ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Виртуална разходка в музея на HONDA
0 0
Auto-Press
31 Mar 2020

Honda кани всички фенове на марката, а и всички почитатели на автомобилите, да разгледат експонатите в емблематичната Honda Collection Hall благодарение на функционалността Google Street View на Google Maps.

Автомобилните производители със забавления за най-малките
0 0
Auto-Press
31 Mar 2020

На фона на случващото в световен мащаб, децата са онези, които в момента се нуждаят от утеха и разнообразие. Ограниченият брой игри в домакинството налага сериозни импровизации, но и те си имат край.

FERRARI рестартира производството на 14 април
0 0
Auto-Press
31 Mar 2020

В края на миналата седмица, FERRARI обяви, че компанията си е поставила за цел да рестартира производството си на 14 април.

От Ferrari споделят, че на фона на изключително несигурната обстановка, създадена от разпространението на Covid-19, компанията предприема всички необходими действия, за да гарантира здравето и съществуването на своите работници, както и възможно най-добрите параметри за всички акционери.

Как да обезопасим ремаркето?
0 0
Auto-Press
31 Mar 2020

Висококачествените каравани и ремаркета са доста апетитна цел за апашите. Как можете най-добре да ги защитите? Специалистът по тегленето Rameder има за вас правилните съвети.

„Мистър две“ - култовата Toyota MR2
0 0
Auto-Press
31 Mar 2020

Очевиден е прякорът "Мистър Втори" на Toyota MR2. Японският двуместен спортен автомобил със средно разположен двигател успя през декадите на съществуването си да постигна култов статус. Още когато това клиновидно спортно купе с четирицилиндров 16-клапанов двигател беше представено на автомобилното изложение в Токио през 1983 г. като прототип почти готов за серийно производство, то предизвика малка сензация.

Volkswagen отчита засилен интерес към електрифицираните си автомобили
0 0
Auto-Press
31 Mar 2020

Volkswagen обяви, че още преди пазарното лансиране на изцяло новия и 100% електрически модел ID.3 през лятото на тази година, компанията отчита повишен интерес към 100% електрическата версия на модела up!- e-up!, и електрифицираният зареждаем (plu-in) хибрид Passat GTE.

Налягането в гумите - златната среда e идеалното решение
0 0
Auto-Press
31 Mar 2020

Подходите към въпроса са диаметрално различни - някои искат да спестят гориво с по-високо налягане в гумите, други искат да увеличат сцеплението с по-малко налягане и по този начин да намалят спирачния път. И двата метода обаче имат явни недостатъци според експертите.

Те променят своето време и историята на автомобилите: от 504 до новия 208, шестте модела PEUGEOT „Автомобил на годината“
0 0
Auto-Press
31 Mar 2020

С избора на новия PEUGEOT 208 за „Автомобил на годината 2020“ на 2 март в Женева, Марката PEUGEOT за шести път бива отличена с най-желаната автомобилна награда в Европа. Престижният трофей се връчва всяка година от независимо жури, съставено от шестдесет европейски автомобилни експерта.

Екзоскелет на Hyundai с награда Red Dot
0 0
Auto-Press
31 Mar 2020

Hyundai обяни, че специално разработеният от компанията екзоскелет Vest Exoskeleton (VEX), създаден за да подпомага работата на служителите на компанията на поточните линии, е бил отличен за своята иновативност с наградата Red Dot Design Award: Product Design по време на изданието 2020 година на престижния дизайн конкурс.

1 200 000 произведени коли по-малко в Европа от началото на COVID-19 пандемията
0 0
Auto-Press
31 Mar 2020

Данни на Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA) сочат, че от началото на COVID-19 кризата, произведените на територията на континента автомобили (леки, лекотоварни, камиони и автобуси) са намалели с минимум 1 198 945 единици.