ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Opel Mokka и във виртуалното пространство (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 21 Sep 2020 Новини
1583
0
Opel Mokka и във виртуалното пространство (Видео)

Нетърпеливите фенове на марката вече могат да държат новия Opel Mokka в ръцете си. Добавената реалност е виновна за този фокус. С проекта "Mokka goes AR", базираният в Рюселсхайм екип за социални медии разработи филтър за добавена реалност (AR), който трябва да бъде също толкова вълнуващ, колкото самата кола.

Феновете на Mokka вече могат да си представят мечтателното новодошло цифрово предложение в три измерения навсякъде. Новият компактен SUV ще пътува с тях в снимки и видеоклипове, може просто да бъде поставен пред любимото им кафене или на паркинга у дома. В началото на 2021 г. колата с дължина 4,15 метра ще се предлага и в натура при дилърите на марката.

И така вече можете да контролирате Opel Mokka със смартфона си - потърсете „Mokka“ във филтъра за истории във Facebook или Instagram, активирайте филтъра за добавена реалност и споделете снимката с хаштаговете #OpelMokka, #MokkaAR и препратката към @Opel .

Дали снимка на Opel Mokka пред спиращ дъха фон, селфи с нея или технологично видео, както е показано във видеото на Opel в YouTube - AR филтърът предлага всякакви възможности.

Новият пистов хиперкар на PEUGEOT и TOTAL (Видео) Победа за Ангелов в рали „Стари столици“

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: