ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Уебър наказан с 10 места за Корея

like1 unlike0
Светослав Романов 01 Oct 2013 Новини
322
0
Уебър наказан с 10 места за Корея

Пилотът на Ферари Фернандо Алонсо и този на Ред Бул, Марк Уебър, бяха смъмрени след като Алонсо „повози“ Уебър до боксовете отстрани на болида си след края на Гран При на Сингапур.

Алонсо спря и взе „на стоп“ колегата си от Ред Бул след като болидът на Уебър не издържа и се повреди в последната обиколка.Спирането на Алонсо създаде проблеми за двата Мерцедеса зад него, които се наложи да го заобиколят за да избегнат инцидент.Това е трето порицание на Марк Уебър от началото на сезона, което водо до наказание от 10 места на стартовата решетка за следващото състезание в Корея на 6-ти октомври.

Стюардите наказаха Уебър след като австралиеца влезе ходейки на пистата без разрешението на маршалите,а Алонсо е смъмрен заради действия, които са били потенциално опасни за останалите пилоти.

Лотус също не се отърваха без наказание.Отборът беше смъмрен за това, че член на отбора е бил без предпазен шлем по време на пит-стопа на Ромен Грожан.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: