ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

BMW на 90-тото международно автомобилно изложение в Женева през 2020 година.
0 0
Auto-Press
20 Feb 2020

Последователно продължение на стратегията за електрификация +++ Три нови Plug-in хибридни модела на BMW Серия 3 +++ Новото BMW M340d xDrive Седан и новото BMW M340d xDrive Туринг с 48-волтова технология Mild Hybrid.

Външно огледало и не само - от 3D принтера
0 0
Auto-Press
20 Feb 2020

3D принтерът раздвижва автомобилната индустрия и съпътсващите я производства. Все повече автомобилни части също излизат от принтерен “печат” - външни огледала, вентилационни слотове и други. В момента марката Cupra е водеща в тази посока - компанията обяви, че се е обединила с водещата технологична компания HP за 3D-принтерна революция в автомобилното развитие.

Градският каршеринг /споделяне на автомобили/ расте
0 0
Auto-Press
20 Feb 2020

Споделянето на автомобили се увеличава в германските градове. Това показва новата статистика за споделяне на автомобили на Федералната асоциация CarSharing напр. (Bcs). Според него през миналата година на пазара за споделяне на автомобили са се установили още 45 доставчици.

Polestar залага на взаимодействието човек-машина и на екокомпоненти
0 0
Auto-Press
20 Feb 2020

Polestar, дъщерната електрическа марка на Volvo, засилва сътрудничеството си с Google. Целта е подобрено потребителско изживяване в превозните средства, т.е. възможно най-удобната, проста и безопасна работа. Съответният удивителен знак вече е поставен от Polestar 2, който според марката е първият автомобил на пазара базиран на Android и интегрира Google Assistant, Google Maps и Google Play Store.

Bugatti Chiron: Половината са готови
0 0
Auto-Press
19 Feb 2020

Днес Bugatti обяви, че три години след първата доставка на изцяло новия Chiron, произведените му представители са достигнали средата на предвидената квота- 250 единици.

JAGUAR ТРИУМФИРА И В СПОРТА
0 0
Auto-Press
19 Feb 2020

Новозеландският автомобилен състезател Мич Евънс с победа за Panasonic Jaguar Racing на Формула Е

Автомобилният състезател на Panasonic Jaguar Racing, Мич Евънс, спечели еПри на Мексико 2020 г. с едно от най- впечатляващите представяния във Формула E. Преминавайки финалната линия с над четири секунди преди класиралия се на второто място Антонио Феликс да Коща, Мич Евънс контролираше надпреварата още от първата обиколка.

За 3 115 км тежкотоварните автомобили ще плащат тол такси
0 0
Auto-Press
19 Feb 2020

Общата дължина на пътищата, за които тежкотоварните превозни средства над 3,5 тона ще плащат тол такси при стартирането на системата от 1 март 2020 г., е 3 115 км. Това са 803 км автомагистрали и 2 312 км пътища първи клас.

Hyundai i20 2020: Среща на емоционален дизайн и иновативни технологии
0 0
Auto-Press
19 Feb 2020

• Първият модел в Европа, който имплементира новия дизайнерски език на марката

• Снабден е с най-доброто оборудване за свързване в B-сегмента и с най-добрия в класа пакет за безопасност

Георги Терзийски: Със Столична община уточняваме за кои участъци няма да е необходима винетка. Глоби няма да има
0 0
Auto-Press
19 Feb 2020

Предстои подписване на споразумение между Агенция „Пътна инфраструктура“ и Столична община, в което ще е посочено за кои участъци от републиканската пътна мрежа на територията на общината няма да е необходима винетка. Работната група с представители на двете институции, формирана по повод въвеждането на смесената електронна система за събиране на пътни такси на база време (винетка) и на база разстояние (тол), уточнява както участъците, така и начина на финансиране на поддържането на тези участъците, за които няма да се дължи винетна такса, посочи председателят на АПИ Георги Терзийски. Столична община е изразила своята готовност да финансира разходите по поддържането на участъците, за да се гарантира и доброто им експлоатационно състояние, добави той. Споразумението между АПИ и Столична община ще се подпише след като Министерският съвет приеме промени в Списъка на републиканските пътища, за които се събира такса за ползване на пътната инфраструктура – винетна такса.

GROUPE RENAULT на Автомобилен салон Женева 2020: ЕЛЕКТРИЧЕСКА ОФАНЗИВА
0 0
Auto-Press
19 Feb 2020

• Като пионер и лидер в областта на електрическата мобилност в Европа, Renault ще представи своя нов електрически концептуален автомобил MORPHOZ, илюстриращ визията на марката за бъдещата мобилност.

Коментари