ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Всички леки коли на Groupe PSA с EURO 6d стандарт

like0 unlike0
Auto-Press 27 Aug 2019 Новини
48
0
Всички леки коли на Groupe PSA с EURO 6d стандарт

Автомобилният гигант Groupe PSA обяви, че всички леки автомобили на отделните марки на групата- Peugeot, Citroën, DS, Opel и Vauxhall, отговарят на емисионният стандарт EURO 6 (EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC), който влиза в сила от 1 септември тази година.

От Groupe PSA коментират, че сертифицирането на автомобилите на групата е резултат от адекватните технологични мерки, които са предприели, в това число въвеждането в производствения процес на SCR и GPF катализатор и филтър за части при дизеловите и бензиновите си модели.

"Groupe PSA беше един от малкото автомобилни прозводители, които бяха готови през миналата година за първата стъпка на WLTP и можеше да предостави цялата си гама на клиентите след 1 септември 2018 година", коментира Никола Морел, изпълнителен вицепрезидент на подразделението Качество и Инженерна дейност на Groupe PSA. "Година по-късно , Groupe PSA отново върви по график и навреме получи типово одобрение за всички свои пътнически модели. Нашият избор по отношение на технологичното решение за третирането на вредните емисии ни позволи да предложим на нашите клиенти отговарящи и отговорни към природата автомобили".

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: