ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Статуетката на предния капак...
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

От соцминалото е останал изразът “волгата с еленчето”, като еманация на уважението към един добър автомобил. Но историята на статуетките на предния капак е доста по-стара – около десетина година след като първите автомобили започват да пушат из Европа сър Джон Монтагю, барон на Буало, край Саутхемптън слага на капака на своя Daimler 1896-а статуйка на Свети Кристофър, покровител на пътешествениците и така се ражда тази мода...

Toyota предоставя разнообразна мобилност за Токио 2020, включително пълна гама електрифицирани превозни средства
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

- Приблизително 90 процента от превозните средства предоставени от Toyota на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020 ще бъдат електрифицирани, като целта е да се постигне най-ниското целево ниво на вредни емисии от всеки официален автомобилен парк, използван на Олимпийските и Параолимпийските игри досега и да се намали тежестта му върху околната среда

Mazda и Lidl: Споделянето на автомобили не си заслужава!
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

С големи амбиции Mazda навлезе в зоната за споделяне на автомобили в Германия през 2018 година. Поради липса на перспективи, обаче, японският автомобилен производител спира по-малко от година работата си в това поле и се оттегля от споделянето на автомобили. Работата на отделената от марката флота автомобили се оказва икономически неизгодна, казват от компанията.

Над 100 заявки за Balkan Offroad Rallye 2019
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

Международният оф-роуд маратон прекосява България за 9-а година

От 14 до 20 септември ще се проведе деветото издание на Balkan Offroad Rallye. Международният оф-роуд маратон за пореден път ще привлече участници от цяла Европа с мотоциклети, ATV, бъгита, джипове и камиони, който в продължение на една седмица ще се борят с трасе, дълго над 2000 километра, по голямата част от които – състезателни отсечки.

Harley-Davidson го подкарва малко по-тихо, предлага и триколесник!
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

Известният производител на мотоциклети Harley-Davidson вече не прави само бумкащи мотоциклети. Новата пазарна офанзива на марката включва и доста по-тих електрически модел.

CHEVROLET увеличи автономността на електромобила BOLT до 414 километра
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

CHEVROLET разпространи първите подробности за версията 2020 година на изцяло електрическия си модел BOLT, който обещва увеличение в свободния си пробег от почти 34 километра до общ очакван резултат от 414 километра.

SKODA с мобилно приложение за алтернативно пътуване
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

Подразделението за дигитални разработки на SKODA AUTO- SKODA AUTO DigiLab, анонсира пускането за свободна употреба на приложение за мобилни телефони, което е в състояние да предложи алтернативен начин на пътуване, ако водачът се чувства неуверен в натоварването на пътната мрежа и евентуалните неприятности, които го очакват по паркирането на превозното му средство.

Електрическото Porsche Taycan: Първи поглед към интериора
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

Porsche разпространи първите официални снимки на предното табло на изцяло новия си и първи в историята на марката изцяло електрически модел Taycan.

От компанията споделят, че изпълнението на интериора на електромобила е подчинено на класическия дизайн, но е издигнато до актуалното звучене на дигиталната ера, и от марката са следвали максимата, че "по-малкото е повече". "Интериорът на Taycan комбинира типични за марката дизайн елементи с нов вид потребителско изживяване и впечатлява с изчистената си елегантност", коментира Иво ван Хюлтен, директор на подразделението Интериорен дизайн стил на Porsche AG.

Електрическата кола ви прави по-малко “секси”?
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

Кои коли правят собствениците си да изглеждат по-секси. "Е не всичките!", според експертите от AutoScout24. Най-големи помощници в тази посока са спортните автомобили и кабриолетите, докато електрическите автомобили са на другия полюс с подпомагането привлекателността на техните собственици.

Автосалон Франкфурт 2019: Започва нова за Volkswagen
0 0
Auto-Press
22 Aug 2019

Автомобилният гигант Volkswagen обяви, че по време на тазгодишното международно изложение във Франкфурт (IAA), което ще се проведе в средата на следващия месец, ще се състоят две значими за марката световни премиери- на изцяло новото и електрическо пазарно предложение ID.3 и на новото лого и бранд дизайн на марката, обединени под слогана New Volkswagen.

Коментари