ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Авто ревю на VW Passat III IV Variant 1988

like1 unlike0
3715
1
VW Passat
Автор: Stefka Andreeva
Дата: 11 Jun 2013
Марка: VW
Модел: Passat
Година: 1992 г.
Пробег 244 км.
Рейтинг
7.3
Рейтинг на ревюто Рейтинг на ревюто
Виж оценка
7.3101
Дизайн
Сигурност на пътя
Усещане за простор
Интериор
Екстри
Комфорт при шофиране
Разход на гориво
Цена/Качество
Плюсове:Минуси:
Няма посочени Няма посочени

Карах известно време VW PassatB3, който почти не правеше проблеми. Мислех сериозно да го сменя с B6, но пък чух, че има проблеми с окачването. Както и да е, в моя B3 някаква по-сериозна монтьорска намеса трябваше да има по амортисьорите (и споменатото окачване), защото не издържа. Бял кахър, за своите 1800 кубика (пълен инжекцион) и 107 к.с., колата се справя  отлично.

Естествено, наложиха се смени и на други части: радиаторът за парното, шарнирите (предни), външните накрайници (също в предната част), тампона на мотора, амбриажът, задни и предни лагери, както и гуми на клапаните. Въпреки това, VW Passat B3 се справи почти отлично с произволни метереологични условия и нищо не й беше спестено. Включително и много багаж – знаете как е, особено при премествания и ремонти. С тези ремонти спокойно «изкласи» до 244 000 км и вероятно можеше да изкара още много, но я смених. Но с основание си спомних изказването на дилъра при покупката й, че подобен автомобил се среща твърде рядко.

Далеч не всичко е хубаво обаче - електрониката не е измислена добре. Интериорът също не е с някакво супер качество. Лесно се драскат дръжките на вратите и тапицерията.

Самото купе няма много добра видимост, особено на завой и при изкачване. Двигателят макар и сигурен, е щумен, колата е с нисък клиренс. Като изключим тези проблеми, вътре в купето е комфортно, обширно, а човек се схваща само ако натиска много педала на газта, който не е разположен съвсем добре. Иначе, ако търсите возило, което да не го мислите с години, VW PassatB3, е идеална за вас.

Авто ревю на Peugeot 307 2001 Авто ревю на Ford Mondeo 1995

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

1
Галина Липчева 29 Mar, 20:46ч.
да и ние имаме същата кола .
Напиши коментар..
Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: