ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Три знакови модела на Citroen на TouristAutoShow Бургас

like0 unlike0
Auto-Press 17 Apr 2018 Новини
163
0
Три знакови модела на Citroen на TouristAutoShow Бургас

Три изцяло нови модела ще представи Citroen, представляван от „Мотоексперт“, по време на изложението TouristAutoShow Бургас. Шоуто ще се проведе от 19 до 22 април на паркинга пред магазин „Метро” и ще бъде открито от зам.-кмета на Бургас – Красимир Стойчев.

Напълно в крак с времето си, новият Citroen С3 се отличава с модерния си и обещаващ дизайн, оживен с цветни вложки и графични елементи, включително Airbumps, които предпазват купето в града. Силно изразителния и уникален стил на купето прави модела разпознаваем от пръв поглед . С3 може да бъде индивидуализиран с множество външни и вътрешни цветове, разполага с програмата Citroеn Advanced Comfort и Citroеn ConnectedCAM. Новият C3 се задвижва от ефективни и икономични двигатели от последно поколение – бензинови PureTech и дизелови BlueHDi. Бензиновата гама включва трицилиндрови двигатели (PureTech 68, 82 и 110 Stop & Start) с механична скоростна кутия. Дизеловата гама е оборудвана с механична скоростна кутия и двигатели BlueHDi 75 Stop & Start и BlueHDi 100 Stop & Start. За максимално удоволствие от шофирането, новият С3 се предлага и автоматична скоростна кутия EAT6 при бензиновия двигател 110 к.с.

Новият Citroеn C3 Aircross се отличава в света на SUV автомобилите по своето силно, оригинално и свежо излъчване. Стилът на купето създава усещане за сила и здравина. Високият преден капак е подчертан от хромирани шеврони и светлинен LED подпис. Заимствани от концептуалния C-Aircross, задните прозорци тип “венециански щори” са изработени от поликарбонат с оцветена централна част, което създава силен графичен контраст на задните колони. На борда, C3 Aircross предлага висока позиция на управление, присъща за един истински SUV. Технологичният и приключенски характер на C3 Aircross са подчертани от икономични и ефективни двигатели от последно поколение. Идеален партньор за всекидневни градски пътувания, за бягства през уикенда и за далечни пътувания, новият SUV модел се предлага с бензинови PureTech (82, 110 и 130 к.с.) и дизелови BlueHDi (100 и 120 к.с.) двигатели.

Със Citroеn SpaceTourer няма недостъпен подземен паркинг. Оптимизираните размери на SpaceTourer (дължина: от 4.60 м до 5.30 м, ширина: 1.92 м, височина: 1.90 м) в комбинация с електрическото сервоусилване на волана и радиуса на завой от 11.30 м до 12.40 м (в зависимост от дължината на автомобила) правят модела изключително подвижен и готов да посрещне изискванията на цялото семейство. SpaceTourer има най-добрият среден разход в сегмента с 5.1 л/100 км и само 133 г/км CO2 (комбиниран разход при двигател BlueHDi 115 S & S BVM6).

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: