ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Peugeot анонсира и e-TRAVELLER
0 0
Auto-Press
04 Jun 2020

След като в средата на миналия месец представи изцяло електрическата версия на EXPERT- e-EXPERT, сега Peugeot разпространи информация и за пътническата версия на електромобила- e-TRAVELLER.

SKODA OCTAVIA с щадящи телата седалки
0 0
Auto-Press
03 Jun 2020

SKODA обяви, че специално разработените и предлагани като допълнително оборудване Ergo седалки за новата OCTAVIA са получили сертификат от агенцията Aktion Gesunder Rücken (AGR).

Renault с лек фейслифт на Talisman
0 0
Auto-Press
03 Jun 2020

Renault оптимизира леко топ-модела си Talisman като го направи по-сигурен и по-удобен. Обновеният седан и Grandtour започват пътя си с нови системи за помощ на водача и онлайн мултимедийна система Easy Link. Френският "щастлив чар" може да бъде поръчан от средата на юни 2020 г. Предвижда се доставката да започне през септември.

Нов филтър на FORD пази от прах, полени и вируси (Видео)
0 0
Auto-Press
03 Jun 2020

FORD обяви, че компанията е разширила портфолиото си филтри с въвеждането на нов модел, който обещава значително подобрение на филтрацията на постъпващия в купето въздух.

GROUPE RENAULT обявява финализирането на споразумение за кредитна линия на стойност 5 милиарда евро с гаранция от френската държава
0 0
Auto-Press
03 Jun 2020

Groupe Renault обявява финализирането на споразумение за кредитна линия за максимална обща стойност от 5 милиарда евро, ползваща се с гаранция от френската държава.

Новият Opel Mokka: Първи поглед към интериора
0 0
Auto-Press
03 Jun 2020

Днес Opel разпространи първата скица на интериора на изцяло новото поколение на компактния SUV модел Mokka, който ще бъде един от основополагащите в новото бъдеще на марката, като част от гиганта Groupe PSA.

Honda иска да пусне кросверсии на всички свои модели - видео
0 0
Auto-Press
03 Jun 2020

Ако доскоро автомобилистите предпочитаха да купуват седани и хечбеци, сега много от тях са луди на тема кросовъри. Тази тенденция се наблюдава по целия свят, затова водещите автомобилни производители активно разширяват този сегмент в гамата си, допълвайки го с все повече и повече нови модели.

Разбери тайната на първокласното сцепление – Continental Black Chili
0 0
Auto-Press
03 Jun 2020

Когато за първи път хванете волана на спортния суперавтомобил и почувствате на завоя силата, от която кръвта Ви заиграва и Ви полазват тръпки, научавате тайната на спортното шофиране и разбирате защо първокласните автомобилни гуми са толкова важни.

Предварителен преглед на първите данни за новия Аrteon1 преди виртуалната световна премиера на 24 юни
0 0
Auto-Press
03 Jun 2020

• Динамичният фастбек модел с четири врати ще бъде обновен и допълнен с премиерата на още един нов вариант на каросерията под формата на Arteon Shooting Brake
• Цялостно допълнение на моделната гама с нови високотехнологични варианти на задвижването и интелигентни асистиращи системи за комфорт и безопасност

Дори секундата дрямка зад волана е опасна!
0 0
Auto-Press
03 Jun 2020

Ако карате кола, винаги трябва да сте с отворени очи. Но това не винаги работи, често усещането за умора е по-силно и очите сами се затварят. В техническо отношение това означава „втори сън“ и често има фатални последици.