ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Победа за Ангелов в рали „Стари столици“

like0 unlike0
Auto-Press 21 Sep 2020 Новини
2182
0
Победа за Ангелов в рали „Стари столици“

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с Skoda Fabia R5 Evo спечелиха рали „Стари столици“, втори кръг от шампионата. Пилотите на „Мегапорт Рейсинг“ натрупаха аванс от 41,6 сек пред вторите в състезанието Йордан Атанасов и Ангел Башкехайов с Mitsubishi Lancer Evo 9. Трети се класира Дилян Станков и Йордан Йорданов с Peugeot 208 R2 от хомологираните автомобили, а Георги Янков и Цветан Балджиев с Mitsubishi Lancer Evo 9 от освободената група Е1 са на 2,47 мин зад Ангелов и с трето време в генералното, но извън официалното класиране за рали категориите. Състезанието се провежда край Шумен за 50-и юбилеен път.

В SS Пивовара 1, първа отсечка за деня, Атанасов и Башкехайов спечелиха с 5,5 сек, след което на SS6 Лозево 1 с дължина 6,96 км пилотите на „Мегапорт“ върнаха 3,1 сек, а на второто минаване на Пивовара натрупаха още 10,3 сек. В Лозево 2 записаха нови 7,9 сек пред преследвачите, а в последната отсечка и пауър стейдж Валерий Великов още 10,5 сек.

„Чудесно е, че отново сме победители в рали „Стари столици“. В началото на деня направих някои грешки, но след това наваксахме. Благодаря на навигатора си, на техническата помощ на екипа на Петър Гьошев и MSA, както и на спонсорите ми „Еуратек“ и „Мегапорт“ за подкрепата“, коментира Ангелов след финала.

Следващото състезание и последно за сезона е рали „Сърбия“ – от 2 до 4 октомври.

*Източник: Мегапорт Рейсинг

Opel Mokka и във виртуалното пространство (Видео) Високи скорости, адреналин и хиляди зрители на Писта София

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: