ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Mitsubishi обновява ECLIPSE CROSS. Добавя и зареждаема хибридна версия
0 0
Auto-Press
17 Sep 2020

MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) анонсира обновената версия на модела си ECLIPSE CROSS и обяви, че за първи в неговата история, неговото портфолио ще бъде разширено с въвеждането на зареждаема (plug-in) хибридна версия.

BMW Group и Бова Кар предоставят ново BMW Серия 3 и диагностична апаратура за обучителни цели на ПГМЕЕ Бургас
0 0
Auto-Press
17 Sep 2020

Учебен автомобил BMW 330i xDrive е доставен в рамките на програма на BMW Group за повишаване на практическата подготовка на ученици от специализирани училища. Новият автомобил предназначен за учебни практики ще бъде изложен в една от залите на механо-техникума, заедно с диагностична апаратура и лаптоп, чрез които учениците ще могат да симулират грешки в системата и да се научат да ги отстраняват.

Предизвикателно трасе и много забавления за публиката на Писта София
0 0
Auto-Press
17 Sep 2020

Финалът на „Най-добър млад шофьор на България” ще се проведе по време на пистата

Трасето на автомобилното състезание „Писта София”, което ще се проведе тази неделя на столичния бул. Александър Малинов, ще е много атрактивно и предизвикателно, както за пилотите, така и за публиката. По дължината му има тунел, изкачване, спускане, обратен завой, 5 леви и 6 десни завоя, малко кръгово, което трябва да се мине от ляво на дясно, шикани, остри завои и дълги прави участъци. 2,3 километра, изпълнени с емоции и шоу, в които ще разберем кои са най-добрите пистови пилоти.

MINI Cooper SE : Електрически MINI-мализъм
0 0
Auto-Press
17 Sep 2020

Продукцията на MINI е известна със своята оригиналност, традиция и харизма, с които не може да се похвали нито една друга марка с актуална продукция на пазара. С характерната си стилистика, автомобилите на легендарната компания са винаги разпознаваеми и обичани, в това число и от малките деца.

Scania залага на електрическите камиони
0 0
Auto-Press
17 Sep 2020

Производителят на камиони Scania ще разчита вече и на електрически задвижвания, които ще трябва да се предлагат в цялата й продуктова гама.

„Горди сме да обявим началото на дългосрочния ни ангажимент за електрификация на Scania“ - казва шефът на компанията Хенрик Хенриксон - "Ще пускаме електрически превозни средства за цялата ни продуктова гама ежегодно през следващите години и в момента сме в процес на реорганизация на производството си за тази цел."

Новата Skoda Octavia и със задвижване на природен газ
0 0
Auto-Press
17 Sep 2020

Новата Skoda Octavia TGI G-Tec вече може да бъде поръчана. Този модел има възможност да работи с CNG гориво. Бензиновият двигател 1.5 TGI има мощност от 96 кВт/ 130 к.с. и разпределя тази мощност чрез автоматична 7-степенна трансмисия с двоен съединител (DSG).

Daimler Trucks представи технологична стратегия за електрификация на тежкотоварния транспорт
0 0
Auto-Press
16 Sep 2020

Производителят на камиони Daimler Trucks представи своята технологична стратегия за електрификация на товарните превозни средства за градска дистрибуция и международен транспорт. Събитието се фокусира върху технологията за камиони с водородни горивни клети за сегмента на превозите на дълги разстояния, като компанията отново потвърди ангажимента си към целите на Парижката конвенция за опазване на климата.

MANSORY поработи върху Porsche Cayenne и Cayenne Coupe
0 0
Auto-Press
16 Sep 2020

Специалистът в областта на доработка на луксозни спортни автомобили MANSORY анонсира новата си програма за третото поколение на Porsche Cayenne и Cayenne Coupe.

Новото предложение на MANSORY включва подобрения в четири основни области- дизайн (карбонов екстериорен пакет), джанти, интериор (цялостна трянсформация) и динамични показатели (максимална мощност от до 700 конски сили и въртящ момент от до 900 Нм).

Електрическото BMW iX3 идва с 286 конски сили. Ускорява се до 100 км/ч за 6.8 секунди
0 0
Auto-Press
16 Sep 2020

Английското подразделение на BMW разпространи първите подробности за серийната версия на изцяло електрическия SUV модел iX3.

На територията на ВЕликобритания, BMW iX3 ще бъде лансирано в две пилотни версии- Premier Edition и Premier Edition Pro, като заявки за закупуването на електромобила вече се приемат на цени стартиращи от 61 900 английски лири (от 64 900 лири за iX3 Premier Edition Pro).

Победа и разочарование за българите в първия ден на Breslau Poland 2020
0 0
Auto-Press
16 Sep 2020

Първият ден на Breslau Poland 2020 отмина с едновременно прекрасни и разочароващи новини откъм двата български екипажа на офроуд маратона. Отсечката с дължина 250 километра, от които 180 срещу хронометъра донесе и първата етапна победа за нашите участници.