ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

+13 сантиметра за BMW 5 Series в Китай

like0 unlike0
Auto-Press 18 Sep 2020 Новини
1128
0
+13 сантиметра за BMW 5 Series в Китай

BMW разкри първите подробности за специално разработената за китайския пазар дължа версия на 5 Series, която ще бъде представена официално по време на Auto China 2020 (26 септември- 5 октомври) в Пекин.

В резултат на увеличеното със 130 мм (до 3105 мм) междуосие, специалната версия на BMW 5 Series предлага значително по-голям интериорен простор, като основният акцент е пространството на задния ред седалки.

В оборудването на специалната петица са включени също така и няколко допълнителни екстри, в това число Sky Lounge панорамен стъклен таван, мултимедийна система Professional с два регулируеми екрана за задните седалки, система за индиректно осветление с избор между 11 подсветки, както и комфортни задни седалки с добавена ергономия.

Акцент при новото предложение на BMW в Китай е уникалната за местния пазар модификация BMW 535Le със зареждаема (plug-in) хибридна система с 292 конски сили.

Първи снимки на Hyundai i30N KIA със седем нови електромобила до 2027 година

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: