ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Първото електрическо Volvo : 408 конски сили и над 400 километра автономност (Видео)
0 0
Auto-Press
16 Oct 2019

Днес Volvo представи за първи в света първата си изцяло електрическа кола- XC40 Recharge, която поставя началото на изцяло нова линия 100% електрически и електрифицирани (plug-in) зареждаеми автомобили.

Зимната гама на Nokian Tyres: Първокласни зимни гуми които помагат да укротите всички метеорологични условия
0 0
Auto-Press
16 Oct 2019

Неочакваните промени на времето в зимния период са често срещани през последните години в цяла Европа. Обилните дъждове зачестяват, а това увеличава риска от киша, като същевременно шофирането по сухи пътища вече също е нещо обичайно за този сезон. За да помогне да се справите с капризите на европейската зима най-северният производител на гуми в света предлага гама висококачествени зимни гуми, на които можете да разчитате. Най-новото попълнение в семейството на зимните гуми на Nokian Tyres за предстоящия сезон е Nokian WR Snowproof, която предлага сигурно и комфортно шофиране.

Първото електрическо Volvo ще се казва XC40 Recharge
0 0
Auto-Press
16 Oct 2019

Само няколко часа преди световната премиера на първата в историята си изцяло електрическа кола, Volvo разкри подробности за изключително амбициозен план, крайната цел на който е компанията да намали въглеродният отпечатък за целия жизнен цикъл на всеки един от новите си автомобили с 40% за периода от 2018 до 2025 година.

И Румъния иска завода на Volkswagen Group
0 0
Auto-Press
16 Oct 2019

В публикация си от днес, Reuters коментира, че министърът на икономиката на Румъния- Щефан-Раду Опря, е обявил, че страната е започнала разговори с Volkswagen Group за евенуталното изграждане на новия завод на автомобилния гигант на територията на страната.

25 години SKODA FELICIA
0 0
Auto-Press
16 Oct 2019

На 17 октомври тази година, SKODA отбелязва 25 години от началото на производството на емблематичната си Felicia- първата кола на марката разработена под "шапката" на новата компания-майка Volkswagen Group.

Автомобилният бизнес в Европа с ръст от 14.5% през септември
0 0
Auto-Press
16 Oct 2019

Последните данни на Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA) сочат, че през септември в бизнеса на местно ниво се наблюдава ръст от 14.5% до 1 249 403 новорегистрирани леки коли. Резултатът за първите девет месеца на годината в Европа е 11 769 175 единици или с 1.6% по-малко в сравнение със същия период на 2018 година.

Toyota Motor с ръст от 3.1% в Европа от началото на годината
0 0
Auto-Press
16 Oct 2019

Европейското подразделение на Toyota Motor обяви, че пазарното представяне на марките й Toyota и Lexus през първите девет месеца на годината е с 3.1% по-добро в сравнение със същия период на миналата година. Реализацията на компанията е достигнала ниво от 838 691 единици през периода януари-септември, като при Toyota се наблюдава ръст от 2.6%, а при Lexus такъв от 9.4%.

Новата Honda JAZZ: Първо изображение
0 0
Auto-Press
16 Oct 2019

Днес Honda разпространи първото изображение на изцяло новото поколение на легендарния си модел JAZZ, което ще бъде представено официално по време на Автосалон Токио на 23 октомври.

Това е новата Toyota Yaris (Видео)
0 0
Auto-Press
16 Oct 2019

Днес Toyota разпространи първата официална информация, снимки и видео на новото- четвърто, поколение, на хитовия си компактен модел Yaris.

Новата Toyota Yaris е първата кола на марката, която е разработена на новата TNGA (Toyota New Global Architecture) архитектура и GA-B платформа за компактни автомобили на компанията, ще се предлага с нова 1.5-литрова хибридна задвижваща система и от марката споделят, че колата е създадена с идеята да бъде най-безопасната компактна свет в света.

Рентабилност на транспорта и нисък разход на гориво чрез CNG
0 0
Auto-Press
16 Oct 2019

Благоевград е първият от общо 7 града в България, който видя модерните тежкотоварни транспортни средства на метан. Високотехнологичните возила на Scania бяха показани пред местни компании, доставчици на горива, фирми-потребители на транспортни услуги и общините в региона, като част от цялостна система за „чисти“ доставки. Събитието с представяне, презентация и дискусия и тест драйв постави началото на мащабно роуд шоуто на шведския производител под мотото „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“

Коментари