ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

PEUGEOT лансира електрическия e-BOXER
0 0
Auto-Press
27 Aug 2020

След като през миналата година реализира почти 274 000 лекотоварни коли и след пазарното въвеждане на изцяло електрическия e-Expert през пролетта на тази година, сега Peugeot анонсира и въвеждането в продажба на 100% електрическата версия на e-BOXER.

Новият Mercedes S-Class идва с уникални задни въздушни възглавници
0 0
Auto-Press
27 Aug 2020

Броени дни преди световната премиера на изцяло новото поколение на S-Class, Mercedes продължава да разкрива подробности за новия си флагман, макар и в ограничено количество.

Това е обновеното Porsche Panamera (Видео)
0 0
Auto-Press
26 Aug 2020

Днес Porsche разпространи първите подробности за обновената версия на флагмана си Panamera, за който от компанията коментират, че повдига летвата в сегмента си на още по-високо ниво.

CHEVROLET анонсира обновен Bolt и Bolt EUV (Видео)
0 0
Auto-Press
26 Aug 2020

Днес CHEVROLET разпространи първите подробности и изображения на обновената версия на изцяло електричесикя си модел Bolt и потвърди пазарното лансиране на изцяло нова негова версия, наречена Bolt EUV.

Утре от 7 ч. до 18 ч. се спира движението по път III-609 Трявна – Царева ливада поради ремонт
0 0
Auto-Press
26 Aug 2020

Утре от 7 ч. до 18 ч. се спира движението по път III-609 Трявна – Царева ливада поради ремонт на водосток.

Движението ще се отклонява по следните обходни маршрути:

Демоничен Jaguar F-PACE SVR от LISTER (Видео)
0 0
Auto-Press
26 Aug 2020

Lister Motor Company разкри подробности за най-новата си разработка по темата Jaguar, наречена Stealth. Както подсказва името на автомобила, става въпрос за един наистина впечатляващ автомобил, разработен на базата на и без това изключително потентният F-PACE SVR.

EVOQUE и DISCOVERY SPORT с нови двигатели, специална серия и бордовата система Pivi
0 0
Auto-Press
26 Aug 2020

Range Rover Evoque и Land Rover Discovery Sport станаха поредните два автомобила на легендарната марка, които ппреминават през обновяване и обоготяване на портфолиото си през тази година, надграждайки отличната си база с редица нови технологични решения, н това число и последната еволюция на бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система Pivi, както и специални Autobiography серии.

Lexus подготвя компактен кросовър, базиран на Toyota Yaris Cross
0 0
Auto-Press
26 Aug 2020

Регистрираната от Toyota марка Lexus BX означава нов модел за дъщерната премиум марка на японския автопроизводител №1. Въпреки факта, че гамата на Lexus е доста широка, в нея има само премиум автомобили. За да привлече нови купувачи, компанията-майка Toyota реши да допълни гамата на премиум марката си с компактен кросовър, който ще бъде разположен в гамата под Lexus UX.

Ситуацията с доставчиците остава напрегната
0 0
Auto-Press
26 Aug 2020

Доставчиците на части и комплектации за автомобилната индустрия се нуждаят от постоянна работа и много търпение. Защото се очаква нивото на доставки на части и комплектации за автомобилната индустрия преди кризата да не бъде достигнато отново до 2022 г., дори и до 2023 г. Това са резултатите от проучване на Асоциацията на автомобилната индустрия (VDA) сред компаниите доставчици.

F.B Mondial HPS 300i ABS – двуколесник с шик
0 0
Auto-Press
26 Aug 2020

Специално за auto-press.net от Рудолф Хубер, Global Press, Гросгерау, Германия

Интересна мода се развива напоследък при мотоцикетите - ретро стилът е с все по-голямо търсене. Машини като BMW BMWs R nineT или моделите Scrambler от Ducati и Triumph носят добри продажби на производителите. Няколко класа по-долу, много по-достъпни и с италиански чар на моделите си, марката F.B. се завръща от 2018 г. след дълга пауза. Тествахме за вас модела им HPS 300i ABS в ежедневието.