ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Високи скорости, адреналин и хиляди зрители на Писта София
0 0
Auto-Press
21 Sep 2020

Хиляди зрители преживяха магията на тазгодишното издание на “Писта София”, II кръг от Националния шампионат по „Затворен маршрут”. Високите скорости в четирите състезателни серии МАКСИ, ТУРИНГ, СПОРТ и ЛАДА нагорещиха емоциите в неделния ден за радост на многобройните фенове на автомобилния спорт.

Победа за Ангелов в рали „Стари столици“
0 0
Auto-Press
21 Sep 2020

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с Skoda Fabia R5 Evo спечелиха рали „Стари столици“, втори кръг от шампионата. Пилотите на „Мегапорт Рейсинг“ натрупаха аванс от 41,6 сек пред вторите в състезанието Йордан Атанасов и Ангел Башкехайов с Mitsubishi Lancer Evo 9. Трети се класира Дилян Станков и Йордан Йорданов с Peugeot 208 R2 от хомологираните автомобили, а Георги Янков и Цветан Балджиев с Mitsubishi Lancer Evo 9 от освободената група Е1 са на 2,47 мин зад Ангелов и с трето време в генералното, но извън официалното класиране за рали категориите. Състезанието се провежда край Шумен за 50-и юбилеен път.

Opel Mokka и във виртуалното пространство (Видео)
0 0
Auto-Press
21 Sep 2020

Нетърпеливите фенове на марката вече могат да държат новия Opel Mokka в ръцете си. Добавената реалност е виновна за този фокус. С проекта "Mokka goes AR", базираният в Рюселсхайм екип за социални медии разработи филтър за добавена реалност (AR), който трябва да бъде също толкова вълнуващ, колкото самата кола.

Новият пистов хиперкар на PEUGEOT и TOTAL (Видео)
0 0
Auto-Press
19 Sep 2020

Peugeot разкри нови подробности за програмата си за завръщане в състезанията за издръжливост на FIA- FIA World Endurance Championship (FIA WEC), през 2022 година, като разпространи първите изображения на новата си състезателна кола.

Bridgestone обяви проект за спиране на дейността в завода си в Бетюн във Франция
0 0
Auto-Press
18 Sep 2020

• Структурната мярка е единственият приложим вариант за защита на конкурентоспособността на дейността на Bridgestone в Европа

• Компанията възнамерява да изготви план за подпомагане, съобразен с всеки служител

Електрическият F-150 на Ford ще предложи върхово ускорение и мощност (Видео)
0 0
Auto-Press
18 Sep 2020

Успоредно със стартирането на производството на изцяло новото поколение на бестселъра си F-150 в легендарния комплекс Ford Rouge Center в Диърборн, Мичиган, Ford потвърди плановете си за изграждането и на нов Rouge Electric Vehicle Center, в който ще се сглобява изцяло електрическата версия на F-150 от средата на 2022 година.

SKODA FABIA COMBI стана на 20 години
0 0
Auto-Press
18 Sep 2020

През тази година SKODA FABIA COMBI отбелязва 20 години от световната си премиера по време на международното изложение в Париж.

Лансирано на пазара година след стъпването на пазара на версията хечбек на модела, FABIA COMBI бързо привлече нови за марката клиенти, които бяха привлечени както от просторния интериор на автомобила, така и от товарната му вместимост от 426 до 1225 литра.

Новата Honda JAZZ: Премислено, премерено и технологично (Видео)
0 0
Auto-Press
18 Sep 2020

През последните няколко десетилетия, Honda Jazz е сред определящите фактори в сегмента на компактните еднообемни автомобили. Моделът е пословичен със своите скромни екстериорни габарити, със сякаш необхватния обем на интериора си и модулността на вътрешността с основно действащо звено модулните Magic Seats седалки.

Коронакризата засилва частния транспорт
0 0
Auto-Press
18 Sep 2020

Въпреки че според института Робърт Кох броят на заразените с Covid-19 хора в Германия се е увеличил от 198 963 в средата на юли до средата на август на 232 864, родителите са отворени за завръщане на децата в училищата. Поради кризата обаче, много родители се дистанцират от местния обществен транспорт.

SsangYong записа успешен пазарен август
0 0
Auto-Press
18 Sep 2020

SsangYong Motor обяви, че продажбите на компанията през август са достигнали ниво от 8027 единици, 6792 от които са били реализирани на родния за марката пазар.