ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Автосалон Женева 2020: Новият Volkswagen Golf GTI
0 0
Auto-Press
20 Feb 2020

Днес Volkswagen разпространи първото изобразение на новото поколение на Golf GTI и обяви, че световната премиера на автомобила ще се състои на международното изложение в Женева в началото на следващия месец.

Hyundai Motor с уникална система за адаптивно автоматично превключване на предавките
0 0
Auto-Press
20 Feb 2020

Hyundai Motor обяви, че компанията е разработила уникална за индустрията система за автоматизирано и оптимизиращо превключване на предавките на трансмисията, която е в състояние да предложи и имплементира оптимална последователност на базата на анализ на пътя напред и на фона на моментния трафик.

Автосалон Женева 2020: DS AUTOMOBILES с две световни премиери
0 0
Auto-Press
20 Feb 2020

Луксозната марка DS AUTOMOBILES обяви, че по време на международното изложение в Женева, което ще се проведе в началото на следващия месец, ще зарадва посетителите на щанда си с две световни премиери.

Volvo Cars с призив към ООН за справяне с неравенството в пътната безопасност
0 0
Auto-Press
20 Feb 2020

Шведската компания за премиум автомобили Volvo Cars призовава правителствата и регулаторните органи по цял свят да преодолеят голямото неравенство в пътната безопасност между силно развитите и развиващите се икономики. Въпреки напредъка, постигнат през последните десетилетия, официалните данни показват значителна разлика в броя на жертвите на пътя между двете категории държави.

Новата CUPRA Leon: Премиерата на живо (Видео)
0 0
Auto-Press
20 Feb 2020

Днес, в 19:30 часа ще станем свидетели на светованта премиера на изцяло новото попълнение в портфолиото на подразделението CUPRA на SEAT, а именно новото поколение на спортната CUPRA Leon, разработено на базата на новото поколение на хитовия за испанската марка модел.

Новият Honda Jazz пристига в България през юли
0 0
Auto-Press
20 Feb 2020

Продажбите на очакваната четвърта генерация на модела започват от юли. Моделът ще е само хибрид, ще е налична и версия Crosstar с повишен клиренс

• e:HEV хибридът е с три режима на управление, единият от които – електрически

SKODA OCTAVIA: 7 000 000 и продължават ...
0 0
Auto-Press
20 Feb 2020

Днес SKODA обяви, че общото производство на емблематичния за марката модел OCTAVIA е достигнало границата от 7 000 000 единици. От компанията споделят, че юбилейният представител на автомобила, реализиран в тираж от 363 700 единици през миналата година и с пазарно лансиране на ново поколение, е бил сглобен в завода на компанията в Млада Болеслав.

PEUGEOT изненада с пикап (Видео)
0 0
Auto-Press
20 Feb 2020

PEUGEOT анонсира изцяло новото си пазарно предложение- LANDTREK, което обещава да внесе допълнително разнообразие и функционалност в гамата на марката в световен мащаб при лансирането си в края на тази година. Пикапът ще бъде лансиран първоначално в Латинска Америка и Африка, но от френската марка коментират, че моделът не се предвижда за продажби в Европа.

Honda анонсира Civic Type R Limited Edition и Type R Sport Line (Видео)
0 0
Auto-Press
20 Feb 2020

Honda обяви, че разширява портфолиото на емблемата си Civic Type R с представянето на две негови специални серии- Limited Edition и Sport Line, както и с въвеждането на приложението Honda LogR за акумулиране на данни по време на управлението и възможност за подобряване на уменията на водача.

BMW на 90-тото международно автомобилно изложение в Женева през 2020 година.
0 0
Auto-Press
20 Feb 2020

Последователно продължение на стратегията за електрификация +++ Три нови Plug-in хибридни модела на BMW Серия 3 +++ Новото BMW M340d xDrive Седан и новото BMW M340d xDrive Туринг с 48-волтова технология Mild Hybrid.

Коментари