ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Фатални последици при катастрофа на кемпер
0 0
Auto-Press
25 Aug 2020

Хиляди от тях се движат по нашите улици: панелни микробуси, които са превърнати в мобилни домове. Но колко безопасни са подвижните компактни жилища в случай на авария? ADAC го изпробва на практика.

Как екологичният бонус в Германия прави хибридите по-евтини
0 0
Auto-Press
25 Aug 2020

Зареждаемите хибриди по принцип не са евтини като покупка. Но екологичният бонус и по-ниският ДДС заради периода на коронакризата, осигурени във Федералната република, правят кола като Grandland X Hybrid Business Edition достъпна например. От Opel направиха и съответната математика за това.

Ford по следите на причините за произшествия
0 0
Auto-Press
25 Aug 2020

Къде се случват пътните злополуки, кога и защо? Консорциум, ръководен от базирания в Лондон екип на Ford Mobility, проучва тези въпроси в 18-месечен проект. Целта е да се разработи иновативна технология за прогнозиране на горещи точки на потенциални аварии и техните причини.

PEUGEOT започва честването на 210-годишнината си
0 0
Auto-Press
24 Aug 2020

PEUGEOT обяви, че на 26 септември, компанията ще постави началото на чествания, с помощта на които ще отбележи 210-годишнината от основаването на компанията PEUGEOT Frères Aînés.

Електрическият модел на Harley-Davidson със силно участие в нов епичен моторджийски сериал с Юън Макгрегър
0 0
Auto-Press
24 Aug 2020

- В “Дългият път нагоре” (Long Way Up), който тръгва официално на 18 септември, моделът LiveWire ™ прекосява 13 хил. мили в над 13 държави

Продукцията, част от която беше представена от Apple TV+, представя събирането на двама приятели след близо десетилетна пауза от последното им лудо приключение на две колела по света. Освен основно действащо лице, Юън Макрегър е и продуцент, заедно с Чарли Бурман. „Long Way Up“ е нова оригинална поредица, която следва предишните приключения на Юън и Чарли в епизодите на „Long Way Round“ и „Long Way Down“. Сериите, които ще се излъчват 1 път седмично, проследяват събирането на двама луди приятели след близо десетилетно прекъсване от последното им общо приключение на две колела. 

Hyundai разкрива повече информация за Terrain Mode Selector в новото Santa Fe
0 0
Auto-Press
24 Aug 2020

• Новото Santa Fe предлага индивидуални офроуд настройки: за сняг, пясък и кал

• Интегрирано управление за въртящия момент на двигателя, геометрията за смяна на предавките, електронния контрол на стабилността и разпределение на въртящия момент на HTRAC системата за задвижване на всички колела, за да се оптимизира шофирането на различни терени

На 25 и 26 август се спира движението по АМ „Хемус“ между п. в. „Неофит Рилски“ и п. в „Суворово“ за изграждането на нов електропровод
0 0
Auto-Press
24 Aug 2020

На 25-ти август от 8.30 ч. до 19 ч. и на 26-ти август от 8.30 ч. до 17.30 ч. се спира движението в участък от АМ „Хемус“ - между пътните възли „Неофит Рилски“ и „Суворово“, за изграждането на нов електропровод от „Електроенергиен системен оператор“ ЕАД.

Безценна реакция на борда на кола с 1750 конски сили (Видео)
0 0
Auto-Press
24 Aug 2020

През последните около 10 години, американската компания SSC (Shelby Supercars) работи по реализирането на проекта си за хиперавтомобил, наречен Tuatara. През миналата година фирмата достигна повратен момент в работата си по екстремната кола, като се предполага, че тя вече има доставен към клиент екземпляр.

Новият Golf GTI – наследникът на легендата
0 0
Auto-Press
24 Aug 2020

Специално за auto-press.net от Рудолф Бьогел, Global Press, Гросгерау, Германия

С дебюта на Golf GTI, Volkswagen пусна навремето най-продавания спортен автомобил в света, подходящ за ежедневна употреба. Поколение 8 изглежда по-”нахално” от всякога и е особено впечатляващо, що се отнася до шасито.

Търсенето на нови дизелови коли продължава да намалява в Западна Европа
0 0
Auto-Press
24 Aug 2020

Агенцията LMC Automotive публикува данните си за продажбите на нови дизелови автомобили в Западна Европа през изминалия месец, както и общите показания за първите седем месеца на годината.