ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

3247 електронни винетки са продадени от старта на www.bgtoll.bg
0 0
Auto-Press
27 Dec 2018

За първите 10 дни от старта на уеб сайта www.bgtoll.bg са продадени 3247 електронни винетки, които влизат в сила от 1 януари 2019 г. Стойността на продадените до момента е-винетки е 300 973 лева.

В Германия разработиха електромобил с пробег под 200 км и цена от 16 000 евро - видео
0 0
Auto-Press
27 Dec 2018

Компанията e.Go Mobile, базирана в Германия, показа нов, компактен и нескъп градски електромобил, чието главно преимущество е достъпната цена. В това описание досега най-добре се вписваха изделията на китайската автопромишленост, но тук вече става дума за възможно доста перспективен глобален модел електромобил.

Subaru анонсира концептуални Forester STI и Impreza STI
0 0
Auto-Press
27 Dec 2018

Subaru обяви, че на 11 януари, по време на международното изложение в Токио, ще представи концептуални спортни STI версии на Forester и Impreza.

За момента, от Subaru не споделят подробности относно задвижващия агрегат на двата автомобила, като коментират само това, че концепцията Forester STI ще бъде изпълнена в уникален Fighter Gray екстериорен цвят, монтираните джанти ще бъдат 19-цолови алуминиеви, а спирачната система на колата ще бъде дело на специалиста в областта Brembo.

Honda представи нов тип акумулатор, който може да измести литиево-йонния
0 0
Auto-Press
27 Dec 2018

Изследователи в целия свят търсят нови видове химически реакции за създаване на нови типове акумулатори, които в по-близко или по-далечно бъдеще да заместят сега разпространените литиево-йонни батерии. Целта е те да предложат по-висок енергиен капацитет в по-малки габарити, да са с по-ниско тегло, да се зареждат по-бързо и да бъдат още по-безопасни в експлотатацията си.

Откриха сериозни проблеми в Porsche Panamera. Прибират ги за ремонт...
0 0
Auto-Press
27 Dec 2018

Откриха програмна грешка в блока за управление на електроусилвателя на волана при автомобилите Porsche Panamera. Поради тази причина усилвателят може внезапно да “стане недостъпен в течение на ограничен период от време”. Решението на проблема е връщане на колата в сервиза и обновление на софтуера, което отнема около час.

Renault ZOE или VW e-Golf : Коя ще бъде най-продаваната електрическа кола в Германия
0 0
Auto-Press
27 Dec 2018

CleanTechnica публикуваха интересни данни относно пазара на новите зареждаеми PEV електромобили (plug-in electric vehicle) за територията на Германия, като коментират, че търсенето на изцяло електрически (BEV) модели се е увеличило с внушителните 41% от началото на годината, докато това на зареждаемите хибриди (PHEV) е намаляло с 39%.

На 27 декември от 11 ч. до 13 ч. се ограничава движението по път II-16 Своге - София
0 0
Auto-Press
27 Dec 2018

На 27 декември от 11 ч. до 13 ч. се ограничава движението по път II-16 Своге - София, в участъка от км 54+220 до км 54+690 във връзка с искане от Националната следствена служба.

Нов дизелов Mercedes-Benz G-Class
0 0
Auto-Press
27 Dec 2018

Mercedes-Benz обяви, че през пролетта на следващата година ще бъдат осъществени първите доставки на новата дизелова версия G 350 d на G-Class.

От Mercedes-Benz обещават, че G 350 d ще предложи отлична горивна икономичност с комбиниран показател от 9.6 до 9.8 литра на 100 километра, което го превръща в най-пестеливото предложение в семеството, което включва G 500 и AMG G 63.

Daimler с първа доставка на електрически Freightliner
0 0
Auto-Press
27 Dec 2018

Daimler Trucks осъществи първата доставка на изцяло електрическия Freightliner eM2 на територията на Съединените Американски Щати, след като предаде камиона на ръководството на Penske Truck Leasing Corporation в Лос Анджелис.

HYUNDAI анонсира първия в света умен пръстов отпечатък
0 0
Auto-Press
27 Dec 2018

Hyundai Motor обяви, че компанията е създала първата в света технология с умен пръстов отпечатък, която позволява на водача не само да отключи вратите, но и да стартира двигателя на своя автомобил. От гиганта анонсират, че иновативната технология ще бъде въведена в серийното му производство, като първата кола, която ще я получи ще бъде Santa Fe 2019 още през първата четвърт на следващата година.