ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Новият ID на VW е с пробег от 550 километра
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

Електрическото ID.3 на Volswagen трябва да влезе в производство по-късно тази година. Компактният автомобил получава батерия от последно поколение. Според производителя, в момента неговите литиево-йонни батерии позволяват пробег с едно зареждане до 550 километра и по този начин колата е вече удобна и за по-дълги разстояния.

Когато мъртвата зона оживява
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

Сляпата или още мъртва зона при карането на кола е толкова опасна, колкото звучи името му. Ето защо визията за контрола й и системите за помощ са толкова важни. С Санта Фе Хюндай сега показва първия SUV с монитор за асистента за слепите места. Системата вече е инсталирана в Hyundai Nexo, моделът със задвижване с горивни клетки.

Автопазарът в света - Китай със спад
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

През май, автомобилният бизнес в Европа не постигна добър напредък. Общо около 1,4 милиона нови леки автомобили са регистрирани през май 2019 г., което е приблизително същото като през същия месец на предходната година. От петте най-големи индивидуални пазара, Германия (+9.0%) показа най-силен растеж. Във Франция (+1,0%) новите регистрации се увеличиха леко, докато Италия (-1,0%) е под нивото от предходната година.

Porsche прибира за ремонт 340 000 автомобила поради проблем с автоматика
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

Porsche трябва да изтегли за рекламационна сервизна акция почти 340 000 автомобила от моделите Cayenne и Panamera поради проблеми с автоматичната им трансмисия, съобщи германската компания във вторник.

Maserati Levante Trofeo : Свръх мощният SUV с премиера в България
0 0
Auto-Press
26 Jun 2019

Maserati България показаха чудовищния Levante Trofeo по време на премиерното събитие, което се проведе на 24 юни 2019 година в автосалона на марката в град София. Събитието успя да привлече множество гости, които се насладиха на обстановка с изтънчено съчетание между елегантност и изискана кухня в синхрон със стилни италиански автомобили с изключителен спортен дух, от чиито звук можеш да настръхнеш. С акцент към двигателната V8 гама на Maserati бе представен и другият свръх мощен модел GranTurismo, който е ориентиран към любителите на купе версиите.

CO2 емисиите при новите коли с увеличение за втора поредна година
0 0
Auto-Press
26 Jun 2019

Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA) анонсира, че на базата на данните на Европейска агенция за околна среда (EEA) се отчита второ поредно годишно увеличение в CO2 емисиите на новорегистрираните нови коли. Данните за 2018 година са с 1.6% над тези от 2017-а, като в същото време се отбелязва и втората поредна година по време на която доминиращи за европейския пазар бяха бензиновите превозни средства.

SKODA анонсира и SCALA на природен газ
0 0
Auto-Press
26 Jun 2019

Само няколко седмици след пазарното лансиране на изцяло новия си модел SCALA, компанията разпространи и първите подробности за специална модификация, използваща като гориво природен газ.

За своя 25-годишен юбилей Лазурит 94 открива поредица от инициативи за автобояджии
0 0
Auto-Press
26 Jun 2019

От юни до края на годината от Лазурит 94 отварят врати за демонстрации, практически съвети и тестове на продукти на водещи производители, които се използват в пребоядисването на автомобили. Поканата се отправя към всички автобояджии, имащи желание да опитат, сравнят, да усъвършенстват уменията си или да обменят идеи в професионална среда.

Новият Opel Corsa: Начало на продажбите
0 0
Auto-Press
26 Jun 2019

Днес Opel обяви, че от 1 юли марката ще започне да приема заявки за закупуването на изцяло новото поколение на хитовата си Corsa. Шестото поколение на автомобила стъпва на пазара на базова цена за Германия от 13 990 евро, като ще бъде наличка както в стандартни бензинови и дизелови версии, така и в изцяло електрически вариант.

Една италианска хубавица - Alfa Romeo Montreal
0 0
Auto-Press
26 Jun 2019

През този месец, но в 1971-а г. на пазара излиза моделът Alfa Romeo Montreal, който става и флагман на проутата италианска спортна марка. Ежедневното производство е на пет автомобила, като спортното и комфортно купе се доставя от Bertone.

Коментари