ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

УАЗ пикап вече и с автоматик - видео

like0 unlike0
Auto-Press 28 Mar 2020 Новини
42
0
УАЗ пикап вече и с автоматик - видео

Относително ниските й цени в Русия и сериозната подготовка на машината за каране из лоши пътища, улесненият ремонт направиха пикапа на УАЗ лидер на вътрешния пазар в класа си. През миналата година в Русия са реализирани 3600 броя, а най-близките конкуренти - Тоyota Hilux и Mitsubishi L200 са съответно с 3180 и 2019 реализации.

Новото оръжие на руския пикап за задържане на лидерството на вътрешния пазар е модификацията с автоматична предавателна кутия Punch Powerglide 6L50 използвана във всъдехода УАЗ Патриот. Стартът на производството на новата модификация е предвиден за 1-и април тази година, защото от тази дата влиза в сила разширеното одобрение на типа транспортно средство ОТТС.

Както при Патриот, шестстепенният автоматик Powerglide 6L50 работи заедно счетирицилиндровия мотор ЗМЗ Про с мощност 150 к.с. Първоначално с автоматик ще бъдат оборудвани вариантите на пикапа в средното ниво на комплектация, съдържащо две предпазни въздушни възглавници, АБС, климатик и пълен електропакет на стъклата.

Новата кутия е производство на френски доставчик, който я изработва по американски лиценз. Тя има достатъчен запас от якост по отношение на предавания въртящ момент – таванът е 500 Нм. Кутията предлага меки и логични превключвания на предавките, както и възможност за тяхното ръчно сменяване. За съжаление, във връзка с последните събития около производителите на компоненти във връзка с корона вируса, могат да се очакват и прекъсвания в доставките.

Базовата цена на УАЗ Пикап в Русия е от 839 900 рубли /18 825 лв/, за модификацията със стария преден мост и неъпдейтвания силов агрегат. Версиите с обновената техника ще са в ценовия диапазон 860 900 рубли /19 295 лв/ – 1 219 900 рубли /27 342 лева/. Предполага се че, доплащането за автоматика ще е около 90 000 рубли /2017 лева/.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: