ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Mazda и Lidl: Споделянето на автомобили не си заслужава!
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

С големи амбиции Mazda навлезе в зоната за споделяне на автомобили в Германия през 2018 година. Поради липса на перспективи, обаче, японският автомобилен производител спира по-малко от година работата си в това поле и се оттегля от споделянето на автомобили. Работата на отделената от марката флота автомобили се оказва икономически неизгодна, казват от компанията.

Над 100 заявки за Balkan Offroad Rallye 2019
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

Международният оф-роуд маратон прекосява България за 9-а година

От 14 до 20 септември ще се проведе деветото издание на Balkan Offroad Rallye. Международният оф-роуд маратон за пореден път ще привлече участници от цяла Европа с мотоциклети, ATV, бъгита, джипове и камиони, който в продължение на една седмица ще се борят с трасе, дълго над 2000 километра, по голямата част от които – състезателни отсечки.

Harley-Davidson го подкарва малко по-тихо, предлага и триколесник!
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

Известният производител на мотоциклети Harley-Davidson вече не прави само бумкащи мотоциклети. Новата пазарна офанзива на марката включва и доста по-тих електрически модел.

CHEVROLET увеличи автономността на електромобила BOLT до 414 километра
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

CHEVROLET разпространи първите подробности за версията 2020 година на изцяло електрическия си модел BOLT, който обещва увеличение в свободния си пробег от почти 34 километра до общ очакван резултат от 414 километра.

SKODA с мобилно приложение за алтернативно пътуване
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

Подразделението за дигитални разработки на SKODA AUTO- SKODA AUTO DigiLab, анонсира пускането за свободна употреба на приложение за мобилни телефони, което е в състояние да предложи алтернативен начин на пътуване, ако водачът се чувства неуверен в натоварването на пътната мрежа и евентуалните неприятности, които го очакват по паркирането на превозното му средство.

Електрическото Porsche Taycan: Първи поглед към интериора
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

Porsche разпространи първите официални снимки на предното табло на изцяло новия си и първи в историята на марката изцяло електрически модел Taycan.

От компанията споделят, че изпълнението на интериора на електромобила е подчинено на класическия дизайн, но е издигнато до актуалното звучене на дигиталната ера, и от марката са следвали максимата, че "по-малкото е повече". "Интериорът на Taycan комбинира типични за марката дизайн елементи с нов вид потребителско изживяване и впечатлява с изчистената си елегантност", коментира Иво ван Хюлтен, директор на подразделението Интериорен дизайн стил на Porsche AG.

Електрическата кола ви прави по-малко “секси”?
0 0
Auto-Press
23 Aug 2019

Кои коли правят собствениците си да изглеждат по-секси. "Е не всичките!", според експертите от AutoScout24. Най-големи помощници в тази посока са спортните автомобили и кабриолетите, докато електрическите автомобили са на другия полюс с подпомагането привлекателността на техните собственици.

Автосалон Франкфурт 2019: Започва нова за Volkswagen
0 0
Auto-Press
22 Aug 2019

Автомобилният гигант Volkswagen обяви, че по време на тазгодишното международно изложение във Франкфурт (IAA), което ще се проведе в средата на следващия месец, ще се състоят две значими за марката световни премиери- на изцяло новото и електрическо пазарно предложение ID.3 и на новото лого и бранд дизайн на марката, обединени под слогана New Volkswagen.

Opel първи в света с достъпен електрически рали автомобил!
0 0
Auto-Press
22 Aug 2019

Opel е първият производител в света, който предлага напълно електрически автомобил за потребителски спортове. E-racer ще отбележи световната си премиера на международното автомобилно изложение в Frankfurt IAA от 12 до 22 септември. Машината е развита на базата на вече достъпния за поръчки Opel Corsa-e. През следващата година ще бъде представена веригата ADAC Opel e-Rally Cup - първата в света за спортни електрически превозни средства.

Автосалон Франкфурт 2019: CUPRA показа интериора на нова електрическа концепция
0 0
Auto-Press
22 Aug 2019

Подмарката CUPRA на SEAT разпространи първата официална снимка на изцяло нова концептуална разработка, която ще дебютира пред публика по време на международното изложение във Франкфурт през следващия месец.

Коментари