ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Skoda прави зимата уютна

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jan 2020 Новини
228
0
Skoda прави зимата уютна

Компактните модели от марката Skoda предлагат на “обитателите” си уют и топлина през зимата. "Scala" и "Kamiq" могат да имат до четири отопляеми седалки, отопляемо предно стъкло и нагреваеми дюзи за миеща течност. Системата за влизане без ключ "Kessy" позволява бързо влизане в автомобила. Двустранните постелки за товарни площи междувременно са подходящи за превоз на мокро или мръсно зимно оборудване.

Опционално предлаганото отопление на волана за "Kamiq" и "Scala" предпазва от изстудяване на ръцете дори при температури на замръзване и позволява шофиране без дебели или мокри ръкавици – наистина по-приятно е и най-вече по-безопасно. Опционалното загреваемо предно предно стъкло, което бързо стопява леда, осигурява бързо видимост в ранната мразовита сутрин.

Още по-уютно е в по-големите модели "Karoq", "Kodiaq", "Octavia" и "Superb": Допълнителното отопление може да се управлява удобно в тях с помощта на дистанционно или частично чрез смартфон. Това означава, че автомобилът има желаната вътрешна температура, като се затопля предварително и ще ви е комфортно когато влезете, а прозорците ще са без лед.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: