ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Как да наемем кола за пътуване в чужбина

like0 unlike0
Ангел Евтимов 22 Mar 2022 Статии
5322
0
Как да наемем кола за пътуване в чужбина

Какво по-хубаво от това да пътуваш с любимите хора, слушайки приятна музика със свалени прозорци? Правейки всичко това на път - за почивка към мечтана дестинация в чужбина. Ето и още една чудесна идея как да си създадеш повече приключенски спомени, като наемеш автомобил под наем за своята ваканция извън страната. Наемът на кола ти позволява да излезеш от рамките на стандартното, като избереш да шофираш автомобил, по-различен от твоя, по-нов, по-практичен и комфортен, с място за повече багаж. Като много по-добър вариант от пътуване с автобус, колата под наем ти спестява доста време, което може да използваш в разглеждане на още забележителности - може да се насладиш на обяда си, да посетиш интересни магазини, а не да се налага да бързаш за автобуса или друг вид обществен транспорт. 

В Green Rent A Car ще откриеш перфектния автомобил за пътуване в чужбина. Автопаркът предлага автомобили под наем на световно известната марка Toyota с модели от 2022 година. Освен, че е разнообразен и има кола за всеки тип шофьор, почти 100% от автомобилите са хибридни, а това прави шофирането икономично, комфортно, динамично и със сигурност забавно. 

Коли под наем

Преди да стартираш рент-а-кар изживяването си и да резервираш нова кола, има няколко законови изисквания, с които е добре да бъдеш запознат. На първо място е нужна валидна шофьорска книжка, лична карта и валиден паспорт, ако пътуването ще е извън Европейския съюз. Необходима е и кредитна карта за блокиране на двоен депозит, като също така трябва да имаш навършени 23 години. Желателно е направената заявка да е минимум 3 работни дни преди плануваната дата на потегляне.

За да изпиташ максимално удоволствие от пътуването си, Green Rent A Car предлага допълнителни екстри като детско столче, GPS, вериги и други удобства, а за безпроблемно придвижване през границите, получаваш пълномощно за управление на избрания от теб и нает автомобил със застраховка, валидна за територията на предварително заявените държави.

За бизнес пътуване

Ако си решил да използваш услугата автомобил под наем за работа или бизнес цели и искаш да направиш всичко възможно да си спестиш умората от много километри, които те очакват! Само при мисълта за това, че трябва да ги изминеш с автобус или с неудобна кола, те кара да се чувстваш изморен...

За семейна ваканция

Или искаш различно преживяване за семейната екскурзия! Ако искаш да събереш целия багаж на семейството и то да се чувства удобно през дългия път, гарантираме, че с наемането на нова Toyota няма да погледнеш назад и няма да съжаляваш за решението си.

Green Rent A Car с удоволствие ще ти помогне при намирането и наемането на идеалната кола под наем - лесно и безпроблемно, за да можеш да стартираш уверено по пътя към крайната си цел.

Топ украси на автомобил за сватба или абитуриентски бал Какво е важно да знаем при избор на дилър за авточасти

Подобни

GPS навигации Garmin: Защо да ги предпочетем?

GPS навигации Garmin: Защо да ги предпочетем?

Когато става дума за навигация в колата, мотоциклета или камиона, марката Garmin винаги изпъква със своите иновации и надеждност. Пътните условия...

Какво е серво усилвател на волана?

Какво е серво усилвател на волана?

Технологиите в областта на автомобилостроенето не спират да се развиват, като една от ключовите иновации, която променя играта за всеки шофьор, е...

Колко често трябва да обслужваме Мерцедес?

Колко често трябва да обслужваме Мерцедес?

Обслужването на Мерцедес е ключов елемент за поддържането на автомобила в оптимално състояние. Редовната поддръжка гарантира не само безопасността...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: