ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Hyundai i30 N: Първа среща

like0 unlike0
Auto-Press 16 Sep 2020 Новини
187
0
Новият Hyundai i30 N: Първа среща

Европейското подразделение на Hyundai разпространи първите изображения на новото поколение на спортната N версия на модела i30, за което от марката споделят, че ще бъде еднакво пригодено както за ежедневна употреба, така и за посещения на състезателната писта.

Без да навлизат в сериозни подробности, от Hyundai споделят, че ноната генерация на i30 N ще дебютира с нов дизайн, определен като стилистика от динамиката, нови олекотени 19-цолови спортни алуминиеви джанти, спортна осемстепенна роботизирана предавателна кутия и други.

В оборудването на новия Hyundai i30 N са включени нови предна и задна броня с по-агресивен дизайн, двойка масивни изпускателни тръби, нови предни и задни светлинни блокове, брандирана нова челна решетка и други.

От Hyundai споделят също така, че роботизираната 8-степенна (N DCT) предавателна кутия, която стъпва за първи път в предлаган от марката в Европа модел, ще предложи възможност за избор на работа в специален N спортен режим.

Ралииконата, която яко се търси от колекционерите Nissan Z Proto: В чест на миналото, с поглед към бъдещето (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: