ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Стажанти във VW създадоха този Golf GTE HyRacer

like0 unlike0
Auto-Press 28 Aug 2020 Новини
318
0
Стажанти във VW създадоха този Golf GTE HyRacer

Само за няколко месеца стажантите от Volkswagen Group Retail Германия планираха изцяло уникалния Golf GTE HyRacer и го изградиха според техните идеи. „Hy“ означава хибрид, а „Racer“ намеква за динамичните гени на шоу-автомобила с пътно одобрение.

Обучаващите се участваха във вътрешен конкурс за съставяне на екипа. От голям брой кандидатстващи бяха избрани общо 13 млади жени и мъже. Дори логистиката за участващите в проекта беше малък шедьовър. Стажантите идваха от различни автокъщи в Германия и можеха да работят заедно само за ограничени периоди от време.

Според VW показаното майсторството в механиката, каросерията и рисуването е било в центъра на дизайна и преобразуването. Golf GTE HyRacer разполага с индивидуален кит комплект, състоящ се от предна престилка с отличителен подпис C, преден сплитер, разширени калници, задна престилка с дифузьор, спойлер на покрива с интегрирана спирачна светлина Arteon, спортна изпускателна система с централна двойка на ауспуха и индивидуално регулируемо спортно шаси с понижаване на 40 милиметра.

Мощноста на системата HyRacer беше леко повишена до около 185 кВт / 250 к.с. Черните, прахово боядисани 19-цолови джанти са специално проектирани от обучаващите се по време на техен проект за превозни средства. 265-мм широките гуми осигуряват необходимото сцепление су асфалта, а спирачната система с спирачни дискове 380 мм бързо и ефикасно спира машината.

Интериорът до голяма степен е оборудван в Алкантара. Контрастните сини декоративни шевове и спортните седалки с интегрирани облегалки за глава и ватирани надписи "GTE HyRacer" също в синьо ясно показват, че екипът е обърнал сериозно внимание на подробностите. Воланът облицован също с Alcantara е със син декоративен шев затваря спортното впечатление на кабината. В багажника са прибрани два електрически скутера, които могат да се зареждат там на място и да се използват когато колата е достигнала целта на пътуването си.

FORDZILLA показа уникална виртуална състезателна кола. Ще я превърне в реалност (Видео) Германците, редът и чистотата на автомобилите им

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: