ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Пчеличките на Porsche с богата реколта

like0 unlike0
Auto-Press 26 Aug 2020 Новини
164
0
Пчеличките на Porsche с богата реколта

Пчелите на Porsche наистина бяха заети сериозно с работа в първия си сезон на прибиране на реколтата. Около 650 000 от тях от 13 кошера събраха 250 килограма супер мед на собствената овощна поляна на компанията.

1000 бурканчета с мед бяха напълнени в буркани за многократна употреба на ръка. Те ще се продават под името "Turbienchen. Медът от Porsche Zuffenhausen" в магазините за служители и в музея на Porsche. Зад проекта, който е донякъде необичаен за производителите на спортни автомобили, стои отдела “Porsche кетъринг и управление на околната среда”.

„Ние виждаме малката пчеличка като представител на устойчивостта на Porsche. Проектът има важна роля в нашата стратегия за устойчивост в индустрията на кетъринга, като хуманно отношение към животните, регионално производство и натурални храни“, казва Майкъл Райхъл, ръководител на отдела за обществено хранене и услуги и управляващ директор на Porsche Services GmbH.

Животните отново ще излетят навън за работа през пролетта на 2021 година. „Искаме да продължим да даваме своя принос за защитата на местните животни и растения на мястото на Цуфенхаузен“, подчертава Нора Логес, която отговаря за проекта Porsche Gastronomy.

Рекорден пробег на електричество с първия ID.3 от Цвикау до Швейцария F.B Mondial HPS 300i ABS – двуколесник с шик

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: