ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Какви са предимствата на пътна помощ?

like0 unlike0
Ангел Евтимов 27 Apr 2021 Статии
2334
0
Какви са предимствата на пътна помощ?

Ако гумата е спукана на пътя и е невъзможно да се придвижите по-нататък, специалисти от пътна помощ винаги ще се притекат на помощ. Те ще помогнат във всяка ситуация, тъй като екипа е оборудван с всичко необходимо за бърз ремонт. Ако е невъзможно да се помогне в „полеви условия“, те ще предложат услуги за изтегляне до най-близкия сервиз, където е възможно да се отстрани всяка повреда. Може да се наложи да се смени гума на пътя по всяко време на деня.

Какви са предимствата на пътна помощ услугите?

 • Бърз отговор на заявката на клиента. Дежурните екипи ще пристигнат до вас до няколко минути след потвърждаване на обаждането.
 • Бързо изпълнение на необходимата работа. Ремонтът или подмяната на гумата на пътя ще отнеме 15-30 минути, в зависимост от сложността на ситуацията.
 • Възможност за временен ремонт без демонтиране на колелото. Ако не е възможно да помогнем в „полевите условия“, ще монтираме временна корекция. Тази мярка ще ви позволи да стигнете сами до сервиза, където има професионално оборудване за монтаж на гуми, всякакви консумативи и материали.
 • Атрактивни цени.

От какво зависи цената?

 • Отдалеченост на автомобила. Зоната на покритие на всяка станция за поддръжка. Всеки километър от пътя извън зоната на обслужване се заплаща отделно в двете посоки.
 • Сложността на ситуацията. Състоянието на гумата, диска, естеството на пробива - всичко това влияе върху мерките, които ще трябва да предприемат техниците, за да отстранят неизправността. В някои случаи гумата не може да бъде „запазена“ и се изисква пълна подмяна.
 • Цената на резервните части. В някои случаи е необходимо да смените цялата гума.

Схема за предоставяне на услугите

 • Регистрирано заявление. След потвърждаване на поръчката, установяване местоположението на дефектния автомобил и договаряне на цената, обаждането се счита за прието.
 • Отпътуване на екипа. Мобилните екипи са отлично оборудвани и способни да решават изключително широк спектър от задачи за помощ на автомобила на пътя. Има всички инструменти, оборудване и консумативи. Не отнема много време да чакате помощ.
 • Оценка на ситуацията на място. Майсторите изясняват наличието на резервно колело, ключалка, степента на повреда и други проблеми.
 • Ремонти. Извършва се, ако е възможно, на пътя. Ако това не е възможно, се монтира временен пластир, така че колата ви да може да стигне сама до сервиза, или ние ще осигурим нейната евакуация. В трудни случаи, изискващи ремонт в рамките на стационарни сервизи, времето за възстановяване на експлоатационните характеристики на превозното средство може да се увеличи. Най-често можете да продължите да шофирате след 15-40 минути след пристигането на мобилния екип.
Как се настройва FM трансмитер за кола Какви гуми да вземем за товарен автомобил?

Подобни

Как работи автомобилната турбина?

Как работи автомобилната турбина?

За увеличаване на мощността на двигателя, често се слага специална автомобилна турбина, позволяваща подаване на допълнителен сгъстен въздух към...

Откъде се купуват авточасти?

Откъде се купуват авточасти?

Частите за коли са взаимозаменяеми. Това означава, че, когато един компонент от автомобила се повреди, той може да бъде заменен с друг. При замяна...

За какво да внимаваме при избора на авточасти за товарни автомобили

За какво да внимаваме при избора на авточасти за товарни автомобили

Съвременните товарни автомобили са изключително надеждни превозни средства, които периодично изискват подмяна на различни резервни части и...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: