ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Какви са предимствата на пътна помощ?

like0 unlike0
Ангел Евтимов 27 Apr 2021 Статии
1593
0
Какви са предимствата на пътна помощ?

Ако гумата е спукана на пътя и е невъзможно да се придвижите по-нататък, специалисти от пътна помощ винаги ще се притекат на помощ. Те ще помогнат във всяка ситуация, тъй като екипа е оборудван с всичко необходимо за бърз ремонт. Ако е невъзможно да се помогне в „полеви условия“, те ще предложат услуги за изтегляне до най-близкия сервиз, където е възможно да се отстрани всяка повреда. Може да се наложи да се смени гума на пътя по всяко време на деня.

Какви са предимствата на пътна помощ услугите?

 • Бърз отговор на заявката на клиента. Дежурните екипи ще пристигнат до вас до няколко минути след потвърждаване на обаждането.
 • Бързо изпълнение на необходимата работа. Ремонтът или подмяната на гумата на пътя ще отнеме 15-30 минути, в зависимост от сложността на ситуацията.
 • Възможност за временен ремонт без демонтиране на колелото. Ако не е възможно да помогнем в „полевите условия“, ще монтираме временна корекция. Тази мярка ще ви позволи да стигнете сами до сервиза, където има професионално оборудване за монтаж на гуми, всякакви консумативи и материали.
 • Атрактивни цени.

От какво зависи цената?

 • Отдалеченост на автомобила. Зоната на покритие на всяка станция за поддръжка. Всеки километър от пътя извън зоната на обслужване се заплаща отделно в двете посоки.
 • Сложността на ситуацията. Състоянието на гумата, диска, естеството на пробива - всичко това влияе върху мерките, които ще трябва да предприемат техниците, за да отстранят неизправността. В някои случаи гумата не може да бъде „запазена“ и се изисква пълна подмяна.
 • Цената на резервните части. В някои случаи е необходимо да смените цялата гума.

Схема за предоставяне на услугите

 • Регистрирано заявление. След потвърждаване на поръчката, установяване местоположението на дефектния автомобил и договаряне на цената, обаждането се счита за прието.
 • Отпътуване на екипа. Мобилните екипи са отлично оборудвани и способни да решават изключително широк спектър от задачи за помощ на автомобила на пътя. Има всички инструменти, оборудване и консумативи. Не отнема много време да чакате помощ.
 • Оценка на ситуацията на място. Майсторите изясняват наличието на резервно колело, ключалка, степента на повреда и други проблеми.
 • Ремонти. Извършва се, ако е възможно, на пътя. Ако това не е възможно, се монтира временен пластир, така че колата ви да може да стигне сама до сервиза, или ние ще осигурим нейната евакуация. В трудни случаи, изискващи ремонт в рамките на стационарни сервизи, времето за възстановяване на експлоатационните характеристики на превозното средство може да се увеличи. Най-често можете да продължите да шофирате след 15-40 минути след пристигането на мобилния екип.
Как се настройва FM трансмитер за кола Какви гуми да вземем за товарен автомобил?

Подобни

Как да наемем кола за пътуване в чужбина

Как да наемем кола за пътуване в чужбина

Какво по-хубаво от това да пътуваш с любимите хора, слушайки приятна музика със свалени прозорци? Правейки всичко това на път - за почивка към...

Топ украси на автомобил за сватба или абитуриентски бал

Топ украси на автомобил за сватба или абитуриентски бал

Подготовката за специален повод като сватба или абитуриентки бал е много натоварена и e от изключителна важност да организирате и приотизирате...

Какви гуми да вземем за товарен автомобил?

Какви гуми да вземем за товарен автомобил?

Качествените автомобилни колела предопределят до голяма степен безопасното и сигурно шофиране. Точно това е причината да бъдем безкомпромисни към...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: