ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Представиха дизайнерския прототип на Triumph Trident 2021 г.

like0 unlike0
Auto-Press 27 Aug 2020 Новини
419
0

Представиха дизайнерския прототип на Triumph Trident 2021 г.

Представиха дизайнерския прототип на Triumph Trident 2021 г.
/add_images/news/082020/s_1598515203_536.jpg
  1. Представиха дизайнерския прототип на Triumph Trident 2021 г.
  2. Представиха дизайнерския прототип на Triumph Trident 2021 г.
  3. Представиха дизайнерския прототип на Triumph Trident 2021 г.
  4. Представиха дизайнерския прототип на Triumph Trident 2021 г.

Triumph си възвръща старата сериозна популярност сред байкърите. Продуктите му като Street Triple RS, Tiger 900 и цялата гама Bonneville постигнаха доста успех в събирането на вниманието, което британската марка очакваше да получи от моторджийската публика. Да, мотоциклите Triumph се гордеят с качество, производителност и висок клас технологии, но освен това именно доброто ценообразуване играе ключова роля за успеха на компанията на пазара.

Това е резултат от 4-е години упорит труд от специализирания екип в глобалната централа на компанията във Великобритания. В Triumph са разбрали, че агресивното ценообразуване е важно не само за развиващите се пазари, но и за повечето развити международни. Вероятно затова компанията работи върху чисто нов мотоциклет, който няма да товари сериозно джоба на купувача, без да прави компромиси със стандартите за качество и производителност на Triumph. В резултат на това се роди новият триумфален тризъбец - Triumph Trident.

Triumph представи новия прототип на Trident в Музея на дизайна в Лондон. Той е резултат от 4 години упорит труд на специализиран екип в глобалната централа на компанията във Великобритания. Trijumph Trident има дизайнерски сигнали, заимствани от текущата линия Street Triple. Бидейки родстър, се очаква да осигури спокойно и изправено (или може би леко наклонено) положение за езда.

Triumph казва, че двигателят на Trident е построен изцяло от нулата. Има индикации че моторът ще има 3-цилиндров агрегат с нови и леки компоненти с ходов обем в диапазона 600-650cc.

Говорейки за машината на събитието, Стив Сарджънт, главен продуктов директор, Triumph Motocycles, каза:

“Дизайнерският прототип на Trident бележи началото на вълнуваща нова глава за Triumph, където накратко всичко ще е за забавление - от погледа до возенето. С чистата си минималистична форма, изчистените линии, Triumph дизайн ДНК и повече от намек за мускулния вид на нашия Speed Тriple, това дава първия вълнуващ поглед върху пълната бъдеща история на Trident. В крайна сметка целта ни беше да внесем нов характер и стил, наред с лесната работа и качеството, с което Triumph е известен и на цена, която е наистина конкурентна.”

Когато бъде лансиран, Triumph Trident ще се състезава на пазара с харесваните от публиката Kawasaki Z650 и Yamaha MT-07, какта и с Honda CB650R, който използва 4-цилиндров двигател.

Новият Triumph Trident изглежда многообещаващ и забавен за управление мотоциклет и трябва да стигне до шоурумите някъде през 2021 година. Triumph разкри, че новият Trident ще бъде произвеждан в производствените му мощности в Тайланд.

Трудната борба за бъдещето на DTM Минитест Kawasaki Vulcan S: Готин мотор за начално ниво

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: