ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Победа за Мирослав Ангелов в планинско „Осогово“ 2020

like0 unlike0
Auto-Press 24 Aug 2020 Новини
889
0

Победа за Мирослав Ангелов в планинско „Осогово“ 2020

Победа за Мирослав Ангелов в планинско „Осогово“ 2020
/add_images/news/082020/s_1598220002_866.jpg
  1. Победа за Мирослав Ангелов в планинско „Осогово“ 2020
  2. Победа за Мирослав Ангелов в планинско „Осогово“ 2020

„Мегапорт Рейсинг“ записа втора поредна победа с новия си автомобил Skoda Fabia Evo 2 на планинско „Осогово“ 2020. Край Кюстендил до с. Богослов се проведе втория кръг от шампионата, а на старта застанаха 36 автомобила пред над 10 000 души, най-многобройната публика на това състезание за последните години.

В първия манш на трасето с дължина 5 км и 36 завоя на изкачване най-бързо време даде Васко Въжаров с Opel Astra от освободения клас НС1, следван от Любен Каменов с Mitsubishi Lancer Evo 9 на 1,1 сек. Мирослав Ангелов остана трети на 10,7 сек и най-бърз от клас RC2 на хомологираните коли. Един от фаворитите Пламен Камбуров (LV ауто рейсинг) с Skoda Fabia S2000 отпадна поради проблем в двигателя, а Каменов получи проблем във втория манш, спечелен също от Въжаров. Но след края на състезанието пилотът бе дисквалифициран за използване на неразрешено гориво.

Така Ангелов бе обявен за победител, а втори зад него е Александър Бурдин с BMW M3 от клас НС2, на 0,6 сек зад пилота на „Мегапорт Рейсинг“. Трети е Ивелин Чапанов с Renault Clio от НС3.

„Не очаквахме тази победа, защото автомобилът ни е създаден за рали и изостава с около 300 к.с. от освободените и свободни за доработване автомобили, които са и много по-леки от нас. А това е решаващо на изкачване. Дойдохме тук с подкрепата на „Еуратек“, за да тестваме автомобила за предстоящия рали-спринт „Дряново“ следващата седмица. Можехме да сме малко по-бързи, но нямахме достатъчно време за научаване на трасето“, коментира Ангелов след финала.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео) Покупка на зареждаем хибрид втора употреба

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: