ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

CHEVROLET анонсира обновен Bolt и Bolt EUV (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 26 Aug 2020 Новини
185
0
CHEVROLET анонсира обновен Bolt и Bolt EUV (Видео)

Днес CHEVROLET разпространи първите подробности и изображения на обновената версия на изцяло електричесикя си модел Bolt и потвърди пазарното лансиране на изцяло нова негова версия, наречена Bolt EUV.

Без да навлизат в каквито и да било подробности, от CHEVROLET споделят само, че Bolt и Bolt EUV ще бъдат първите автомобили на марката, които ще бъдат оборудвани със системата за автономно управление Super Cruise. За тази технология, от легендарната компания споделят, че е първата в индустрията, която предлага истинско автономно управление, без каквато и да било намеса от страна на водача, при движение по магистрала.

Друга подробност, която споделят от Chevrolet е тази, че Bolt и Bolt EUV ще бъдат пуснати в производство през следващата година.

Утре от 7 ч. до 18 ч. се спира движението по път III-609 Трявна – Царева ливада поради ремонт Това е обновеното Porsche Panamera (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: