ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Новото семейство FORD BRONCO първо в мрежата на DISNEY (Видео)
0 0
Auto-Press
02 Jul 2020

FORD обяви, че в първа по рода си инициатива, новото семейство на легендата BRONCO ще бъде представено със специално създадена видео инициатива в мрежата на DISNEY. На 13 юли, три триминутни материала ще бъдат излъчени по ABC, ESPN и National Geographic, като след това ще могат да бъдат и гледани в онлайн платформата Hulu.

За първи път в България: Scooter Fest 2020 в София Ринг Мол
0 0
Auto-Press
02 Jul 2020

На 11 и 12 юли най-новите модели се събират на VIP-паркинга SRM

ScooterFest ще събере най-новото от света на мотопедите на VIP паркинга на София Ринг Мол на 11 и 12 юли.

Jaguar Land Rover с нова услуга за абонаментно ползване на автомобили
0 0
Auto-Press
02 Jul 2020

Автомобилният гигант Jaguar Land Rover анонсира стартирането на нова услуга за абонаментно ползване на автомобили на двете си марки, като услугата- Pivotal, обещава изключително неангажиращо и луксозно изживяване.

Цените за автомобили под наем: има изненади, добри и не толкова
0 0
Auto-Press
02 Jul 2020

Свободата на пътуването постепенно се завръща в корона кризата и ако разчитате на кола под наем, за да се обиколите, можете да спестите пари. Защото колите под наем са средно сега по-евтини, отколкото преди година.

ACROSS: Suzuki лансира нов хибриден SUV в Европа
0 0
Auto-Press
02 Jul 2020

В резултат на сътрудничеството си с Toyota Motor, европейското подразделение на Suzuki анонсира ново SUV предложение на местния пазар.

С козметични промени, основно свързани с оформлението на предната броня и решетка, новото попълнение в портфолито на Suzuki се нарича ACROSS и се явява близнак на Toyota RAV4.

Съвети за пътуване без стрес с децата през лятото
0 0
Auto-Press
02 Jul 2020

Всеки, който има деца и отива на почивка с кола, знае класическото питане: "Кога най-накрая ще стигнем?", който младото поколение задава рано или късно, пък и постоянно. За да може да се намери точният отговор за пътуването без стрес с децата към мястото на почивката, ACE, вторият по големина автомобилен клуб в Германия, дава своите съвети.

На фона на криза, Volvo с рекордни продажби в САЩ
0 0
Auto-Press
02 Jul 2020

На фона на изключително трудната и нестабилна глобална здравна и икономическа обстановка, американското подразделение на Volvo обяви, че марката е отчела рекордни за последните 14 години продажби за юни.

Георги Терзийски: През септември започваме ремонта на 47 км от пътя Русе - Кубрат. Инвестицията е за над 38 млн. лв.
0 0
Auto-Press
02 Jul 2020

През септември стартира рехабилитацията на 47 км от пътя Русе - Кубрат. Има избрани изпълнители на строително-монтажните работи и се подготвят договорите, а днес се отвориха ценовите оферти за надзор. Ремонтът на отсечката е приоритет и екипите не са спирали работа за миг, спазвайки законовите процедури и срокове, съобщи председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски на работна среща при областния управител на Русе Галин Григоров с кметоветe от региона - Русе, Кубрат, селата Червена вода, Семерджиево, Ново село, Хотанца, Тетово и Беловец.

Северноамериканската фабрика на Nokian Tyres получи сертификат ISO 9001
0 0
Auto-Press
02 Jul 2020

Новата фабрика на Nokian Tyres в Дейтън, САЩ, получи сертификат ISO 9001. Сертифицирането налага на компанията определени изисквания свързани с нейните системи за управление на качеството, като по този начин затъврждава ангажимента ѝ за първокласни продукти.

BMW започна производството на ново 4 Series Coupe
0 0
Auto-Press
01 Jul 2020

BMW обяви, че завода на компанията в Динголфинг е започнало производството на новото поколение 4 Series Coupe. Успоредно с това, в завода стартира сглобяването на обновеното BMW 5 Series, в това число M5 и 5 Series Touring, както и 6 Series Gran Turismo.