ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

CITROËN С ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЕВРОПА ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА!
0 0
Auto-Press
23 Apr 2019

Резултати на база регистрираните общо леки + товарни автомобили в Европа (30 държави) за първите три месеца на 2019 година:

• От първите 12 марки на Европейския пазар, най-голям ръст бележи Ситроен. Нещо повече, Ситроен е единствената от 12-те марки, която отбелязва ръст в продажбите на леки автомобили!

Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)
0 0
Auto-Press
23 Apr 2019

Днес лидерът на пазара на ванове и лекотоварни електрически автомобили Groupe Renault анонсира първите подробности за четири нови свои разработки- Renault MASTER, Renault TRAFIC, Renault ALASKAN и KANGOO Z.E. Concept, с помощта на които гигантът си поставя за цел да разшири позициите си на нови пазари.

Карлман Кинг: шесттонен суперSUV на суперцена
0 0
Auto-Press
23 Apr 2019

Във фоайето на Конгресния център в Ню-Йорк където в момента тече международния автосалон е паркирано нещо, което по-скоро прилича на военен транспортьор. Но не е...

Land Rover отбелязва 30 години Discovery със специална версия
0 0
Auto-Press
23 Apr 2019

В чест на 30-годишнината на легендата Discovery, Land Rover анонсира специалната юбилейна версия Discovery Landmark Edition.

За серията Discovery Landmark Edition, от Land Rover коментират, че тя отбелязва приключенския дух и способностите за достигане на всяка точка на модела, като я лансират с увеличено оборудване и няколко стилистични доработки.

Новият Mercedes GLS: S-класа в SUV формат
0 0
Auto-Press
23 Apr 2019

Когато Mercedes представя нова кола, винаги правилно се предполага, че е по-добра, по-голяма и по-красива от предшественика си. Всичко това важи за новия GLS, луксозен SUV от Щутгарт представен на автосалона в Ню Йорк.

Toyota обяви Hilux 2019 Special Edition
0 0
Auto-Press
23 Apr 2019

Европейското подразделение на Toyota обяви, че по време на специализираното за търговски автомобили изложение в Бирмингам, Великобритания, ще представи Hilux 2019 Special Edition.

Австралийци превърнаха МВ G-клас в кемпер
0 0
Auto-Press
23 Apr 2019

Австралийското ателие EarthCruiser Overland Vehicles Pty. Ltd. преработи в оф-роуд кемпер с име Escape Mercedes-Benz G-клас във версията му Pro с пълна маса от 4,5 тона. Двигателят на кемпера е шестцилиндров, турбодизел с мощност 184 к.с. и максимален въртящ момент от 400 Нм, агрегатиран с 5-степенен автоматик. Автомобилът е с блокировка на трите диференциала, из ползвани са по-яки амортисьори, добавен е въздушен компресор и допълнителен горивен резервоар 250 литра.

Shell България обявява национален конкурс в подкрепа на българските отбори в Shell Eco-marathon
0 0
Auto-Press
23 Apr 2019

Shell България организира национален конкурс за идейни разработки на тема „Иновации в подкрепа на българските отбори в Shell Eco-marathon”. Ученици и студенти, на възраст между 16 и 22 години, ще имат възможността да работят по проекти, предложени от българските отбори, които представят страната ни в Shell Eco-marathon – международно състезание за енергийно ефективни автомобили. Целта на инициативата е да подпомогне родните отбори с решения за подобрения върху техните автомобили, които да бъдат приложени за състезателния сезон през 2020 г.

Започна аварийното укрепване на пътя за Рилския манастир
0 0
Auto-Press
23 Apr 2019

Започнаха аварийно-възстановителните работи по укрепването на скатовете в 250-метровия участък при 27-ми километър на третокласния път III-107 Кочериново - Рила - Рилски манастир. До 25 април ще се разчиства платното от скалните късове. За да не се затруднява трафикът към Рилския манастир в почивните дни за Великден няма да се изпълняват никакви дейности.

Volvo автомобилите в цяла Европа ще комуникират помежду си
0 0
Auto-Press
23 Apr 2019

Моделите на марката ще се известяват за хлъзгави участъци и опасност по пътя

Volvo Cars създаде първата в индустрията технология за безопасност чрез споделяне на информацията за актуалната пътна обстановка, налична за цяла Европа. Иновацията е поредна стъпка в амбициозната стратегия на компанията да повиши безопасността на пътя.