ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Какви са предимствата на пътна помощ?

like0 unlike0
Ангел Евтимов 27 Apr 2021 Статии
997
0
Какви са предимствата на пътна помощ?

Ако гумата е спукана на пътя и е невъзможно да се придвижите по-нататък, специалисти от пътна помощ винаги ще се притекат на помощ. Те ще помогнат във всяка ситуация, тъй като екипа е оборудван с всичко необходимо за бърз ремонт. Ако е невъзможно да се помогне в „полеви условия“, те ще предложат услуги за изтегляне до най-близкия сервиз, където е възможно да се отстрани всяка повреда. Може да се наложи да се смени гума на пътя по всяко време на деня.

Какви са предимствата на пътна помощ услугите?

 • Бърз отговор на заявката на клиента. Дежурните екипи ще пристигнат до вас до няколко минути след потвърждаване на обаждането.
 • Бързо изпълнение на необходимата работа. Ремонтът или подмяната на гумата на пътя ще отнеме 15-30 минути, в зависимост от сложността на ситуацията.
 • Възможност за временен ремонт без демонтиране на колелото. Ако не е възможно да помогнем в „полевите условия“, ще монтираме временна корекция. Тази мярка ще ви позволи да стигнете сами до сервиза, където има професионално оборудване за монтаж на гуми, всякакви консумативи и материали.
 • Атрактивни цени.

От какво зависи цената?

 • Отдалеченост на автомобила. Зоната на покритие на всяка станция за поддръжка. Всеки километър от пътя извън зоната на обслужване се заплаща отделно в двете посоки.
 • Сложността на ситуацията. Състоянието на гумата, диска, естеството на пробива - всичко това влияе върху мерките, които ще трябва да предприемат техниците, за да отстранят неизправността. В някои случаи гумата не може да бъде „запазена“ и се изисква пълна подмяна.
 • Цената на резервните части. В някои случаи е необходимо да смените цялата гума.

Схема за предоставяне на услугите

 • Регистрирано заявление. След потвърждаване на поръчката, установяване местоположението на дефектния автомобил и договаряне на цената, обаждането се счита за прието.
 • Отпътуване на екипа. Мобилните екипи са отлично оборудвани и способни да решават изключително широк спектър от задачи за помощ на автомобила на пътя. Има всички инструменти, оборудване и консумативи. Не отнема много време да чакате помощ.
 • Оценка на ситуацията на място. Майсторите изясняват наличието на резервно колело, ключалка, степента на повреда и други проблеми.
 • Ремонти. Извършва се, ако е възможно, на пътя. Ако това не е възможно, се монтира временен пластир, така че колата ви да може да стигне сама до сервиза, или ние ще осигурим нейната евакуация. В трудни случаи, изискващи ремонт в рамките на стационарни сервизи, времето за възстановяване на експлоатационните характеристики на превозното средство може да се увеличи. Най-често можете да продължите да шофирате след 15-40 минути след пристигането на мобилния екип.
Как се настройва FM трансмитер за кола Какви гуми да вземем за товарен автомобил?

Подобни

Топ украси на автомобил за сватба или абитуриентски бал

Топ украси на автомобил за сватба или абитуриентски бал

Подготовката за специален повод като сватба или абитуриентки бал е много натоварена и e от изключителна важност да организирате и приотизирате...

Какви гуми да вземем за товарен автомобил?

Какви гуми да вземем за товарен автомобил?

Качествените автомобилни колела предопределят до голяма степен безопасното и сигурно шофиране. Точно това е причината да бъдем безкомпромисни към...

Как се настройва FM трансмитер за кола

Как се настройва FM трансмитер за кола

Често ли слушате музика в колата, докато пътувате? Не харесвате ли музикалните парчета по радиото? Искате ли да слушате собствени записи,...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: