ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Как екологичният бонус в Германия прави хибридите по-евтини

like0 unlike0
Auto-Press 25 Aug 2020 Новини
271
0
Как екологичният бонус в Германия прави хибридите по-евтини

Зареждаемите хибриди по принцип не са евтини като покупка. Но екологичният бонус и по-ниският ДДС заради периода на коронакризата, осигурени във Федералната република, правят кола като Grandland X Hybrid Business Edition достъпна например. От Opel направиха и съответната математика за това.

Субсидията давана от производителя в размер на 2250 евро се приспада от нетната цена 36 504 евро. Това прави 34 254 евро. След това се добавят 16 процента ДДС, което довежда цената до 39 735 евро.

След издаването на фактурата следва държавното финансиране в размер на 4500 евро. Пълният екологичен бонус намалява разходите за придобиване на Grandland X Hybrid Business Edition от 42 345 евро на 35 235 евро с ДДС. Клиентът всъщност спестява 7110 евро при закупуването на този нов екологичен автомобил.

Колата имаа 57 километра чисто електрически пробег. В същото време хибридът със задвижване на предните колела от Рюселсхайм осигурява системна мощност от 165 кВт / 224 к.с. и максимален въртящ момент от 360 Нютон метра. И всичко това се предлага с определен шик и много място в колата.

Ford по следите на причините за произшествия Фатални последици при катастрофа на кемпер

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: