ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Sprinter - мултиталантът празнува рожден ден

like0 unlike0
Auto-Press 03 Feb 2020 Новини
200
0
Sprinter - мултиталантът празнува рожден ден

Преди 25 години първият Mercedes Sprinter слезе от монтажната линия и направи революция на пазара на микробуси. Днес този негов тип успех все още означава надеждност, икономичност и комфорт. Но също така и в духа на съвремието – може да работи в мрежа и свързаност, а във версията на eSprinter дори за транспорт без локални емисии.

Дискови спирачки на предните и задни колела, антиблокираща спирачна система, включваща и други иновации, заради които Mercedes твърди, че Sprinter е поставил "стандарти за безопасност, ефективност и комфорт от самото си начало и стана достоен наследник на легендарния T1".

Голи шасита, платформени камиони, самосвали с двойни или единични кабини, панелни микробуси и фургони с пет или девет места, с плоски или високи покриви - Sprinter носи тази мултиталантливост в гените си от четвърт век насам. Това сериозно гарантира преобладаващото му присъствие в много области - на строителните площадки, в занаятите, в пътническия транспорт, в пожарната и спешните служби. И още като кемпер и като основа за многобройни специални надсройки, област в която микробусът също направи кариера през последните 25 години.

Третото поколение Sprinter е на пътя от 2018 г. С дизелово и електрическо задвижване, с удобства и функции за безопасност, които иначе се срещат само при леките коли. Всеобхватната по покритие машина все още е впечатляващо гъвкава. От Щутгарт са изчислили, че текущата версия може да се използва за комбиниране на повече от 1000 различни валианта с предно, задно и задвижване на всички колела.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: