ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volkswagen Sharan: 1 000 000 и продължават

like0 unlike0
Auto-Press 12 Apr 2019 Новини
253
0
Volkswagen Sharan: 1 000 000 и продължават

Volkswagen обяви, че в производствения комплекс на марката Volkswagen Autoeuropa в Португалия е бил сглобен представител с пореден номер 1 000 000 на мвогофункционалния модел Sharan. Автомобилът се произвежда в Португалия от 1995 година и в момента е наличен за закупуване в 33 държави.

Въпреки че в момента европейският пазар е доминиран от SUV автомобилите, многофункционалният Sharan предлага отлична семейна приложимост, като в същото време разполага, дори в стандартното си оборудване, с богат набор системи за активна и пасивна безопасност. Всеки един от представителите на модела разполага със система за следване на пътното платно, система за автоматично задействане на спирачната система при опасност от удар с превозно средство отпред и други.

Освен Sharan, Volkswagen Autoeuropa отговаря за производството на многофункционалният Seat Alhambra и компактния Volkswagen T-Roc. През годините в комплекса се осъществява и сглобяването на редица други модели на VW, в това число Eos и Scirocco, като общият им брой е над 2.7 милиона единици.

Английският бизнес потенциално губи по 21 млрд лири годишно от проблеми в кръстовете на шофьорите

Подобни

Dacia лансира нов корпоративен уебсайт с онлайн конфигуратор

Dacia лансира нов корпоративен уебсайт с онлайн конфигуратор

От началото на юни месец сайтът на марката Dacia в България е с нова, по-модерна визия. Новият портал е в съответствие с обещанието...

Всички електромобили на Volkswagen с 8 години заводска гаранция

Всички електромобили на Volkswagen с 8 години заводска гаранция

Днес Volkswagen разпространи нова информация за изцяло новия си електромобил ID.3, който ще бъде пуснат в серийно...

Това е новото Renault ZOE (Видео)

Това е новото Renault ZOE (Видео)

Днес Renault разпространи първата информация, снимки и видео на новата версия на 100% електрическия модел ZOE. За новото ZOE от...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: