ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Полезни статии

Какво е важно да знаем при избор на дилър за авточасти
0 0
Ангел Евтимов
21 Jul 2022

На пазара за авточасти има богато разнообразие от дилъри, предлагащи услугите си. Това се дължи на факта, че всеки един автомобил се нуждае от поддръжка, ремонт и подмяна на консумативи. Многобройните предложения на пазара трябва да се отсеят и да заложите на доверени доставчици. Разгледайте онлайн магазините, където ще намерите промоции и намаления на търсените от вас части и консумативи.

Как да наемем кола за пътуване в чужбина
0 0
Ангел Евтимов
22 Mar 2022

Какво по-хубаво от това да пътуваш с любимите хора, слушайки приятна музика със свалени прозорци? Правейки всичко това на път - за почивка към мечтана дестинация в чужбина. Ето и още една чудесна идея как да си създадеш повече приключенски спомени, като наемеш автомобил под наем за своята ваканция извън страната.

Топ украси на автомобил за сватба или абитуриентски бал
0 0
Ангел Евтимов
15 Jul 2021

Подготовката за специален повод като сватба или абитуриентки бал е много натоварена и e от изключителна важност да организирате и приотизирате нещата по правилен начин. Всеки малък детайл е от голямо значение за да бъде тържеството поднесено по искания начин.

Какви гуми да вземем за товарен автомобил?
0 0
Ангел Евтимов
28 Apr 2021

Качествените автомобилни колела предопределят до голяма степен безопасното и сигурно шофиране. Точно това е причината да бъдем безкомпромисни към техния избор, както ако става дума за лека кола, така и когато тяхното предназначение е за камиони. Дойде ли времето за тяхната смяна, е нужно да заложим на възможно най-добрите решения, така че да сме спокойни на пътя, също както и изрядни пред властите. В онлайн магазин Медина-Мед ще откриете изгодни предложения за нови товарни гуми за тирове и автобуси, на водещи производители и на изгодни цени.

Какви са предимствата на пътна помощ?
0 0
Ангел Евтимов
27 Apr 2021

Ако гумата е спукана на пътя и е невъзможно да се придвижите по-нататък, специалисти от пътна помощ винаги ще се притекат на помощ. Те ще помогнат във всяка ситуация, тъй като екипа е оборудван с всичко необходимо за бърз ремонт. Ако е невъзможно да се помогне в „полеви условия“, те ще предложат услуги за изтегляне до най-близкия сервиз, където е възможно да се отстрани всяка повреда. Може да се наложи да се смени гума на пътя по всяко време на деня.

Как се настройва FM трансмитер за кола
0 0
Ангел Евтимов
01 Apr 2021

Често ли слушате музика в колата, докато пътувате? Не харесвате ли музикалните парчета по радиото? Искате ли да слушате собствени записи, съхранени върху USB флашка, без да купувате допълнителна скъпа апаратура за това? В такъв случай, Вие се нуждаете от FM трансмитер. Какво представлява той и как се настройва? Какви са съветите на онлайн магазин 4sales при избора? Нека видим!

Как се изплащат щетите от сключена гражданска отговорност
0 0
Ангел Евтимов
29 Oct 2020

Всяка година собствениците на МПС трябва да сключат застраховка "Гражданска отговорност", която е задължителна и неотменима. Нейното покритие важи при обстоятелства, които са свързани с вреди, засягащи имущество и такива, причинени от физически или юридически лица към трети такива.

Какво представляват тяговите акумулатори и за какво се използват
0 0
Ангел Евтимов
26 Oct 2020

Поддръжката на автомобила не е лесна работа. Да си купим кола е първото, но е и последно нещо, за което трябва да помислим. След това следват многобройни дейности, с които е добре да се занимаем, за да използваме колата колкото се може по-дълго време.

Защо не трябва да подценявате автоаксесоарите като грижа за колата?
0 0
Ангел Евтимов
22 Oct 2020

Автоаксесоарите в никакъв случай не бива да бъдат подценявани при грижата за колата. Сега ще разберем кои са полезните допълнения при поддръжката на интериора и екстериора на автомобила.

Осчетоводяване при закупуване на лек автомобил и разходите по него
0 0
Ангел Евтимов
25 Jun 2019

При придобиване на лек автомобил се разглеждат абсолютно всички детайли по осчетоводяването му. От особена важност е предварителната подготовка, която обхваща детайлите по придобиването му и разглеждането им.

Коментари

Автомобил с пръстен от Анонимен 09 Feb 2024
Автомобил с пръстен от Анонимен 09 Feb 2024
Автомобил с пръстен от Анонимен 09 Feb 2024