ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новостите в семейството на Defender

like0 unlike0
Auto-Press 16 Sep 2020 Новини
211
0
Новостите в семейството на Defender

Land Rover има цял набор от иновации, готови за 2021а- моделна година на Defender. Има допълнителни двигатели и стилове на каросерията. Особено забележителен е вариантът Defender P400e, плъгин хибрид.

Като най-мощният вариант от серията, той блести със системна мощност от 297 кВт / 404 к.с. и спринт от 0 до 100 км / ч за 5,6 секунди, за което силен принос има и максималният въртящ момент от 640 Нютонметра. Хибридният Defender трябва да измине до 53 километра чисто електрически и следователно без локални емисии. "Не само на пътя, но и извън пътя, електрическото задвижване дава на Defender повече възможности", казва производителят.

В допълнение Land Rover предлага три нови шестцилиндрови дизела за задвижването на четирите колела. Новият вариант на оборудване X-Dynamic предоставя по-голям избор и Defender Hard Top, предлаган като модел 90 или 110, е предназначен предимно за търговски потребители заради голямото пространство в товарното си отделение.

Сгъваемият покрив от плат се предлага и за Defender 110 в модела от 2021 г. - както и пакетът на шасито за Defender 90. Оборудване като LED фарове, озвучителна система Meridian, head-up дисплей или фарове за мъгла могат да се добавят индивидуално към оборудването.

Всички нови варианти на моделите Defender 90 и 110 2021-а г., ще бъдат пуснати в продажба в началото на следващата година. Препоръчителните цени на дребно за 90 започват от 48 740 евро, за Defender 110 от 54 198 евро и за Defender 90 Hard Top от 48 740 евро, 110 твърд покрив се предлага от 59 657 евро /цените са за Германия/.

Nissan Z Proto: В чест на миналото, с поглед към бъдещето (Видео) Първата помощ е нещо повече от морален дълг

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: