ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Opel Mokka с онлайн премиера на 22 септември

like0 unlike0
Auto-Press 17 Sep 2020 Новини
895
0
Новият Opel Mokka с онлайн премиера на 22 септември

Въпреки че вече анонсира почти всичко за изцяло новото поколение на компактния си SUV модел Mokka, Opel ще организира специално събитие за премиерата му, пък било тя и само виртуална.

Дебютът на новата генерация Opel Mokka ще се състои на 22 септември от 14:00 часа, като ще може да бъде проследен в YouTube канала на марката.

От Opel споделят също така, че успоредно с премиерата на новата Mokka, дилърските центрове на марката ще започнат да приемат и заявки за закупуването на нейните класически- бензин/дизел версии, както и изцяло електрическата й модификация Mokka-e.

Електрическата версия на новия Opel Mokka е оборудвана с електромотор с мощност от 136 конски сили и въртящ момент от 260 Нм, предлага работа в три основни режима- Normal, Eco и Sport, и максимална скорост на движение от 150 км/ч. Батерията на електромобила е с капацитет от 50 kWh, което обещава свободен пробег от до 322 километра. При наличие на инсталация за бързо зареждане (100 kW), акумулаторът може да бъде презареден до 80% за 30 минути.

Rimac може да придобие Bugatti Българите удържат лидерството в етап 2 на рали Breslau Poland 2020

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: