ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volkswagen вече приема заявки за новия Golf Variant

like0 unlike0
Auto-Press 22 Sep 2020 Новини
4335
0
Volkswagen вече приема заявки за новия Golf Variant

Само няколко дни след световната премиера на новото поколение Golf Variant, Volkswagen обяви, че компанията вече приема предварителни заявки за закупуването на новото комби.

Новата генерация на Volkswagen Golf Variant, която обещава да бъде още по-динамична, дигитализирана и многопрофилна, стъпва на пазара на цена от 28 566 евро за модификацията Golf Variant 2.0 TDI със 115 конски сили.

С по-богато стандартно и допълнително оборудване, новият Golf Variant е с дължина от 4633 мм, като междуосието е 2686 мм, което представлява увеличение от 66 мм в сравнение с предходната еволюция на комбито. Водачът и пътниците могат да разчитат на по-голям простор, като в конкретни цифри показанията за краката са с 48 мм в плюс. Товарът, който може да бъде събран в багажното отделение до ръба на задните седалки е с обем от 611 литра, а при сгънати задни седалки и позициониране на багажа до тавана, вместимостта на автомобила се увеличава до 1642 литра (+22 литра).

Базовата версия на Golf Variant може да бъде надградена с още три нива на оборудване- Life, Style и R-Line, но независимо от избора, който направят бъдещите собственици на комбито, те ще могат да разчитат на система за задържане на превозното средство в пътното платно, автоматично задействане на спирачната система при опасност от удар и при движение с ниски скорости, система за разпознаване на пешеходци, система за безключов достъп до интериора и стартиране на двитателя с бутон, Digital Cockpit Pro, Air Care Climatronic климатична инсталация и други.

Ferrari анонсира Portofino M (Видео) Изместиха Автосалон Детройт 2021 за септември

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: