ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Авто ревю на MINI Cooper S 2004

like0 unlike6
17164
0

MINI Cooper S

Авто ревю на MINI Cooper S
/add_images/reviews/102012/s_IMG_0273_764.jpg
 1. MINI Cooper S
 2. MINI Cooper S
 3. MINI Cooper S
 4. MINI Cooper S
 5. MINI Cooper S
 6. MINI Cooper S
 7. MINI Cooper S
 8. MINI Cooper S
 9. MINI Cooper S
 10. MINI Cooper S
 11. MINI Cooper S
 12. MINI Cooper S
Автор: Georgi Stoyanov
Дата: 23 Oct 2012
Марка: MINI
Модел: Cooper S
Година: 2004 г.
Пробег 60000 км.
Рейтинг
8.3
Рейтинг на ревюто Рейтинг на ревюто
Виж оценка
8.3101
Дизайн
Сигурност на пътя
Усещане за простор
Интериор
Екстри
Комфорт при шофиране
Разход на гориво
Цена/Качество
Плюсове:Минуси:
 • Прецизно управление
 • Качествени материали
 • Качествена аудио система
 • Висок разход на гориво
 • Твърдо окачване

Колата на която реших да направя ревю днес е моето MINI Cooper S с година на производство 2004. Притежавам колата от едва няколко месеца затова не мога да коментирам издръжливостта на двигателя и ходовата част, но имайки предвид, че всичко е произведено от BMW може да се счита, че направата е качествена. На пръв поглед колата изглежда малка, което наистина е вярно за багажното пространство и за задният ред седалки, но не и за мястото на водача и неговият спътник. Като цяло интериорът на колата е изпълнен с качествени материали, като само на места има пластмасови елементи, които не подхождат на такава "премиум" кола, както BMW я описват. Дизайнът на колата е изпълнен изцяло в ретро стил и от вън и от вътре, затова е въпрос на вкус дали това би ви допаднало или не. Воланът е обвит с естествена кожа като не него са разположени и бутони за управление на аудио системата. Тя от своя страна е Harman Kardon с изключително кристален звук.

Купето на колата е изработено от дебела и качествена стомана, което я прави по-тежна, но и по-сигурна за управление. Другото предимство е че по този начин купето е по-устойчиво на драскотини и вдлъбнатини причинени от леки удари.

Колата предоставя усещането, че управлявате един доста по-голям автомобил. Държи се доста стабилно в завоите, както и при висока скорост на магистралата. Колата има специфичен характер и предоставя неповторимо удоволствие при шофиране. Бих препоръчал този автомобил на хората, който обичат забързаното градско ежедневие и високият адреналин.

Авто ревю на Renault Twingo 2007 Авто ревю на Honda Civic 2005

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: