ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Toyota GR Supra с нов двулитров двигател

like0 unlike0
Auto-Press 14 Feb 2020 Новини
43
0

Toyota GR Supra с нов двулитров двигател

Toyota GR Supra с нов двулитров двигател
/add_images/news/022020/s_1581674432_604.jpg
  1. Toyota GR Supra с нов двулитров двигател
  2. Toyota GR Supra с нов двулитров двигател
  3. Toyota GR Supra с нов двулитров двигател
  4. Toyota GR Supra с нов двулитров двигател
  5. Toyota GR Supra с нов двулитров двигател

Година след пазарното лансиране на GR Supra, Toyota разширява модификационното портфолио на модела с нов задвижващ агрегат и обещание за възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 5.2 секунди.

Новата модификация на Toyota GR Supra, която ще бъде лансирана на пазара през март тази година, ще се предлага с двулитров турбоагрегат, който е в състояние да генерира максимална мощност от 258 конски сили и максимален въртящ момент от 400 Нм.

По-компактен като габарити, интегрирането на новия и по-лек четирицилиндров задвижващ агрегат е довел до намаляване на общото тегло на автомобила с до 100 килограма, подобряването на пътното поведение и постигането на отлично 50:50 разпределение на масите.

С новото си задвижване, в това число осемстепенна роботизирана предавателна кутия на ZF, Toyota GR Supra обещава възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 5.2 секунди и максимална скорост на движение от 250 км/ч.

При лансирането си на пазара, новата модификация на Toyota GR Supra ще се предлага и в пилотна лимитирана серия Fuji Speedway, отличителна черта на която е специалното бяло цветово изпълнение на екстериора с контрастни 19-цолови черни джанти и червени капаци на външните огледала. В оборудването на специалната серия, от която за Европа са предвидени само 200 бройки, са включени също така специален пакет карбонови апликации за интериора и контрастна червено/черна Alcantara тапицерия.

Kamiq : Пъстрото камъче на SKODA (Видео) В Германия расте делът на електрическите автомобили

Подобни

Как да обезопасим ремаркето?

Как да обезопасим ремаркето?

Висококачествените каравани и ремаркета са доста апетитна цел за апашите. Как можете най-добре да ги защитите? Специалистът по...

„Мистър две“ - култовата Toyota MR2

„Мистър две“ - култовата Toyota MR2

Очевиден е прякорът "Мистър Втори" на Toyota MR2. Японският двуместен спортен автомобил със средно разположен двигател...

Volkswagen отчита засилен интерес към електрифицираните си автомобили

Volkswagen отчита засилен интерес към електрифицираните си автомобили

Volkswagen обяви, че още преди пазарното лансиране на изцяло новия и 100% електрически модел ID.3 през лятото на тази година,...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: