ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Пчеличките на Porsche с богата реколта
0 0
Auto-Press
26 Aug 2020

Пчелите на Porsche наистина бяха заети сериозно с работа в първия си сезон на прибиране на реколтата. Около 650 000 от тях от 13 кошера събраха 250 килограма супер мед на собствената овощна поляна на компанията.

Рекорден пробег на електричество с първия ID.3 от Цвикау до Швейцария
0 0
Auto-Press
26 Aug 2020

Шампионът по икономично шофиране Феликс Еголф пропътува разстоянието от Цвикау до границата с Швейцария зад волана на първия ID.301. Той потегли с версията със средния размер акумулаторна батерия (с автономен пробег от 420 километра според изискванията на WLTP) от завода на Volkswagen и измина разстоянието от 531 километра до швейцарския град Шафхаузен само с едно зареждане на батерията, регистрирайки рекорден пробег.

Hyundai с нова Kona. Добавя и Kona N Line
0 0
Auto-Press
26 Aug 2020

Hyundai разпространи първите изображения на обновената версия на хитовия си модел Kona и анонсира премиерата на новата спортна версия на компактния SUV модел- Kona N Line.

PEUGEOT празнува своята 210-та годишнина
0 0
Auto-Press
26 Aug 2020

На 26 септември 2020 г. PEUGEOT ще даде начало на честванията на 210 години смелост, страст и иновации.

На 26 септември 1810 г. официално е основана компанията PEUGEOT Frères Aînés с акт за парична вноска, вписан в регистър, който все още може да се открие в архивите на Тер Бланш. Вече повече от два века семейство PEUGEOT преминава от модната революция през 19-ти век - със стоманената тел в кринолините, към революцията в мобилността с велосипедите и автомобилите. Това е марка, оформена от творци, инженери, дизайнери, които в продължение на повече от два века предизвикват нормите, за да задават нови стандарти за мобилност. PEUGEOT никога не спира да се развива като марка, за да посрещне бъдещето със спокойствие и увереност.

Изненадващ нов автомобил от Hyundai
0 0
Auto-Press
25 Aug 2020

Днес европейското подразделение на Hyundai разпространи изображение на изцяло нов автомобил на марката, дело на Hyundai Design Center Europe.

Този път обаче става въпрос за т.н. soapbox колички, които обикновено са ръчно изработени, и се задвижват единствено и само в резултат на гравитацията.

Сезон 2020 на Формула 1 със старт и в Турция
0 0
Auto-Press
25 Aug 2020

Днес организаторите на Формула 1 съобщиха официално, че Гран при на Турция ще бъде част от календара на Сезон 2020 на надпреварата.

Завръщането на отборите на Istanbul Park ще се случи за първи път за последните четири година, след като календарът на актуалния сезон получи още четири състезания за тазгодишното си издание.

Volkswagen ID.3 изминава с 30% повече от официално обявеното (Видео)
0 0
Auto-Press
25 Aug 2020

Volkswagen обяви, че с представител на изцяло електрическия и изцяло нов за марката електромобил ID.3 е било регистрирано рекордно постижение за автономност.

Фетел между хаоса на Ферари и открития въпрос за бъдещето си
0 0
Auto-Press
25 Aug 2020

Специално за auto-press.net от Андреас Райнерс, Global Press, Гросгерау, Германия

Има за какво да се ядосва Себастиан Фетел. И навярно му идваше направо да се изяде. Това се разбра в радиоразговора с екипа му, като той дори беше частично цензуриран. На последното състезание в Барселона той попита Ферари какво трябва да се случи с гумите му, как да борави с тях. Да натисне? Или да кара с тези на колата до края? Дълго време не получи отговор, преди да го питат дали не иска да се “вози” с този комплект до края. Типичното сервиране на италиански хаос. Отново...

McLaren показа нова платформа за хибридни суперколи
0 0
Auto-Press
25 Aug 2020

McLaren разпространи първото изображение на изцяло нова модулна и олекотена платформа за електрифицирани суперспортни автомобили, която марката ще използва за следващото си поколение пазарни предложения.

Новите екстремисти на Cadillac идват след година
0 0
Auto-Press
25 Aug 2020

През април тази година, Cadillac анонсира новото си семейство екстремни пазарни предложения Blackwing, първите две от които ще бъдат CT5-V Blackwing и CT4-V Blackwing.

В края на миналата седмица, американската компания разпространи и първото официално изображение на новите си суперспортни автомобили, като в частност показа как ще изглежда волана на колите.