ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volvo с безплатна пътна помощ за всички свои автомобили

like0 unlike0
Auto-Press 10 Jun 2019 Новини
86
0
Volvo с безплатна пътна помощ за всички свои автомобили

Американското подразделение на Volvo обяви, че компанията продължава да разширява портфолиото на допълнителните услуги за собствениците на автомобили на марката.

Новото предложение на Volvo Car USA се нарича Tow for Life и функционира с наскоро въведените програми Volvo Car Accident Advisor и Volvo Lifetime Replacement Parts & Labor Warranty, и предвижда безплатна пътна помощ с изтегляне до най-близкия сервизен център на фирмата за всички представители на марката, без значение от годината на тяхното производство.

"Tow for Life гарантира, че при повреда, помощта винаги е на разположение независимо от възрастта на автомобила", коментира Скот Дуринг, директор на подразделението Обслужване клиенти на Volvo Cars USA. "Това е ангажимент към всички наши клиенти, че колите ще бъдат откарани при експерти, които използват оригинални части и сервизни практики на Volvo. По този начин клиентите ще се върнат на пътя по-бързо и с увереност, че ремонтът е направен както трябва".

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: