ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Авто ревю на Renault Laguna Grandtour 1995

like0 unlike0
8429
0
Renault Laguna
Автор: Stefka Andreeva
Дата: 18 Feb 2014
Марка: Renault
Модел: Laguna
Година: 1998 г.
Пробег 180000 км.
Рейтинг
7.9
Рейтинг на ревюто Рейтинг на ревюто
Виж оценка
7.9101
Дизайн
Сигурност на пътя
Усещане за простор
Интериор
Екстри
Комфорт при шофиране
Разход на гориво
Цена/Качество
Плюсове:Минуси:
Няма посочени Няма посочени

Laguna е хит от средата на 90-те години на миналия век. Това возило за Renault е почти революционно. Много от експертите бяха впечатлени при тестовете, а колата бързо получи разпространение.

Притежаваната преди години от мен Renault(1998 г.), 1,9-литров дизел dTI и 98 „коня” и 15-цолови гуми издържа изпитанията на времето. Твърде малко минуси могат да се посочат, но пък и Renault Laguna не е премиум автомобил. Недотам добрата кормилна уредба и слабата ергономичност на модела е в унисон с ниската цена. Да, и видимостта назад не е най-добрата, но какво пък?

Понякога е „потропвала” по любимите ни пътища. Убедена съм обаче, че никой не е мислил подобен сървайвър за Renault Laguna. Мекото окачване не се дава толкова лесно, предницата се държа прилично до последно. Предавките превключваха лесно, скоростната кутия не е създавала проблем. Независимо, че имах един колега, който сменя точно това.

Положителните неща продължават с доброто по размери купе, което на задната седалка побира трима възрастни и е идеално за компании, при които само 1 от „квинтета” пие. За ремонти – супер, в багажника до половин тон тежести не се усещат. И макар, че има 3 петилетки от модела и повече, все още возилото си е държеливо. Няма 2 мнения по въпроса.

Авто ревю на VW Sharan 1995 Авто ревю на Mercedes A Class 1997

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: