ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

KIA със седем нови електромобила до 2027 година
0 0
Auto-Press
18 Sep 2020

KIA анонсира амбициозен план, който предвижда пазарното въвеждане на 7 нови изцяло електрически модела до 2027 година, като автомобилите ще са от различни пазарни сегменти и ще покрият голям потребителски кръг.

+13 сантиметра за BMW 5 Series в Китай
0 0
Auto-Press
18 Sep 2020

BMW разкри първите подробности за специално разработената за китайския пазар дължа версия на 5 Series, която ще бъде представена официално по време на Auto China 2020 (26 септември- 5 октомври) в Пекин.

Първи снимки на Hyundai i30N
0 0
Auto-Press
18 Sep 2020

С обновен дизайн, i30 N става още по-бърз с новоразработена 8-степенна автоматична скоростна кутия

• Hyundai пусна първи снимки на новия i30 N

• Нови, олекотени ковани 19-инчови джанти засилват спортния характер на автомобила • Първо приложение на новата осемстепенна трансмисия с двоен съединител (N DCT) на модел на Hyundai в Европа

Новите автомобили от Maserati
0 0
Auto-Press
18 Sep 2020

Марката Maserati е в състояние на сериозна технологична промяна. Италианският производител на спортни автомобили дори в нея може да погледне назад към една известна традиция. С новия супер спортен автомобил MC20 марката все още се придържа към своите исторически ценности, но в същото време се насочва и към бъдещето.

От днес започва операция на пътна полиция, насочена към пешеходците
0 0
Auto-Press
17 Sep 2020

Предприети са всички необходими мерки за лесно придвижване в дните около Деня на независимостта

От днес до 25 септември у нас е в ход специализирана полицейска операция за пътна безопасност, съобщи на брифинг главен инспектор Николай Крушарски от отдел „Пътна полиция“, ГДНП. Действията на екипите са насочени към установяване на нарушения, извършени от пешеходци - неправилно пресичане и внезапното навлизане на пътното платно, както и от водачи на ППС, които отнемат предимство на придвижващите се пеш. Друг акцент е недопускане на преминаване на червен светофар и от водачи, и от пешеходци.

Volkswagen ID.4 в движение (Видео)
0 0
Auto-Press
17 Sep 2020

Североамериканското подразделение на Volkswagen разпространи любопитно видео, в което разяснява част от развойната програма, през която преминават прототипите на изцяло новия и първи по рода си за марката 100% електрически SUV модел ID.4.

Българите удържат лидерството в етап 2 на рали Breslau Poland 2020
0 0
Auto-Press
17 Sep 2020

Вторият ден на международния оф-роуд маратон Breslau Poland 2020 отново бе много динамичен за двата български екипажа в надпреварата. Тандемът Цанко Цанков затвърди лидерството си при SSV-бъгитата, а Константин Чолаков и Ивайло Жеков, въпреки ударното си темпо, отново имаха несполуки.

Новият Opel Mokka с онлайн премиера на 22 септември
0 0
Auto-Press
17 Sep 2020

Въпреки че вече анонсира почти всичко за изцяло новото поколение на компактния си SUV модел Mokka, Opel ще организира специално събитие за премиерата му, пък било тя и само виртуална.

Rimac може да придобие Bugatti
0 0
Auto-Press
17 Sep 2020

Според информация на списанието Car, производителят на бутикови суперспротни електромобили Rimac е на път да придобие легендарната марка Bugatti.

Със само 11 годишна история, но с изключително високотехнологично портфолио технологии, Rimac предизвика изключително сериозен инвестиционен интерес сред основни автомобилни производители като Porsche, Hyundai, Jaguar, Koenigsegg, Magna и други общо около 15 компании. От Car коментират, че придобиването на Bugatti, за което се споменава, че е било одобрено през миналата седмица, по всяка вероятност ще бъде съчетано с увеличаване на дяловото участие на Porsche в компанията, в която тя вече притежава 15.5%.

Пазарът на нови автомобили в Европа със спад от 32% за 8 месеца
0 0
Auto-Press
17 Sep 2020

Асоциацията на автомобилните производители в ЕВропа (ACEA) публикува официалните резултати за пазара през август и според данните се наблюдава спад от 31%, до ниво от 6 123 852 единици (-2.9 млн ед), за първите осем месеца на 2020 година.