ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SUZUKI SWIFT e сред финалистите на 2018 WORLD URBAN CAR

like0 unlike0
Auto-Press 12 Mar 2018 Новини
104
0
SUZUKI SWIFT e сред финалистите на 2018 WORLD URBAN CAR

В началото на този месец бяха официално обявени топ-3 финалистите в надпреварата за най-престижното автомобилно състезание 2018 WORLD CAR AWARDS (www.wcoty.com). Кой ще получи приза във всяка една категория на конкурса, известен повече като „World Car of the Year”, определят общо 82 автомобилни журналисти от 24 различни страни по света. Горди сме да споделим, че новият SWIFT заслужено е селектиран във финалната тройка за 2018 WORLD URBAN CAR.

Категорията „световен градски автомобил” за първи път е въведена в конкурса през 2017 година, когато друг модел на японския производител - IGNIS, също попадна в избраните топ 3. С тазгодишния успех и на SWIFT, SUZUKI става единствената автомобилна компания, която в две последователни години влиза във финалните тройки с два различни модела.

Критериите за избор на „световен градски автомобил” според правилата на конкурса са ясни: превозното средство трябва да е с обща дължина от 1 до 4 метра, да е екологично и икономично, да осигурява пълна безопасност както за водача и пътниците, така и за пешеходците, да предоставя максимално удоволствие от шофирането при употребя в града и на дълъг път. Победителите ще бъдат обявени на 28-ми март в рамките на международното автомобилно изложение в Ню Йорк.

За SUZUKI

Дейността на компанията стартира през 1909г., докато юридическото лице Suzuki Loom Works е регистрирано през 1920г. От своето създаване в Хамамацу, Япония, Suzuki непрекъснато се развива и разширява своето портфолио. През периода след Втората световна война, моторизираният велосипед “Power free” печели добра репутация сред общността и по-късно е последван от 125 см3 мотоциклет "Colleda", а след това и от пионера в леките автомобили "Suzulight", който безспорно допринесе за въвеждането на японската марка в автомобилната революция.

Всеки един модел сам по себе си е цяла епоха в развитието на компанията, тъй като е разработен и произведен чрез най- модерните технологии на своя период. Днес постоянно развиващата се компания посреща промените в начина на живот на хората и продуктовата гама на Suzuki непрекъснато се разширява. Тя включва мотоциклети, автомобили, извънбордови двигатели и свързаните с тях продукти, като например моторни инвалидни колички и промишлено оборудване. Марката се разпознава от хората по целия свят като гарант за качество и надеждност.

Креативността е в основата на разработванено на продуктите Suzuki, които имат за цел да подобрят условията за живот на хората и да удовлетворят техните разнообразни нужди. От самото си основаване Suzuki Motor Corporation винаги се е стремяла да предоставя продукти с добавена стойност и това постепенно се превръща във философия на компанията. Водещо е съзнанието, че тази добавена стойност е различна за всеки един период от време, за всяка една различна точка на света и за цялото многообразие на живота. Екипът на компанията винаги приема това предизвикателство и прилага своята креативност в разработването на продукти за клиенти от целия свят с помощта на съвременните технологии, неизчерпаеми ентусиазъм и въображение. SUZUKI е марка за качество призната в цял свят, която ви помага да следвате вашия начин на живот!

МИРКАТ ООД

МИРКАТ ООД е част от предприемаческата група SFAKIANAKIS, която е една от най-големите компании на гръцкия пазар с акции на Атинската стокова борса. Компанията е основана през 1993г. като официален вносител на Suzuki в България. Повече от 20 години портфолиото на компанията съдържа цялата гама продукти на Suzuki Motor Corporation – автомобили, мотоциклети и извънбордови двигатели, както и оригинални резервни части и пълно следпродажбено обслужване за тях.

Надеждните 4×4 модели Vitara, SX4 S-Cross и Jimny и компактните градски модели Baleno, Swift и Celerio предлагат забележителната комбинация от стил, комфорт и икономичност.

Мотоциклетите на Suzuki са препочитани сред феновете на високите скорости, защото превръщат всяко каране в запомнящо се преживяване чрез уникалния синхрон между перфектен аеродинамичен дизайн и безгранична мощност.

МИРКАТ ООД развива последователна търговска политика, като дилърската й мрежа обхваща градовете София, Бургас, Варна, Велико Търново,Габрово, Русе, Пловдив и Стара Загора.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: