ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

УАЗ пикап вече и с автоматик - видео

like0 unlike0
Auto-Press 28 Mar 2020 Новини
42
0
УАЗ пикап вече и с автоматик - видео

Относително ниските й цени в Русия и сериозната подготовка на машината за каране из лоши пътища, улесненият ремонт направиха пикапа на УАЗ лидер на вътрешния пазар в класа си. През миналата година в Русия са реализирани 3600 броя, а най-близките конкуренти - Тоyota Hilux и Mitsubishi L200 са съответно с 3180 и 2019 реализации.

Новото оръжие на руския пикап за задържане на лидерството на вътрешния пазар е модификацията с автоматична предавателна кутия Punch Powerglide 6L50 използвана във всъдехода УАЗ Патриот. Стартът на производството на новата модификация е предвиден за 1-и април тази година, защото от тази дата влиза в сила разширеното одобрение на типа транспортно средство ОТТС.

Както при Патриот, шестстепенният автоматик Powerglide 6L50 работи заедно счетирицилиндровия мотор ЗМЗ Про с мощност 150 к.с. Първоначално с автоматик ще бъдат оборудвани вариантите на пикапа в средното ниво на комплектация, съдържащо две предпазни въздушни възглавници, АБС, климатик и пълен електропакет на стъклата.

Новата кутия е производство на френски доставчик, който я изработва по американски лиценз. Тя има достатъчен запас от якост по отношение на предавания въртящ момент – таванът е 500 Нм. Кутията предлага меки и логични превключвания на предавките, както и възможност за тяхното ръчно сменяване. За съжаление, във връзка с последните събития около производителите на компоненти във връзка с корона вируса, могат да се очакват и прекъсвания в доставките.

Базовата цена на УАЗ Пикап в Русия е от 839 900 рубли /18 825 лв/, за модификацията със стария преден мост и неъпдейтвания силов агрегат. Версиите с обновената техника ще са в ценовия диапазон 860 900 рубли /19 295 лв/ – 1 219 900 рубли /27 342 лева/. Предполага се че, доплащането за автоматика ще е около 90 000 рубли /2017 лева/.

Honda с два нови електромобила. Разработва ги с General Motors

Подобни

Renault вади червения молив

Renault вади червения молив

Renault планира да съкрати около 15 000 работни места през следващите няколко години. Тези „необходими корекции на персонала“ са...

Само 13 модела в Европа с ръст през април

Само 13 модела в Европа с ръст през април

Данните на агенцията JATO Dynamics сочат, че само 13 модела са отбелязали подобрение в пазарното си представяне през април...

Сезон 2020 на Формула 1 стартира през юли с два старта на една писта

Сезон 2020 на Формула 1 стартира през юли с два старта на една писта

Организаторите на Формула 1 обявиха, че Сезон 2020 на шампионата ще започне през следващия месец с Гран при на Австрия на 5 юли....

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: