ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Полезни статии

Топ украси на автомобил за сватба или абитуриентски бал
0 0
Ангел Евтимов
15 Jul 2021

Подготовката за специален повод като сватба или абитуриентки бал е много натоварена и e от изключителна важност да организирате и приотизирате нещата по правилен начин. Всеки малък детайл е от голямо значение за да бъде тържеството поднесено по искания начин.

Какви гуми да вземем за товарен автомобил?
0 0
Ангел Евтимов
28 Apr 2021

Качествените автомобилни колела предопределят до голяма степен безопасното и сигурно шофиране. Точно това е причината да бъдем безкомпромисни към техния избор, както ако става дума за лека кола, така и когато тяхното предназначение е за камиони. Дойде ли времето за тяхната смяна, е нужно да заложим на възможно най-добрите решения, така че да сме спокойни на пътя, също както и изрядни пред властите. В онлайн магазин Медина-Мед ще откриете изгодни предложения за нови товарни гуми за тирове и автобуси, на водещи производители и на изгодни цени.

Какви са предимствата на пътна помощ?
0 0
Ангел Евтимов
27 Apr 2021

Ако гумата е спукана на пътя и е невъзможно да се придвижите по-нататък, специалисти от пътна помощ винаги ще се притекат на помощ. Те ще помогнат във всяка ситуация, тъй като екипа е оборудван с всичко необходимо за бърз ремонт. Ако е невъзможно да се помогне в „полеви условия“, те ще предложат услуги за изтегляне до най-близкия сервиз, където е възможно да се отстрани всяка повреда. Може да се наложи да се смени гума на пътя по всяко време на деня.

Как се настройва FM трансмитер за кола
0 0
Ангел Евтимов
01 Apr 2021

Често ли слушате музика в колата, докато пътувате? Не харесвате ли музикалните парчета по радиото? Искате ли да слушате собствени записи, съхранени върху USB флашка, без да купувате допълнителна скъпа апаратура за това? В такъв случай, Вие се нуждаете от FM трансмитер. Какво представлява той и как се настройва? Какви са съветите на онлайн магазин 4sales при избора? Нека видим!

Как се изплащат щетите от сключена гражданска отговорност
0 0
Ангел Евтимов
29 Oct 2020

Всяка година собствениците на МПС трябва да сключат застраховка "Гражданска отговорност", която е задължителна и неотменима. Нейното покритие важи при обстоятелства, които са свързани с вреди, засягащи имущество и такива, причинени от физически или юридически лица към трети такива.

Какво представляват тяговите акумулатори и за какво се използват
0 0
Ангел Евтимов
26 Oct 2020

Поддръжката на автомобила не е лесна работа. Да си купим кола е първото, но е и последно нещо, за което трябва да помислим. След това следват многобройни дейности, с които е добре да се занимаем, за да използваме колата колкото се може по-дълго време.

Защо не трябва да подценявате автоаксесоарите като грижа за колата?
0 0
Ангел Евтимов
22 Oct 2020

Автоаксесоарите в никакъв случай не бива да бъдат подценявани при грижата за колата. Сега ще разберем кои са полезните допълнения при поддръжката на интериора и екстериора на автомобила.

Осчетоводяване при закупуване на лек автомобил и разходите по него
0 0
Ангел Евтимов
25 Jun 2019

При придобиване на лек автомобил се разглеждат абсолютно всички детайли по осчетоводяването му. От особена важност е предварителната подготовка, която обхваща детайлите по придобиването му и разглеждането им.

Пътна помощ и репатрак по време на коледните празници
0 1
Ангел Евтимов
26 Oct 2015

Наближават коледните празници. Децата ще излязат в зимна ваканция и цялото семейство ще има време и възможност да попътува малко – на екскурзия, на почивка или при роднини. Все пак Коледа е време за семейството.

mySPIN от Bosch - перфектна интеграция на  смартфоните в автомобила
0 0
Ангел Евтимов
31 Jan 2014

С приложението за навигация шофирате по най-краткия маршрут към следващата среща от личния Ви календар, докато слушате музика по интернет радиото и междувременно си търсите стая в подходящ хотел – тази ситуация ще ни става все по-позната. Специалистите по автомобилни мултимедии в Bosch разработиха интеграционната платформа за смартфони mySPIN, която осигурява перфектна връзка на телефона с автомобила. Любимите приложения за iPhone® и за смартфони с Android могат да се използват по обичайния за потребителя начин.

Коментари

Автомобил с пръстен от Анонимен 09 Feb 2024
Автомобил с пръстен от Анонимен 09 Feb 2024
Автомобил с пръстен от Анонимен 09 Feb 2024