ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Електрическият Opel Mokka-e на цена от 23 420 евро (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 22 Sep 2020 Новини
4199
0
Електрическият Opel Mokka-e на цена от 23 420 евро (Видео)

Днес Opel разкри финалните подробности за изцяло новото поколение на компактния си SUV модел Mokka, в това число и неговата цена за територията на Германия.

"С Mokka, ние реално преоткрихме Opel", коментира Михаел Лошелер, изпълнителен директор на Opel. "Дизайнът и разработката бяха реализирани от нулата тук в Рюселсхайм. Целият екип работи с безпрецедентна страст и непоклатим ангажимент, за да изведем Opel към едно брилянтно и вълнуващо бъдеще. Още с началото на приемането на заявки, новата Mokka е налична като бензинов, дизелов и изцяло електрически автомобил- клиентът има избор".

На територията на Жермания, базовата версия на Opel Mokka е оценена на 19 990 евро, а нейната изцяло електрическа версия Mokka-e струва 32 990 евро. След калкулирането на местните преференции и бонуси, цената на електромобила може да бъде свалена до само 23 420 евро.

Opel Mokka-e е оборудвана с електрическа задвижваща система с мощност от 136 конски сили и въртящ момент от 260 Нм. Батерийният елемент на компактното SUV е с капацитет от 50 kWh, а свободният пробег е на ниво от 324 километра.

НОМЕР 37 ОТНОВО ЗАСТАВА НА СТАРТОВАТА ЛИНИЯ. СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ MINI PADDY HOPKIRK Новите M3 и M4 на BMW (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: