ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Електрическият F-150 на Ford ще предложи върхово ускорение и мощност (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 18 Sep 2020 Новини
715
0
Електрическият F-150 на Ford ще предложи върхово ускорение и мощност (Видео)

Успоредно със стартирането на производството на изцяло новото поколение на бестселъра си F-150 в легендарния комплекс Ford Rouge Center в Диърборн, Мичиган, Ford потвърди плановете си за изграждането и на нов Rouge Electric Vehicle Center, в който ще се сглобява изцяло електрическата версия на F-150 от средата на 2022 година.

С обща инвестиция в проекта си за цялото портфолио на новата генерация на F-150 от 700 милиона щатски долара, Ford предвижда разкриването на нови 300 работни места при финализирането на изграждането на новото съоръжение, като новите работници ще бъдат разпределени между производството на батерийни елементи, хибридната версия F-150 PowerBoost и изцяло електрическата модификация на легендарния пикап.

От Ford споделят, че изцяло електрическата версия на F-150, с прототипи на която в момента се осъществяват всевъзможни изпитания за приложимост и издръжливост в реална и лабораторна среда, ще бъде най-мощното и бързо пазарно предложение в цялата история на F-150.

От американската марка анонсират също така, че интегрираната на борда на електрическият пикап батерия ще може да бъде използвана и за захранване на външни електрически уреди, а под предния му капак ще бъде оформено допълнително голямо товарно отделение.

Електрическият Ford F-150 се очаква да предложи и най-ниските експлоатационни разходи (с над 40% по-малко), както за търговски дейности, така и за частна употреба.

SKODA FABIA COMBI стана на 20 години Bridgestone обяви проект за спиране на дейността в завода си в Бетюн във Франция

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *:

Последни

Коментари