваме Мерцедес?
0 0
Ангел Евтимов
20 Feb 2024

Обслужването на Мерцедес е ключов елемент за поддържането на автомобила в оптимално състояние. Редовната поддръжка гарантира не само безопасността на пътя, но и продължителността на живота на автомобила. Затова, разбирането на необходимата честота за обслужване е от съществено значение за всеки собственик на Мерцедес. Нека разгледаме кога какво трябва да се извърши.

Как да изберете ЛЕД крушки за коли?
0 0
Ангел Евтимов
24 Jan 2024

Изборът на ЛЕД крушки за кола е важна част от поддръжката на всяко превозно средство. С правилния избор се подобрява видимостта по време на шофиране, но и се придава модерен и стилен вид на автомобила. 

Кои са ключовите фактори, които трябва да имате предвид при избор на лед крушки за вашата кола?

Защо да изберем качествено оборудване за сервиз?
0 0
Ангел Евтимов
26 Jun 2023

При избора на оборудване за сервиз е от съществено значение да се обърне внимание на неговото качество и надеждност. Предложенията от по-висок клас не само улесняват работата на механиците, но също така гарантират професионално изпълнение на предоставяните услуги.

Как работи автомобилната турбина?
0 0
Ангел Евтимов
19 Apr 2023

За увеличаване на мощността на двигателя, често се слага специална автомобилна турбина, позволяваща подаване на допълнителен сгъстен въздух към цилиндрите, с което се увеличава ефективността на изгарянето на горивото. Как работи и как се поддържа, за постигане на максимална дълготрайност – ще ни споделят от онлайн магазин ТопКар.

Откъде се купуват авточасти?
1 0
Ангел Евтимов
24 Aug 2022

Частите за коли са взаимозаменяеми. Това означава, че, когато един компонент от автомобила се повреди, той може да бъде заменен с друг. При замяна на авточасти и покупка на нови възникват много въпроси, чийто отговор може да бъде получен след проучване и дискутиране със специалист в областта, съветват от Bazar.bg.

За какво да внимаваме при избора на авточасти за товарни автомобили
0 0
Ангел Евтимов
22 Jul 2022

Съвременните товарни автомобили са изключително надеждни превозни средства, които периодично изискват подмяна на различни резервни части и консумативи. За получаването на пълно съвпадение и лесен монтаж, изборът на правилните детайли е от ключово значение и по-долу ще дадем малко повече информация в тази посока.

Какво е важно да знаем при избор на дилър за авточасти
0 1
Ангел Евтимов
21 Jul 2022

На пазара за авточасти има богато разнообразие от дилъри, предлагащи услугите си. Това се дължи на факта, че всеки един автомобил се нуждае от поддръжка, ремонт и подмяна на консумативи. Многобройните предложения на пазара трябва да се отсеят и да заложите на доверени доставчици. Разгледайте онлайн магазините, където ще намерите промоции и намаления на търсените от вас части и консумативи.

Как да наемем кола за пътуване в чужбина
0 0
Ангел Евтимов
22 Mar 2022

Какво по-хубаво от това да пътуваш с любимите хора, слушайки приятна музика със свалени прозорци? Правейки всичко това на път - за почивка към мечтана дестинация в чужбина. Ето и още една чудесна идея как да си създадеш повече приключенски спомени, като наемеш автомобил под наем за своята ваканция извън страната.

Топ украси на автомобил за сватба или абитуриентски бал
0 0
Ангел Евтимов
15 Jul 2021

Подготовката за специален повод като сватба или абитуриентки бал е много натоварена и e от изключителна важност да организирате и приотизирате нещата по правилен начин. Всеки малък детайл е от голямо значение за да бъде тържеството поднесено по искания начин.

Какви гуми да вземем за товарен автомобил?
0 0
Ангел Евтимов
28 Apr 2021

Качествените автомобилни колела предопределят до голяма степен безопасното и сигурно шофиране. Точно това е причината да бъдем безкомпромисни към техния избор, както ако става дума за лека кола, така и когато тяхното предназначение е за камиони. Дойде ли времето за тяхната смяна, е нужно да заложим на възможно най-добрите решения, така че да сме спокойни на пътя, също както и изрядни пред властите. В онлайн магазин Медина-Мед ще откриете изгодни предложения за нови товарни гуми за тирове и автобуси, на водещи производители и на изгодни цени.

Коментари

Автомобил с пръстен от Анонимен 09 Feb 2024
Автомобил с пръстен от Анонимен 09 Feb 2024
Автомобил с пръстен от Анонимен 09 Feb 2024