ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Прототип на електромобила Porsche Taycan измина 3425 километра за 24 часа
0 0
Auto-Press
20 Aug 2019

Броени дни преди световната премиера на първата в историята си серийна електрическа кола, Porsche разкри подробности за ново предизвикателство, на което е бил подложен прототип на електромобила.

Скания демонстрира камиони на метан на „Гран При София” 2019
0 0
Auto-Press
19 Aug 2019

Този уикенд екипът на Скания бе част от „Гран При София” 2019 – III-ти кръг от Национален шампионат по автомобилизъм на Затворен маршрут „Гран При София 2019”. Организаторите от „София кар моторспорт“, Институт за пътна безопасност и Академия „Мирафиори“ превърнаха събитието в истински автомобилен празник за малки и големи!

Изграждането на участъка от Софийския околовръстен път - от връзката с АМ „Тракия“ до ж. к. „Младост“, ще е при пълно археологическо наблюдение
0 0
Auto-Press
19 Aug 2019

Агенция „Пътна инфраструктура“ откри тръжна процедура за избор на изпълнител за извършване на археологическо наблюдение при строителството на Софийския околовръстен път в участъка от п. в. „Цариградско шосе“ до п. в. „Младост“ /км 35+260 до км 41+340/. Според Закона за културното наследство археологическото наблюдение е теренно проучване за установяване на наличието на археологически структури на дадено място. То се извършва по време на строителните дейности, за да не се допусне да бъдат унищожени или застрашени неизвестни археологически обекти.

Новият NISSAN JUKE с премиера на 3 септември
0 0
Auto-Press
19 Aug 2019

Днес Nissan Европа разпространи ново промо изображение, с помощта на което анонсира, че световната премиера на изцяло новото поколение на хитовия за марката и пионерен за индустрията JUKE, ще се състои на 3 септември.

Carsharing / споделянето на кола/ - къде е изгодно?
0 0
Auto-Press
19 Aug 2019

Автомобилите са създадени да осигуряват винаги и навсякъде мобилност, особено в големите градове. Сега генерално се смята, че споделянето на автомобили /Carsharing/ трябва да замени индивидуалния автомобилен трафик или поне частично. Но реалността е друга. Защото според свое проучване от консултантската служба за управление A.T. Kearney смятат, че само пет процента от немските автомобилисти споделят потенциалната алтернатива на собствения си автомобил.

Кемпер за любителите на хард офроуда
0 0
Auto-Press
19 Aug 2019

Този автомобил е за отчаяни водачи, които предпочитат да пътешестват там, където няма пътища, а само направления. Ако действително искате да сте независим пътешественник с къщата си на колела и да се наслаждавате на истинска свобода, достигайки до места, където няма хора, тогава Torsus PraetorianOverland е именно това, което търсите.

Автосалонът във Фаркфурт IAA 2019 е с девиз “Мобилността на бъдещето”
0 0
Auto-Press
19 Aug 2019

Ако искате да опитате бъдещето на мобилността днес, това не повече и не по-малко означава посещение на международния автосалон IAA във Франкфурт на Майн. От 12 до 22 септември 2019 г. (дни на пресата: 10 и 11 септември 2019 г.) семейства, търговски посетители, експерти по мобилност и всички други заинтересовани страни могат да се запознаят с най-новите тенденции. И да наберат цяла поредица от собствени преживявания.

Тиери Нювил: двоен тест и победа с Hyundai
0 0
Auto-Press
19 Aug 2019

Легендарният Михаел Шумахер веднъж определи рали-пилотите като "артисти и виртуози на колела". Един от тези необикновени дрифт крале е белгиецът Тиери Новил, който гони титлата за Hyundai с i20 Coupé WCR в Световния рали шампионат. За ADAC Rallye Deutschland (22 до 25 август 2019 г.) 31-годишният избра специална подготовка.

Алтернативните задвижвания правят кариера при светкавицата!
0 0
Auto-Press
19 Aug 2019

Дълго време алтернативните задвижвания можеха да се видят само в екзотични превозни средства. Но европейските марки като Opel променят това и свързват хибридите и електродвигателите с добре познати масови модели.

DVR кампания срещу „удар в отворената врата“
0 0
Auto-Press
19 Aug 2019

Заглавието на кампанията "Обърни глава, виж назад!" може да звучи малко досадно, но основните опасения на Германския съвет за пътна безопасност (DVR), Федералното министерство на транспорта и германските застрахователи за злополуки на пътя са безспорно важни. Отново и отново се нараняват велосипедисти и мотористи, защото не са били видяни при излизане от отворената врата на автомобила.

Коментари