ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volkswagen ID.4 в движение (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 17 Sep 2020 Новини
963
0
Volkswagen ID.4 в движение (Видео)

Североамериканското подразделение на Volkswagen разпространи любопитно видео, в което разяснява част от развойната програма, през която преминават прототипите на изцяло новия и първи по рода си за марката 100% електрически SUV модел ID.4.

"Голямата част от развойната дейност е реализирана в Германия, преди колите да дойдат при нас, и това, което правим е да се уверим, че те са подходящи за нуждите и очакванията на американските потребители, т.к.т те са малко по-различни от тези в Германия", споделят от Volkswagen.

Разработен на базата на модулната платформа за електрически автомобили MEB, Volkswagen ID.4 ще се произвежда и продава в Европа, Китай и Съединените Американски Щати, като в зависимост от модификацията, ще предложи свободен пробег от до 500 километра.

Интересна особеност на Volkswagen ID.4 е тази, че при лансирането си на пазара ще се предлага във версия със задно задвижване, а модификация със задвижване на четирите колела ще бъде пусната на по-късен етап.

Само преди няколко дни, Volkswagen разпространи и първите изображения на екстериора и интериора на електрическото си SUV.

Българите удържат лидерството в етап 2 на рали Breslau Poland 2020 От днес започва операция на пътна полиция, насочена към пешеходците

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: