ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото лице на Peugeot Sport (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 14 Sep 2020 Новини
300
0
Новото лице на Peugeot Sport (Видео)

Peugeot Sport обяви, че по време на тазгодишното издание на легендарното състезание 24-те часа на Льо Ман, компанията ще демонстирра за първи път новата си бранд идентичност и ще разкрие нови подробности за състезателната си програма за Сезон 2022 на състезанията за издръжливост FIA World Endurance Championship (FIA WEC), в които подразделението на Peugeot се завръща.

"Peugeot Sport отваря нова страница в своята история с разработката на нови спортни електрифицирани технологии, които са резултат от опита и техническите постижения на екипите", коментират от Peugeot Sport. "Предстоящите лансиране на 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED и завръщане в World Endurance Championship са значимите постижения на тяхната работа. Беше важно нашата идентичност да символизира тази нова глава, на която Peugeot Sport се отдава със страст, сила и професионализъм".

"Представяме новата визуална идентичност за Peugeot Sport, отделена от червеното, което е традиционен цвят за спорта, и историческото синьо на Peugeot. Черният и криптонит цветовете поставят началото на нова ера, такава на нова динамика", допълват от Peugeot.

Децата тръгват на училище. Как да стигат безопасно? Мартин Чой за пореден път триумфира в Долна Митрополия

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: