ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SKODA стартира производството на KAROQ и в Русия

like0 unlike0
Auto-Press 22 Dec 2019 Новини
200
0
SKODA стартира производството на KAROQ и в Русия

В края на миналата седмица, SKODA обяви, че производство на модела KAROQ е започнало и на територията на Русия, в комплекса на марката в Нижни Новгород.

KAROQ, доставките на който от началото на годината са преминали ниво от 137 000 единици, се сглобява в Квасини, Млада Болеслав и Нинбо (Китай), а от есента на следващата година ще се произвежда и в Братислава.

"От пазарното си лансиране през октомври 2017 година, нашият компактен SUV носи удоволствие на клиентите по целия свят", коментират от SKODA. Търсенето значително надхвърля доставките. Благодарение на производствената мрежа на Volkswagen Group и сътрудничеството с нашия производствен партньор GAZ в Русия, сега можем да произвеждаме допълнителни бройки от KAROQ и да посрещнем по-добре силното търсене на този модел"

От SKODA коментират и любопитно подробности за пазарното представяне на своя KAROQ, две години след въвеждането му на пазара. Продажбите на модела са преминали границата от 250 000 единици в средата на септември тази година, като само през 2018-а реализацията му е била на ниво от 115 700 единици. След приключването на първите 11 месеца на 2019 година, резултатът на автомобила е 137 700 единици.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: